香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 零下十度
打印 上一主題 下一主題

香港特別行政區九龍黃大仙斧山道運動場暨官塘藍田晒草灣遊樂場緩步跑閒扯區

關閉 [複製鏈接]

升級   65.55%

該用戶從未簽到

Finewong
走時見你仲跑緊, 都幾大雨下, 勁!
尋晚為左避水氹, 跑左出第3線, hehe~~
我都係第一次咁大雨跑, 跑左7k突然勁大雨, d雨水打落塊面眼都痛, 焗住要走人...
返到屋企直頭狂風雷暴, 唔知運動場仲有冇人照跑呢!?

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 340 天

原帖由 卓卓 於 2009-8-5 22:17 發表

靚mill 真係唔好意思,當日要ot 黎不了,請原諒

靚仔卓, 咁下次有局就一於call埋你喇~

升級   100%

慵懶

原帖由 非比 於 2009-8-6 10:25 發表
    尋晚去完斧山, 對鞋濕晒 , 今晚邊度都唔使去

靚靚Mill姐, 下次再約齊齊晒草, 唔跑都要烚下烚下

一於咁話啦! 原來你都同我一樣最愛烚下烚下,  我仲鍾意BBQtim呀! 你啱唔啱架.

升級   100%

慵懶

原帖由 狗哥 於 2009-8-6 10:38 發表

Mill姐放心,佢有毛有翼識自動送上門架啦" />" />
    刨完文,藍田晒草真係一個好地方" />" />

緊係啦.....唔好又點敢叫人離呀~

升級   65.55%

該用戶從未簽到

原帖由 mill 於 2009-8-6 12:40 發表

一於咁話啦! 原來你都同我一樣最愛烚下烚下,  我仲鍾意BBQtim呀! 你啱唔啱架.

bbq, 我都岩呀, 但係我淨係想食唔想燒
    涼些或冬天bbq都ok, 最怕係夏天熱啦啦去bbq, 我唔想做乳豬呀

升級   100%

慵懶

原帖由 非比 於 2009-8-6 12:45 發表

bbq, 我都岩呀, 但係我淨係想食唔想燒hgjD115" />" />hj
    涼些或冬天bbq都ok, 最怕係夏天熱啦啦去bbq, 我唔想做乳豬呀

你叫聲我媽咪, 最多我燒比你食啦!

升級   56.85%

該用戶從未簽到

原帖由 mill 於 2009-8-6 12:58 發表

茄mill ! 妳想搵呀肥脾笨咩 ! 叫妳媽咪.  

升級   100%

慵懶

原帖由 田中雅茂 於 2009-8-6 13:04 發表

你都可以叫聲我XX, 燒埋比你食又點話=3=

升級   56%

該用戶從未簽到

原帖由 非比 於 2009-8-6 12:24 發表

Finewong
    走時見你仲跑緊, 都幾大雨下, 勁!
    尋晚為左避水氹, 跑左出第3線, hehe~~
    我都係第一次咁大雨跑, 跑左7k突然勁大雨, d雨水打落塊面眼都痛, 焗住要走人...
    返到屋企直頭狂風雷暴, 唔知運動場仲 ...

我地起跑前 有閃電, 運動場用咪叫人唔好跑
    見一場黎到 點都要跑埋佢
    等左陣 到細雨少少 就出去跑啦
    最尾走個陣 成個場冇哂人啦

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 mill 於 2009-8-6 13:07 發表

你都可以叫聲我XX, 燒埋比你食又點話=3=

叫夠3聲 "偉大的Mill媽媽" 係咪可以代燒3份

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 田中雅茂 於 2009-8-6 13:04 發表

計落有數圍呀會長,叫一叫唔水自己燒

升級   40.15%

該用戶從未簽到

原帖由 mill 於 2009-8-6 12:36 發表

靚仔卓, 咁下次有局就一於call埋你喇~

靚 mill ,多謝您呀 .

升級   40.15%

該用戶從未簽到

我又要

話時話,有冇朋友仔去過圖中紅點既地方bbq 呢?
    個度無論星期日或假期都好少人架,地方大,景色靚...

升級   100%

慵懶

原帖由 狗哥 於 2009-8-6 16:53 發表

叫夠3聲 "偉大的Mill媽媽" 係咪可以代燒3份" />" />

9哥叫到, 燒夠4份又點話呀~~

升級   100%

慵懶

原帖由 卓卓 於 2009-8-6 21:42 發表

我又要

話時話,有冇朋友仔去過圖中紅點既地方bbq 呢?
    個度無論星期日或假期都好少人架,地方大,景色靚...

唔洗卓卓出聲, mill mill都識做啦!
    少人去啲野咪即係唔好食囉~

升級   40.15%

該用戶從未簽到

原帖由 mill 於 2009-8-6 22:20 發表

唔洗卓卓出聲, mill mill都識做啦!
    少人去啲野咪即係唔好食囉~

靚mill 個度唔係燒烤場黎架, 個度呢只係有7- 10 個燒烤勞,沒有任何食物提供,附近有洗手間咁既 .

升級   100%

慵懶

原帖由 卓卓 於 2009-8-6 22:26 發表

靚mill 個度唔係燒烤場黎架, 個度呢只係有7- 10 個燒烤勞,沒有任何食物提供,附近有洗手間咁既 .

我無睇清楚tim, 仲以為係自助燒烤場,
    有無一啲唔洗自己帶野食去而啲食物又好食嘅~
    我知屯門有一間燒烤場好食架~下次介紹比你啦!
    thx !

升級   65.55%

該用戶從未簽到

原帖由 狗哥 於 2009-8-6 16:53 發表

叫夠3聲 "偉大的Mill媽媽" 係咪可以代燒3份" />" />" />" />" />" />

狗哥, 叫左就要俾多份家用ga la...

升級   65.55%

該用戶從未簽到

對鞋濕左仲未乾, 又著唔慣對舊鞋, 冇去到斧山自修tim

升級   65.55%

該用戶從未簽到

咁要勞煩靚靚mill媽la