香港長跑網  - 長跑長友

樓主: witchycatcat
打印 上一主題 下一主題

SSP街坊小隊閒聊地帶

升級   0%

該用戶從未簽到

sorry...今日要交底d 後事..
+ 上~~~~好多問題未解決.....
今日gathering 搞到好亂..
今晚同大家"箭"行再傾!
anyway, c all my dearest tonite!

升級   0%

該用戶從未簽到

菲菲 ~~yahoo 見你5到ar ...

升級   26.6%

該用戶從未簽到

回復 24291# 的帖子

VV, sorry too late to check long run forum!! i go to 3+ tsuen sport climbing ah!! cann't join this time

菲菲, i think will not join the swimming course this march and april.  but may be join after 2 months~~ Do u con't to join the tri?? Duathalon in March!! (to be race at Bride's Pool) not yet to confirm ah!!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vivianip 於 2011-2-25 16:09 發表
VV, sorry too late to check long run forum!! i go to 3+ tsuen sport climbing ah!! cann't join this time

菲菲, i think will not join the swimming course this march and april.  but may be join after  ...

Vivi, 陸上兩項我唔玩啦, 踩車唔得呀....仲要新浪潭路~~~
aiya, 我今期報返游水呀, 咁咪見唔到你囉~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2011-2-25 15:06 發表
sorry...今日要交底d 後事..
+ 上~~~~好多問題未解決.....
今日gathering 搞到好亂..
今晚同大家"箭"行再傾!
anyway, c all my dearest tonite!

你今日係咪last day? 你慢慢攪埋d身後事啦.....
記住出門口, 唔好望返轉頭

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 789 天

FYI:
    住家餸 Homemade Dishes
    地址 :   長沙灣福榮街512-518號依時大廈地下
    http://www.openrice.com/restaurant/sr2.htm?shopid=47861

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2011-2-25 16:26 發表

你今日係咪last day? 你慢慢攪埋d身後事啦.....
    記住出門口, 唔好望返轉頭" />" />hjghk

佢好似係星期一...同埋...乜咁似去壁屋咁既....唔好望返轉頭.....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 shogikin 於 2011-2-25 16:33 發表
    FYI:
    住家餸 Homemade Dishes
    地址 :   長沙灣福榮街512-518號依時大廈地下
    http://www.openrice.com/restaurant/sr2.htm?shopid=47861

thanks kinkin, 我而家識去了.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 billy_yau 於 2011-2-25 16:38 發表

佢好似係星期一...同埋...乜咁似去壁屋咁既....唔好望返轉頭.....

佢果度無啖好食, 咁都似似地啦

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

未ar..菲菲....我要做到星期1ar!!!
    不過今日已經交收一part 先law.....
    若然唔係..我星期1 唔洗放工la....

升級   0%

該用戶從未簽到

查實....到e + ~~~我個room 仲係迫爆晒係 file 山....
    boss 又 say...新人要月中至到~
    我都唔知點算!!!!
    好閉危!!!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2011-2-25 17:28 發表
    查實....到e + ~~~我個room 仲係迫爆晒係 file 山....
    boss 又 say...新人要月中至到~
    我都唔知點算!!!!
    好閉危!!!

file都唔關你事啦.....新人月中至到都唔關你事, 你boss頂住先囉

升級   7.05%

該用戶從未簽到

依加行出來啦~都遠遠地~

升級   7.05%

該用戶從未簽到

哦~落左街先睇到7:30~有早天~

升級   7.05%

該用戶從未簽到

喎喎喎~好飽呀~今次又滿足晒大家既願望啦~" />" />" />" />

我個凍雜果黑路米.米.米~~~仲要多謝cc 粒湯圓~正

個肚...依加好大呀~~~" />" />" />" />

仲有~我地食到邊都係咁"嘈"~因為我地開心囉~

升級   0%

該用戶從未簽到

o~~~龍龍~~你唔記得多謝cc d 膠膠絲ar ...

升級   61.1%

該用戶從未簽到

http://www.youtube.com/watch?v=xcgIwf12IY0

找到我自己了!   7'39" 閃過

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   7.05%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2011-2-25 22:36 發表
    o~~~龍龍~~你唔記得多謝cc d 膠膠絲ar ...

記得粒湯圓...唔記得個一絲~

聽日起身一定靚左~