香港長跑網  - 長跑長友

樓主: witchycatcat
打印 上一主題 下一主題

SSP街坊小隊閒聊地帶

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 比因 於 2011-2-17 20:39 發表 你想來但係打佢地電話聽唔到既話, 打俾我啦!

升級   0%

該用戶從未簽到

翠河係未都係長沙彎站落ar

升級   0%

該用戶從未簽到

唉唉唉,做乜個個都有跑架,我今個星期,好似得8k咋

升級   7.05%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2011-2-17 21:53 發表

咁你有無收到呀?" />" />" />

緊係收左啦~佢行到黎我問口喎~不過無囉到個行李袋~
今年個行李袋好細個喎, 自己個袋大d都唔夠位呀~

升級   7.05%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2011-2-17 21:58 發表
翠河係未都係長沙彎站落ar

係長沙灣c2出口, 串過元州邨, 第一條馬路就係元州街(環街), 見到燈位o個條係發祥街(直街),
翠河就係長發街同青山道角位, 落多一條就係青山道(姐亞理斯餐廳o個條)~唔知你明唔明呢" />" />hjfgchdf

升級   17.15%

該用戶從未簽到

我今晚都係青衣跑左一陣
3K熱身
TEMPO 2K
4個200+4個400
一陣沖完涼再拉多陣根就訓

升級   17.15%

該用戶從未簽到

VV
今晚我上堂時
果教練講左D野
應該岩你聽

升級   7.05%

該用戶從未簽到

原帖由 billy_yau 於 2011-2-17 22:08 發表
唉唉唉,做乜個個都有跑架,我今個星期,好似得8k咋

唔跑少少出下汗, 我會食唔到咁多野呀~因為平時食得少~
依加食多左d~個肚好似多左少少肉, 我6粒朱古力好似走左樣呀

嘩~11點多啦, 要訓呀~

天日見啦

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   17.15%

該用戶從未簽到

1.食GEL時記得飲番多D水.以水站D CUP既SIZE..就應該飲2-3杯水
2.見到水站都去補水...唔好見多人就唔飲..你偷到幾秒隨時到後面蝕番幾分鐘
3.比賽前既早餐食飯/意粉最好.再唔係提子包都OK..食早餐時都飲多D水...600ML左右..平時飲開既話都可以飲COFFEE..熱就好喇..唔好飲凍野..但就記得COFFEE會利尿..
4.開始前20MINS飲一飲水..200ML左右就OK
5.你練得夠既話..開頭半程唔會太辛苦..如果你覺得辛苦...就即係你跑得太HEA喇
6.34K後入TUNNEL..記住條TUNNEL係有落有上冇平路....落完之後就開始暗斜上GA LA...所以落緊個時準可能回氣..唔好博命衝
7. 出緊TUNNEL條斜路唔太辛苦(暗斜ONLY)...反而係出左TUNNEL之後既上斜最辛苦...印象中一出TUNNEL會有水站...有需要既話記得食GEL.

升級   61.1%

該用戶從未簽到

原帖由 cc 於 2011-2-17 23:18 發表

比因越黎越了解SSP TWINS~~" />" />" />" />" />" />

唔只佢地, "聽唔到電話症候群" 大有人在!  

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ricoodelia 於 2011-2-17 23:25 發表
1.食GEL時記得飲番多D水.以水站D CUP既SIZE..就應該飲2-3杯水
2.見到水站都去補水...唔好見多人就唔飲..你偷到幾秒隨時到後面蝕番幾分鐘
3.比賽前既早餐食飯/意粉最好.再唔係提子包都OK..食早餐時都飲多D水...600ML左右..平時飲開既話都可以飲COFFEE..熱就好喇..唔好飲凍野..但就記得COFFEE會利尿..
5.你練得夠既話..開頭半程唔會太辛苦..如果你覺得辛苦...就即係你跑得太HEA喇
6.34K後入TUNNEL..記住條TUNNEL係有落有上冇平路....落完之後就開始暗斜上GA LA...所以落緊個時準可能回氣..唔好博命衝
7. 出緊TUNNEL條斜路唔太辛苦(暗斜ONLY)...反而係出左TUNNEL之後既上斜最辛苦...印象中一出TUNNEL會有水站...有需要既話記得食GEL.

入隧道前有水站, 出隧道後要上到橋面先再有水站既.

升級   0%

該用戶從未簽到

C.....訓左成晚都訓唔到............................

升級   0%

該用戶從未簽到

渣馬之後要戒飯......
我今晚食左1.5碗~好滯~仲頂住個胃zz 唔到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ricoodelia 於 2011-2-17 23:25 發表
3.比賽前既早餐食飯/意粉最好.再唔係提子包都OK..食早餐時都飲多D水...600M ...

擔心既仲有一件事...上次美記同發財....我都跑跑下肚痛..
之前就可以忍下姐.....5hrs 點忍ar????

升級   0%

該用戶從未簽到

哎呀....未plan 冰個位食gel ar!!!! 好多野未搞ar
仲有未mark 底個落閘時間ar

升級   0%

該用戶從未簽到

仲要buy 鞋帶...唔知點解條帶成日甩...要buy 條長d!
今晚仲試左成套3上陣la..
都ok wor..無lorlor 既問題..可能我平時都著多3 跑~
我今晚仲著左件風褸跑tim..都無咩問題

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2011-2-18 00:37 發表

擔心既仲有一件事...上次美記同發財....我都跑跑下肚痛..
之前就可以忍下姐.....5hrs 點忍ar????" />" />

你星期日二點鐘起身排左毒先囉

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2011-2-18 00:42 發表

哎呀....未plan 冰個位食gel ar!!!!" />" /> 好多野未搞ar
仲有未mark 底個落閘時間ar

你一係10k食一次啦

再唔係8k...但8k又好似太密