香港長跑網  - 長跑長友

樓主: witchycatcat
打印 上一主題 下一主題

SSP街坊小隊閒聊地帶

升級   0%

該用戶從未簽到

[quote]原帖由 joelkk88 於 2009-4-28 17:21 發表

不過跳舞已經唔係我優先處理
JOEJOE~~~記住要帶新款證ar...一身咁既做型~~~仲楂大飛~~~~~~~~

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 joelkk88 於 2009-4-28 17:21 發表

不過跳舞已經唔係我優先處理嘅項目, 唉, D筋骨都硬晒, 好難跳得好~~
不如學揸大飛吖, 個course$1380, 一個夏天攪掂佢, 第時著老西揸大飛去玩浮潛, 型過007, 死未~~~hg ...

下,唔係化...............

不如你學啦,學完我地坐你隻大飛出海反啦~~~

升級   100%

該用戶從未簽到

不如嚟California跳Zumba啦, 我可以免費跳, 呵呵~~~跳跳跳, 消晒D脂肪~~~

升級   70.53%

該用戶從未簽到

原帖由 joelkk88 於 2009-4-28 17:29 發表
不如嚟California跳Zumba啦, 我可以免費跳, 呵呵~~~跳跳跳, 消晒D脂肪~~~

yeah, i m a member of california ah

升級   90%

該用戶從未簽到

原帖由 oh-man 於 2009-4-28 17:45 發表

yeah, i m a member of california ah

咁我都一齊啦 

升級   100%

該用戶從未簽到

斧山豐豐報名謝謝!

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 21 天

原帖由 joelkk88 於 2009-4-28 13:44 發表
    咁tartar等埋你D料~~

JoeJoe, 詳情入去search吓呀 有攀石, 山藝訓練ga 好似有D課程同康體合辦ga, http://www.hkmu.org.hk/

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 21 天

原帖由 法蘭 於 2009-4-28 13:33 發表

如果個度有..未一齊去law

法法, 詳情入去search吓呀 有攀石, 山藝訓練ga 好似有D課程同康體合辦ga, http://www.hkmu.org.hk/另外提你帶野俾我呀, 唔該晒

升級   0%

擦汗
  • 簽到天數: 5 天

想問吓各位 SSP ching ctse 有冇人玩過 outward bound 呀 ?

有冇乜嘢意見心得咁呀 ?

謝謝 !     

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 e.c. 於 2009-4-28 18:04 發表

咁我都一齊啦 

e.c.: 你係咪都係California member?
    manman: 去開邊間玩呀~~

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 joelkk88 於 2009-4-28 14:12 發表

我book咗28/5嘅獨木舟嘞, 單人艇book咗9隻(包儲物更衣沖身, 有助浮衣, 冇防浪裙~~), 超過9個街坊就玩雙人艇啦~~

仲有, 問咗Fung Sir, 佢會盡量夾時間嚟~~

Catcat, 唔該加番紅字info回p.1~~

升級   70.53%

該用戶從未簽到

原帖由 joelkk88 於 2009-4-29 08:44 發表

我去開九龍灣, MK, TST, ...
    但從來都冇玩佢o的 group exercise, 好多人排隊

升級   0%

該用戶從未簽到

103頁la~~開新post 囉~~~

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 Tarry 於 2009-4-28 20:57 發表

JoeJoe, 詳情入去search吓呀 有攀石, 山藝訓練ga 好似有D課程同康體合辦ga, <A href="http://www.hkmu.org.hk/" target="_blank">http://www.hkmu.org.hk/

tartar, 咁你有冇問過佢地第二期幾時推出同報名呀~~

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 oh-man 於 2009-4-29 08:53 發表

從來都冇玩佢o的 group exercise, 好多人排隊

x2, 不過因為我想放多D時間係weight training度, aerobic就多數出去跑街, 除非果排落雨~~

我去開MK果兩間(返工前去舊場, 放工後/六日去新場~~), TST依家好少去lu~~

九龍灣對我比較遠, 上年去得個兩次, 都仲未試佢個泳池~~

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 得得地 於 2009-4-28 23:52 發表
    想問吓各位 SSP ching ctse 有冇人玩過 outward bound 呀 ?

有冇乜嘢意見心得咁呀 ?

謝謝 !     

之前考過OB trainer, 試過佢個三日兩夜assessment camp, 不過咁都唔知算唔算叫玩過~~

升級   90%

該用戶從未簽到

原帖由 joelkk88 於 2009-4-29 08:44 發表

係呀. zumba都有跳架, 不過呢個好睇係邊個教. 我鍾意上阿sir堂, 好party feel~, 好好玩. 不過最緊要都係唔好太多人~
    我又報埋我去邊頭先... 多數都係灣仔, 有時cwb, 除左黃埔/TM 唔去之外, 間間去開邊頭就去邊間~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 oh-man 於 2009-4-29 08:53 發表

但從來都冇玩佢o的 group exercise, 好多人排隊

我係 ff 人...
    只係 group exercise... 好玩好多...
    body combat/ body pump/ spin-it/ body attack 都有玩....

升級   0%

該用戶從未簽到

唉~
    你地全部都喺加州玩,得我一個喺記~

升級   90%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2009-4-29 09:51 發表

我係 ff 人...
    只係 group exercise... 好玩好多...
    body combat/ body pump/ spin-it/ body attack 都有玩.... hgjD115" />" />hj

係呢...我都覺得你要我對住部機做幾多set真係好難, 但上body pump, 有人一齊, 先可以鍛鍊下我d未經開發既 muscle...