香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 零下十度
打印 上一主題 下一主題

香港特別行政區九龍黃大仙斧山道運動場暨官塘藍田晒草灣遊樂場緩步跑閒扯區

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 火仔11 於 2009-8-10 09:46 發表

你咪又係食1隻雞翼, 2粒丸, 之後就話飽到上心口

我BB蕉食好多o野o架! 不過我都係鍾意燒多過食~火叔叔會唔會去BB蕉呀? 到時燒隻燶左o既雞翼俾你喫啦~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 WinggniW 於 2009-8-10 11:04 發表
我BB蕉食好多o野o架! 不過我都係鍾意燒多過食~火叔叔會唔會去BB蕉呀? 到時燒隻燶左o既雞翼俾你喫啦~

多謝哂~
不過我都係鐘意親力親為~
你都係孝敬左你no.1偶像先啦~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 火仔11 於 2009-8-10 11:38 發表

多謝哂~

我偶像咁多粉絲~BB蕉一定有好多人整o野俾佢食 ,我到時要排隊送上美食先得!

升級   40.15%

該用戶從未簽到

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

上星期日剛去完 沙田泑道康樂場所 探路,個度呢有 7 個BB爐,每爐可以坐到 9 個人 .
附近有廁所,山水豆腐小鋪,早前與友人吃過其山水豆腐花,味道一流,拇指直起.

升級   40.15%

該用戶從未簽到

原帖由 WinggniW 於 2009-8-10 09:22 發表

mill姐預埋我呀~~~~~~~~~~我又要BB蕉

HEHE 超級歡迎靚Wing 加入BB團 .  
原帖由 火仔11 於 2009-8-10 09:46 發表

你咪又係食1隻雞翼, 2粒丸, 之後就話飽到上心口

火仔你都黎玩呀,又可以跑番轉飛鵝山 .

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 340 天

原帖由 WinggniW 於 2009-8-10 09:22 發表

mill姐預埋我呀~~~~~~~~~~我又要BB蕉

當然預埋wing wing啦 , 仲要預埋隻火仔tim. 燒隻燶鷄亦佢嘆吓啦!

升級   100%

慵懶

原帖由 火仔11 於 2009-8-10 11:38 發表

多謝哂~

火仔真係有我心啊!

升級   100%

慵懶

卓仔...辛苦晒你同kan kan探路, 等天氣涼啲一於跟你走一趟.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 mill 於 2009-8-10 20:56 發表
    當然預埋wing wing啦 , 仲要預埋隻火仔tim. 燒隻燶鷄亦佢嘆吓啦!

雞翼係要細火慢慢燒ga, 心急的話就好容易燒燶, 有d仲燶到好似中毒咁ga~

升級   0%

該用戶從未簽到

今晚係斧山跑見到好多ching/ctse
    有皇上(終於見到龍顏 ), 堅督督, K ling, batbat & 山比 (不過見2位跑緊無打招添 )

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 卓卓 於 2009-8-10 20:45 發表

HEHE 超級歡迎靚Wing 加入BB團 .  

火仔你都黎玩呀,又可以跑番轉飛鵝山 .

唔該晒卓卓探路呀~係咪有車可以上到去o架?拎咁多BB蕉o野食行上去好攞命o架!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 mill 於 2009-8-10 20:56 發表

好o野~~~~~~好耐無BB蕉啦! 幾時搞呀?
    火叔叔鍾意自己整俾自己食喎~,等我燒隻金黃雞翼俾mill姐啦

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 789 天

原帖由 狗哥 於 2009-8-10 23:26 發表
    今晚係斧山跑見到好多ching/ctse " />" />
    有皇上(終於見到龍顏" />" /> ), 堅督督, K ling, batbat & 山比 (不過見2位跑緊無打招添" />" />hjkghj )

唔止
    昨晚仲有前進,輝哥仔,活活,菲菲,非比
    見到咁多跑友真開心

可惜昨晚跑得不好….

Kin in Running

升級   65.55%

該用戶從未簽到

原帖由 shogikin 於 2009-8-11 10:13 發表

唔止
    見到咁多跑友真開心

可惜昨晚跑得不好….

各位早晨
    堅堅, 我提左你啦! 但係你都唔答我.....尋晚太濕熱, 跑得比平時辛苦
    各位跑中興盃師兄/姐, 加油呀!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 shogikin 於 2009-8-11 10:13 發表

唔止
    見到咁多跑友真開心

可惜昨晚跑得不好….

數漏左添,活活同山比我好似唔分唔到
    一晚半晚跑得不好也不重要啦 星期四係青衣再努力
    同祝中興杯一邊享受一邊PB

升級   100%

慵懶

原帖由 狗哥 於 2009-8-10 23:26 發表
    今晚係斧山跑見到好多ching/ctse " />" />
    有皇上(終於見到龍顏" />" /> ), 堅督督, K ling, batbat & 山比 (不過見2位跑緊無打招添" />" />hjkghj )

9狗咁熱都成日跑嘅, 真係後生可畏啊~

升級   100%

慵懶

原帖由 WinggniW 於 2009-8-11 00:24 發表

好o野~~~~~~好耐無BB蕉啦! 幾時搞呀?
    火叔叔鍾意自己整俾自己食喎~,等我燒隻金黃雞翼俾mill姐啦

即係食自己

多謝晒我最錫的wingwing, 我等住你燒比我食喇~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 mill 於 2009-8-11 13:11 發表

即係食自己

多謝晒我最錫的wingwing, 我等住你燒比我食喇~~

mill姐~~~~~~~~哩兩日要考試所以我請左annual leave呀! 遲左覆你email 添 班次係6a呀! 拎選手包時俾車錢啊!

我諗除左BB蕉+打邊爐之外...無乜幾何食到我整o既o野食~HAHA! 幾時搞BB蕉呀????好想吃呀!

升級   100%

慵懶

原帖由 WinggniW 於 2009-8-12 00:53 發表

mill姐~~~~~~~~哩兩日要考試所以我請左annual leave呀! 遲左覆你email 添 班次係6a呀! 拎選手包時俾車錢啊!

我諗除左BB蕉+打邊爐之外...無乜幾何食到我整o既o野食~HAHA! 幾時搞BB蕉 ...

WINGWING  要9 月尾至10月中先攪了, 因為最近太熱了.