香港長跑網  - 長跑長友

樓主: witchycatcat
打印 上一主題 下一主題

SSP街坊小隊(Part 8)

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 龍龍 於 2009-2-26 20:01 發表

傻啦...我都未追到華華...

之前仲話你10k跑44好快唔記得邊個比賽....o個時我跑緊48...

但依加我feel 到自己真係快左啦...10k 應該under 44...

幾個月快左4分鐘......再快多4分鐘唔知要幾耐呢...ghu" />" />" />" /> ...

應該係講石門10K呀.....
唔使feel啦....你而家一定唔止跑44'~
我都唔敢估你可以跑幾快....因為琴晚你尾個兩set實在太快仲要唔係太辛苦果隻,衝完圈仲要未夠喉再玩多幾圈,我好想知你加操左幾多同咩時間?
華華又係恐佈....係咁易操下都可以跑咁快....如果操埋耐力真係唔得掂。

升級   20.75%

該用戶從未簽到

以為今日可以早收工...去麗x入貨
點知到而家都未走得...麗x又收九點....

升級   61.1%

該用戶從未簽到

咁仲上網. 快2手搞掂佢走人啦

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 hoshanbei 於 2009-2-26 20:55 發表
以為今日可以早收工...去麗x入貨
點知到而家都未走得...麗x又收九點....
" />" />hj" />" />h " />" />hj" />" />h " />" />hj" />" />h " />" />hj" />" />h " />" />hj" />" />h " />" />hj" />" />h

我都未收工呀....點解去麗x入貨唔叫埋catcat幫手呀?

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   61.1%

該用戶從未簽到

你令我諗起個 "食左講真話" 既薄荷糖廣告

登錄/註冊後可看大圖

升級   20.75%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-2-26 20:57 發表

我都未收工呀....點解去麗x入貨唔叫埋catcat幫手呀?

我...我...放工順路呀ma

升級   100%

• 簽到天數: 11 天

SSP 各位CHING 及CTSE,

我好開心可以同各位一起跑步, 而且知到自己要改善的地方, 特別係上身雙手擺動方面要放鬆.... 真係獲益良多.

而且堅堅又將佢跑步呼吸心得與我分享, 真係十分多謝佢....

最後, 多謝PATPAT教練, 各位CHING 及 CTSE 的指導及分享. Peter 兄, 希望可以再同你練跑及交換電話號碼...

chengtszhang

升級   56.2%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-2-26 20:18 發表

我都唔敢估你可以跑幾快....因為琴晚你尾個兩set實在太快仲要唔係太辛苦果隻,衝完圈仲要未夠喉再玩多幾圈,我好想知你加操左幾多同咩時間 ...

華華係甘e 都under 3:00 衝800m 啦!佢都未落力跑,實力未見底,大家跟實佢啦!

升級   20.35%

該用戶從未簽到

原帖由 龍龍 於 2009-2-26 19:44 發表

今日真係累死人...我 邊到快喎...只係日子有功...我都係呢2個月先學人沖圈..

報下琴晚時間先....我無計圈表呀...所以只係記到800m 圈時間

1, 3:09s
    2, 3:11s
    3, 3:07s

4, 3:00s
    5, 2:53s ~~~~~

本身 ...

咁都就住黎跑……

升級   20.35%

該用戶從未簽到

原帖由 batigoal 於 2009-2-26 22:52 發表

華華係甘e 都under 3:00 衝800m 啦!佢都未落力跑,實力未見底,大家跟實佢啦!

希望是吧!
    下次有人要冲1600m的嗎? 1600 * X = 8min連休

升級   7.05%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-2-26 20:18 發表

我都唔敢估你可以跑幾快....因為琴晚你尾個兩set實在太快仲要唔係太辛苦果隻,衝完圈仲要未夠喉再玩多幾圈,我好想知你加操左幾多同咩時間 ...

我都好少自己跑喎...呢個係真...
    之前咪同大家跑梅子林...一齊練o個d囉,,,你出我出...就係咁多...無加操到喎...

不過我每次跑都好比心機...1月中復出開始...就每跑一次都會比上一次快...就係咁...
    我都未試過連跑兩日..之前一星期最多都係3日...我仲質不仲量...

升級   97%

該用戶從未簽到

各位師兄師姐,琴日跟大家响九龍灣訓練真使我獲益良多,Batbat 教練講解使我明白自己從前對跑步心得原來是錯的,堅堅師兄更將其跑步心得分享给小弟及恆恆師兄知,雖然小弟昨天衝圈是很辛苦,亦是包大尾一個,不過亦會自行練習一番,希望將來會有些微進步吧,仲有顺道祝michael師兄星期一回australia一路顺風,法法師兄同catcat師姐千祈唔好打電話揾我老婆呀 琴晚至知活活係ctse唔係ching,真唔好意思,大家對昨晚小弟介绍果間大排擋有セ評價呢?最後恆恆師兄原來我在跑渣打那天早己跟你認識,真是世界何真小!小弟聯络電話己pm给你,請查核一吓

升級   7.05%

該用戶從未簽到

原帖由 小華是也! 於 2009-2-26 23:09 發表

" />" /> 希望是吧!
    " />" /> 下次有人要冲1600m的嗎?  1600 * X = 8min連休  

咁樣要跑幾多轉....跑2轉我會玩完....休息又少....當我用返1:35~140, 1圈大約都要6:30s 1set
    得分半休息...玩2轉真係會爆呀...

升級   7.05%

該用戶從未簽到

原帖由 小華是也! 於 2009-2-26 22:57 發表

" />" /> 咁都就住黎跑……

之前我地都跑過1次...做左10set....
    時間都係 3:05~3:15...時快時慢....

今次做左5set 炸...

頭頭o個d...對你來說...太輕鬆了...

升級   20.35%

該用戶從未簽到

原帖由 龍龍 於 2009-2-26 23:18 發表

咁樣要跑幾多轉....跑2轉我會玩完....休息又少....當我用返1:35~140, 1圈大約都要6:30s 1set
    得分半休息...玩2轉真係會爆呀...

跑到嘰多就跑嘰多啦!哈哈·
    我都吾知自已跑到嘰多嫁!

升級   20.35%

該用戶從未簽到

原帖由 龍龍 於 2009-2-26 23:22 發表

之前我地都跑過1次...做左10set....
    時間都係 3:05~3:15...時快時慢...." />" />

今次做左5set 炸...

頭頭o個d...對你來說...太輕鬆了...

= =都OK的了··3:20先算輕鬆的吧~~~
    3:05~15的還是有一點點吃力的呢!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 小華是也! 於 2009-2-26 23:09 發表

" />" /> 希望是吧!
    " />" /> 下次有人要冲1600m的嗎?  1600 * X = 8min連休  

華華:
    1600m 8分連休....你想我死咩?
    我之前操係10分連休架.....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 batigoal 於 2009-2-26 22:52 發表

華華係甘e 都under 3:00 衝800m 啦!佢都未落力跑,實力未見底,大家跟實佢啦!" />" />

但係好難跟WOR~ 點跟到呀?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 龍龍 於 2009-2-26 23:13 發表

我都好少自己跑喎...呢個係真...
    之前咪同大家跑梅子林...一齊練o個d囉,,,你出我出...就係咁多...無加操到喎...

不過我每次跑都好比心機...1月中復出開始...就每跑一次都會比上一次快...就係咁...
    我都未試 ...

就係因為你冇咩比賽成績參考,所以先唔敢估......
    見你呢幾次特訓情況.....你話你跑到SUB40'我都信呀!