香港長跑網  - 長跑長友

樓主: witchycatcat
打印 上一主題 下一主題

SSP街坊小隊閒聊地帶

升級   0%

該用戶從未簽到

係ar!
你記唔記得....上次再上次...30k 果次...我咪話小腿好痛..就係果個位..
我都唔記得....佢因咩開始痛!
禽晚已經咩都做齊.......full 冰, 按摩, 奔肌 + look 佢~
今早都係痛! 心都灰晒!

升級   0%

該用戶從未簽到

菲菲...我今日去buy 果d肌內貼布....
到時你用唔用ar??好似一卷成5m!

升級   0%

該用戶從未簽到

MORNING~~
CALLING 菲菲 ~~開開ym

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ricoodelia 於 2011-2-11 09:34 發表

但可能會夜D WOR今晚
即係唔會9點果D時間

今晚我都要夜蒲....你或者差不多走果時call我la!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2011-2-11 09:39 發表
菲菲...我今日去buy 果d肌內貼布....
到時你用唔用ar??好似一卷成5m!

你係咪去sportsline? 佢中環有shop
你諗住貼小腿呀? 你叫佢教埋你點貼
我唔貼了, 一來之前長課都無用開.

升級   0%

該用戶從未簽到

我噚日去左飛ball, 無乜好睇
手袖都係得几款, $250, 係型少少既.
GU gel都係$10包

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2011-2-11 09:42 發表
MORNING~~" />" />hkjhk
CALLING 菲菲 ~~開開ym

咩ym? 係咪pm?

升級   0%

該用戶從未簽到

街坊們, 我地跑完渣打好似舊年咁一齊同長跑網打氣團去飲茶啦~~~
catcat事忙, 我可以幫手book位.
https://www.longrun.hk/forum/vie ... &extra=page%3D1

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2011-2-11 09:38 發表

係ar!
你記唔記得....上次再上次...30k 果次...我咪話小腿好痛..就係果個位..
我都唔記得....佢因咩開始痛!
禽晚已經咩都做齊.......full 冰, 按摩, 奔肌 + look 佢~
今早都係痛! 心都灰晒!

唔洗擔心啦, 天氣突然凍返 d 肌肉唔適應啫, 我尋晚跑左腳小腿重緊過我荷包啦, 唔洗驚喎

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2011-2-11 09:57 發表
" />" /> 街坊們, 我地跑完渣打好似舊年咁一齊同長跑網打氣團去飲茶啦~~~
catcat事忙, 我可以幫手book位.
https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=14272&extra=page%3D1

跑完當然要去大吃大喝大吹一番啦

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 340 天

SSP的令女令仔們早晨呀!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 billy_yau 於 2011-2-11 10:04 發表

跑完當然要去大吃大喝大吹一番啦

要先打去無人聽電話, 未book到位添.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 mill 於 2011-2-11 10:09 發表
    SSP的令女令仔們早晨呀!   

早晨millmill, 做乜咁攰咁呀?

升級   100%

慵懶

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2011-2-11 10:18 發表

早晨millmill, 做乜咁攰咁呀?" />" />

早晨呀菲菲..唔舒服啊! 感冒中....
    發財跑當日都見唔倒你地ge...跑完睇吓見唔見你地啦! 只知你地好快就走晒lu.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 mill 於 2011-2-11 10:28 發表

早晨呀菲菲..唔舒服啊! 感冒中....
    發財跑當日都見唔倒你地ge...跑完睇吓見唔見你地啦! 只知你地好快就走晒lu.

milmill抖下快d好返~~~
    我地果日留左好耐等執柑同抽獎喎, 我就係攞衫果陣見一見你之後就唔見了.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 mill 於 2011-2-11 10:28 發表

" />" /> 早晨呀菲菲..唔舒服啊! 感冒中....

靚喵咁唔小心呀, 呢幾日要好好休息, 盡快養返好個身子去渣打搏殺呀

升級   100%

慵懶

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2011-2-11 10:31 發表

" />" />hkjhk milmill抖下快d好返~~~
    我地果日留左好耐等執柑同抽獎喎, 我就係攞衫果陣見一見你之後就唔見了.

謝謝菲菲關心~~~~
    係咩.. 可能你地起埋便啦..我仲問大圍你地起邊, 佢話你地走晒lu.
    我地好快就走晒喇....去左中環大家樂食早餐.

升級   100%

慵懶

原帖由 billy_yau 於 2011-2-11 10:32 發表

靚喵咁唔小心呀, 呢幾日要好好休息, 盡快養返好個身子去渣打搏殺呀

billy哥, 我今年無報渣馬呀! 但我會來同你地影令相囉!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 mill 於 2011-2-11 10:45 發表

billy哥, 我今年無報渣馬呀! " />" /> 但我會來同你地影令相囉!

哦哦...咁辛苦你幫我地影相啦...記住影 lorlor 同 vv 呀, 佢地設計好哂個造型去跑搏影相架...哈哈

升級   100%

慵懶

原帖由 billy_yau 於 2011-2-11 10:47 發表

哦哦...咁辛苦你幫我地影相啦...記住影 lorlor 同 vv 呀, 佢地設計好哂個造型去跑搏影相架...哈哈

收到收到...