香港長跑網  - 長跑長友

樓主: witchycatcat
打印 上一主題 下一主題

SSP街坊小隊閒聊地帶

升級   0%

該用戶從未簽到

早ar mill mill.....小心身子ar, 下星期又凍番~~ e+d 感冒, 好似食極藥都唔好ka..要多多休息同飲多多水!

升級   0%

該用戶從未簽到

THX 菲菲同我地BOOK TABLE AR...
希望我仲有力爬去茶樓LA!!!

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2011-2-11 09:43 發表

你係咪去sportsline? 佢中環有shop
你諗住貼小腿呀? 你叫佢教埋你點貼
我唔貼了, 一來之前長課都無用開.

菲菲...我都諗緊去SPORTSLINE 定去X協 BUY...X 協平好多..不過我又唔識"痴"
去SPORTSLINE 就可以問清楚D LAW!
同埋X協只有 BLUE~~我想BUY PINK 襟色MA! HOHO

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 mill 於 2011-2-11 10:45 發表

billy哥, 我今年無報渣馬呀! " />" /> 但我會來同你地影令相囉!

thx mill mill.....我地D靚相靠晒你LA!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 billy_yau 於 2011-2-11 10:47 發表

哦哦...咁辛苦你幫我地影相啦...記住影 lorlor 同 vv 呀, 佢地設計好哂個造型去跑搏影相架...哈哈

HOHOH..襯就襯 好晒..不過我驚我到時唔敢著出街!

升級   17.15%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2011-2-11 11:19 發表

菲菲...我都諗緊去SPORTSLINE 定去X協 BUY...X 協平好多..不過我又唔識"痴"
同埋X協只有 BLUE~~我想BUY PINK 襟色MA! HOHO

其實呢
我發覺跑步既女性大多都係著粉紅色系既衫褲鞋
如果你渣馬唔想比人忽略左
個人勸你著其他色lor
黎如肉色

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 340 天

原帖由 vhtober 於 2011-2-11 11:14 發表
    早ar mill mill.....小心身子ar, 下星期又凍番~~ e+d 感冒, 好似食極藥都唔好ka..要多多休息同飲多多水!

謝謝VV & CC妹,
    到時最好著網衫啦..唔係我老人家睇唔倒你地就唔好了!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2011-2-11 11:19 發表

Sportsline都可能無貨架, 上次去得肉色, 你打去問下先.....而家渣打前仲搶手呀.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ricoodelia 於 2011-2-11 11:30 發表

其實呢
    個人勸你著其他色lor
    黎如肉色啦" />" />hiuijhkj" />" />" />" />" />jhkjh" />" />

vv著肉色好呀
    靚仔你又著咩色呀?
    我應該著網衣~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ricoodelia 於 2011-2-11 11:30 發表

其實呢
    個人勸你著其他色lor
    黎如肉色啦" />" />hiuijhkj" />" />" />" />" />jhkjh" />" />

其實呢
    我唔係著粉紅色ka wor...hohoho
    粉紅色只係for "撞"色!
    明唔明???
    總之到時會好出ka la..唔會有相機忽略我既存在....放心!

升級   0%

該用戶從未簽到

其實呢
    個人勸你著其他色lor
    黎如肉色" />" />hiuijhkj" />" />" />" />" />jhkjh" />" />

~~~~~你d taste............................真係......................!

billy: rico 係唔係睇得太多3D XXX AR??????

升級   17.15%

該用戶從未簽到

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2011-2-11 11:33 發表

vv著肉色好呀" />" />
    靚仔你又著咩色呀?
    我應該著網衣~~~j" />" />jk

我未諗呀
    如果著網衫...我驚會好似billy咁男人最痛
    跑跑下膠布會好易甩.

升級   17.15%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2011-2-11 11:37 發表

" />" /> ~~~~~你d taste............................真係......................!

billy: rico 係唔係睇得太多3D XXX AR??????

阿凡達lor..所以我渣馬prefer藍色衫

我d taste冇問題
    著色係我提議比你je..又唔係我著

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ricoodelia 於 2011-2-11 11:39 發表

我未諗呀
    如果著網衫...我驚會好似billy咁男人最痛
    跑跑下膠布會好易甩.

batbat用果d唔易甩架喎
    一卷卷肉色的,
    我都會用來痴住d易磨到既位.

升級   7.05%

該用戶從未簽到

原帖由 ricoodelia 於 2011-2-11 11:41 發表 阿凡達lor..所以我渣馬prefer藍色衫我d taste冇問題著色係我提議比你je..又唔係我著

咪要整個藍色頭~咁先出喎~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 龍龍 於 2011-2-11 11:50 發表

咪要整個藍色頭~咁先出喎~

我可以借出藍色eye shadow

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2011-2-11 11:37 發表

" />" /> ~~~~~你d taste............................真係......................!

佢北上睇得真人版 3d xxx 就真

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ricoodelia 於 2011-2-11 11:41 發表

阿凡達lor..所以我渣馬prefer藍色衫

我d taste冇問題
    著色係我提議比你je..又唔係我著

唔通真係我既問題...點解你地真係會諗到阿凡達既

升級   17.15%

該用戶從未簽到

原帖由 billy_yau 於 2011-2-11 12:02 發表

北上睇得真人版 3d xxx 就真

又抽水