香港長跑網  - 長跑長友

樓主: witchycatcat
打印 上一主題 下一主題

SSP街坊小隊(Part 8)

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

hehe..又要多謝各贊助單既時候la.....
首先~多謝菲菲~~佢幫我地做左好多聯絡事宜~猶其係同個場地管理人交涉~我地至唔使訓街  
仲有圍圍同catcat...早餐都唔食住...幫手搵白牌車
teltel...我地既大會攝影師, 動作指導, 形象顧問..同攝影導師.. .
華華, 龍龍...幫手搵食~
apple, 法法~~~音樂同"色中"指導(雖然未顯身手, 不過佢地話可以開班授徒ka..kekeke)
法法仲係我地化妝品同服飾贊助tim
豹豹, 龍龍~我地專業 model~
tartar...道路指導~無左tartar 我地都反唔到apartment
其他團友...都有默默支持我地, 而且投入各個活動~所以..大家要為自己鼓下掌~
最後~多謝各位包容在下...安排上有好多不足之處~而且 太失暈 ~當然要多謝同我一齊並肩既活活la

丫...仲有...多謝漏左tim....多謝圍圍主動出bus stop 接我同活活去join 食lunch ar..

升級   52%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2009-3-2 12:32 發表
BONBON , BATBAT  我最吾開心 就是無得按腳........

活活
不如下次搞下 "苦 WO* 團

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 21 天

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2009-3-2 12:15 發表

我估就係因為咁我條頸咁耐都好唔返呀~~~

菲菲, 好番d未, 洗唔洗去check呀

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Tarry 於 2009-3-2 13:12 發表

菲菲, 好番d未, 洗唔洗去check呀

其實好返好多......但你個公仔呢啲高難道動作我我就未做到住啦~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2009-3-2 13:10 發表

首先~多謝菲菲~~佢幫我地做左好多聯絡事宜~猶其係同佢場地管理人交涉~我地至唔使訓街
    teltel...我地既大會攝影師, 動作 ...

vv唔使客氣呀~~~
    補充一下重要多謝提供道具同化妝的法法, 廸廸同華華

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2009-3-2 13:01 發表

法法你係咪做我fans呀?hgjD115" />" />hj
    個人發展呢啲要睇下陳伯安排先得喎~~~你哋得閒同陳伯提多啲可能佢會捧我呢!

梗係做你fans  啦, 菲菲,

喂!陳伯你係邊呀!今日都無浦頭???

升級   100%

奮鬥

原帖由 vhtober 於 2009-3-2 13:10 發表

首先~多謝菲菲~~佢幫我地做左好多聯絡事宜~猶其係同佢場地管理人交涉~我地至唔使訓街

VV, 唔好客氣啦,  其實我哋各有不同貢獻, 發揮所長, 如估各人都講多謝有排講, 今次超正, 超好玩啦, 今次係我廿多年首次番大陸, 因為爸爸過去有唔愉快經歷, 詳細不想多講啦. 最後多謝大家

升級   0%

該用戶從未簽到

vv 同活活,
    你地都好客氣!
    多謝晒你地!

不過我都估唔到你地都咁玩得!
    也不枉我請朋友幫忙理呢d 化妝品反黎!
    宜家想起個d 相都想笑!

升級   100%

奮鬥

原帖由 hhkbonnie 於 2009-3-2 12:19 發表
    今次醬油團, 非常多謝各弟兄姊妹,~~~特別係 "活活 & V V" 辛苦你地" />" />

X2

升級   100%

奮鬥

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2009-3-2 13:14 發表

其實好返好多......但你個公仔呢啲高難道動作我我就未做到住啦~~~

放心啦, 遲D再高難度都得

升級   0%

該用戶從未簽到

hehe...既然大家咁鬼開心...而且我地9個團友都未能"雁麼"~下次要plan 下搞個~"醬油雁麼暴走逍遙團"la~~~

升級   100%

奮鬥

原帖由 vhtober 於 2009-3-2 10:54 發表

今日我覺得...... + 啞左la 已經
    大家團友~~~初步計算~我地醬油團..無over budget...
    2日行程...希望大家反得開心la...
    thanks tel tel...已經睇到部份靚相..大家e 幾日都要努力執相ar~ftk_0 ...

好嘢, 多謝vv 同圍圍.

升級   0%

該用戶從未簽到

等我埋好盤數..再比圍圍audit 完...會公開有幾多surplus...到時再同大家商量下點比番大家....可能要開個高峰會同大家..研究研究~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 hhkbonnie 於 2009-3-2 13:11 發表

活活
    不如下次搞下 "苦 WO* 團

依個當然無問題喇.........

升級   100%

奮鬥

原帖由 法蘭 於 2009-3-2 11:41 發表

Batbat,

你梗係啦!前日咁夜瞓,琴日又咁早起身跑步!

不過我都好..." />" /> " />" /> " />" /> " />" /> " />" />

今早去睇醫生,我隻眼粒沙都終於攞左出黎啦...

原本 ...

法法, 希望你快D好番啦

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 法蘭 於 2009-3-2 13:24 發表

vv 同活活,
    你地都好客氣!
    多謝晒你地! " />" />

不過我都估唔到你地都咁玩得!
    也不枉我請朋友幫忙理呢d 化妝品反黎!
    宜家想起個d 相都想笑!" />" />hiuijhkj

x2 喇. 等我同vv 初時都有d 擔心大家接吾接受到d game . (由其第一次join ssp的tell 及apple)
    點知佢地都勁玩得 ......
    ummmmmm~~ 照甘睇 下次再攪的話可以玩盡d 啦...hehe~~~

升級   100%

奮鬥

原帖由 vhtober 於 2009-3-2 13:31 發表
    hehe...既然大家咁鬼開心...而且我地9個團友都未能"雁麼"~下次要plan 下搞個~"醬油雁麼暴走逍遙團"la~~~

X2 hehe, 等我靜靜雞操吓踩單車先, 今次真偽好瘀呀

升級   56.2%

該用戶從未簽到

原帖由 Tarry 於 2009-3-2 13:50 發表

瘀mud 呀!每個人都有佢自己個強項同弱項啦,唔緊要既!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Tarry 於 2009-3-2 13:50 發表

操單車可以預埋我, 唔使靜雞雞......
    講到瘀, 都未計我同你哋入完屋後, 連街名同上落車位都認唔到咁瘀啦

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 batigoal 於 2009-3-2 14:01 發表

瘀mud 呀!每個人都有佢自己個強項同弱項啦,唔緊要既!

X2 ....TARTAR 你又吾係吾識踏.不過果日人多.導至到你不能發揮 者.......