香港長跑網  - 長跑長友

樓主: witchycatcat
打印 上一主題 下一主題

SSP街坊小隊(Part 8)

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-2-25 12:25 發表
各位1星同學仔...我已經自己報左29/3個2星course啦~
因為地點係大尾篤方便我多d....你地快d計劃下, 快d攞使3星啦~g" />" />jhlkj

大圍好快手喎, 我會密切留意下4月啲course, 希望4月可以攪掂攞到3星啦......
VV, 仲有邊個同學仔呀, 剩番一個位咋, 要叫佢快啲啦~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2009-2-25 12:30 發表
joejoe:
你快d post張我地反獨木舟既型仔相出黎....引下佢地啦~~
我手頭無相~~

係啦, 我都想睇吓呀~~~
等我預下有邊啲gear我有興趣買先

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2009-2-25 12:31 發表

一定唔會pass唔到....
我甘水皮都攞到中級金章啦~~~

哈哈哈~~~係囉係囉, 有板你睇~~~ 係Fung Sir先咁就你咋~~
OK啦, 你出trip時唔大呼小叫應該就冇問題嘅, 我驚你一陣叫完你自己唔cap, 你隔離果D艇俾你嚇到反Q晒咁解啫~~

升級   100%

該用戶從未簽到

9.3 獨木舟shopping + 開會團
除了故有的跑步活動外,我們SSP小隊打算在這個夏天玩埋海上活動~
向三項鐵人的目標進發~~~

我們除了將會搞泳術改良班及學習潛水外,亦會跟joejoe租獨木舟出旅程,穿山過海玩探洞.....
部份隊員已自發性到康文處報讀獨木舟的1,2,3星,待大家取得基本獨木舟證書後,我們就會有進一步的活動公佈~~

日期: 9/3/2009
時間:晚上放工後
地點:旺角波鞋街一帶
目的:協助獨木舟初哥隊友購置平價型仔裝備

出席者:
1. 圍圍
2. batbat
3. 菲菲
4. vv
5. tartar
6. catcat
7. 法法
8. bonbon

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 joelkk88 於 2009-2-25 12:53 發表

哈哈哈~~~係囉係囉, 有板你睇~~~係Fung Sir先咁就你咋~~
OK啦, 你出trip時唔大呼小叫應該就冇問題嘅, 我驚你一陣叫完你自己唔cap, 你隔離果D艇俾你嚇到反Q晒咁解啫

車~~~
個次天氣甘凍又大浪,我先甘驚咋嘛~~~
之前次次出trip我表現都唔錯呀(未cap過)....

升級   52%

該用戶從未簽到

cat cat

我都報了 14/3 個獨木舟course ~~~

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 hhkbonnie 於 2009-2-25 13:05 發表
cat cat

我都報了 14/3 個獨木舟course ~~~

bonbon係vv口中既最後一個報名獨木舟既神秘隊員~~
bonbon,9/3 shopping預埋你呀!

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2009-2-25 13:01 發表

車~~~
個次天氣甘凍又大浪,我先甘驚咋嘛~~~
之前次次出trip我表現都唔錯呀(未cap過)....

係係係, 其實catcat出trip嘅表現係唔錯嘅~~" />" />   乖, D貓貓要順毛掃先聽話~~" />" />

唉, 其實我都好想去9Mar個活動, 可惜我多數都冇時間去到~~

升級   52%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2009-2-25 13:10 發表

bonbon係vv口中既最後一個報名獨木舟既神秘隊員~~
bonbon,9/3 shopping預埋你呀!

ok

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 joelkk88 於 2009-2-25 13:12 發表

係係係, 其實catcat出trip嘅表現係唔錯嘅~~  乖, D貓貓要順毛掃先聽話~~

有無你出kayak trip既相呀...?
post一張出黎等佢地睇睇個裝備呀~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

vv , 菲菲防曬衫我有幾件呀. 如你地吾介意 我可以比你地. 吾使 "晒" $$ 買呀
另如要買 ssp 的 福榮街有得買 .好似 50元一件

升級   0%

該用戶從未簽到

3月9日 我吾買野.但join 你地行街街 ...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2009-2-25 13:33 發表
vv , 菲菲防曬衫我有幾件呀. 如你地吾介意 我可以比你地. 吾使 "晒" $$ 買呀
另如要買 ssp 的 福榮街有得買 .好似 50元一件

WOW~~多謝活活ar~~~hehe...慳番d la~
~你禽晚又話call 人傾野既?~

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2009-2-25 13:37 發表

WOW~~多謝活活ar~~~hehe...慳番d la~

活活甘slim................你....岩唔岩著呀?
我怕你"爭爆"人地件衫喎...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2009-2-25 13:37 發表

WOW~~多謝活活ar~~~hehe...慳番d la~" />" />

下星期羅件衫比你呀.
唉 ~~~你又吾reply 我 .鬼知你得閒咩 .
今晚你過來la 靚女........

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2009-2-25 13:39 發表

活活甘slim................你....岩唔岩著呀?
我怕你"爭爆"人地件衫喎...

應該著到的 . 試下先喇. 貼身d 有咩所為 ....

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2009-2-25 13:41 發表

應該著到的 . 試下先喇. 貼身d 有咩所為 ....

vv.......甘好生養.....我怕佢著唔落你件衫...
到時著左出黎,我驚佢會嚇親我地d男隊友,嚇到反艇就唔好啦~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2009-2-25 13:39 發表

下星期羅件衫比你呀.
唉 ~~~你又吾reply 我 .鬼知你得閒咩 .
今晚你過來la 靚女........

haha..call 我唔洗約定ka ma~~~

我今日要進行09年下水禮ar~~hehe..唔來了~如果唔游下先, 3月14驚浸死ar!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2009-2-25 13:45 發表

vv.......甘好生養.....我怕佢著唔落你件衫...
到時著左出黎,我驚佢會嚇親我地d男隊友,嚇到反艇就唔好啦~~~

咁我由今日起~絕食減肥....應該得掛

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2009-2-25 13:15 發表

有無你出kayak trip既相呀...?
post一張出黎等佢地睇睇個裝備呀~~~

有興趣睇吓我哋出獨木舟tripD相同gear嘅獨木舟人, 可以去我呢條link睇2008年9 月28日, 10月12日, 10月19日, 11月9日嘅相~~(9 月28日果輯包括有一D珊瑚相~~)
http://community.webshots.com/user/joe_law6