香港長跑網  - 長跑長友

樓主: witchycatcat
打印 上一主題 下一主題

SSP街坊小隊閒聊地帶

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2011-2-25 09:40 發表

" />" /> 做乜來唔到呀?

我有事要做AR ~~~~趕5到來 . 而且9點又要走人. 所以都係5來LA

升級   100%

鬱悶
  • 簽到天數: 1 天

SSP 早晨呀!

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 cc 於 2011-2-25 10:23 發表

我..........我尋晚食左藥................無跑" />" />hj" />" />

cc 重未好返咩? 點解拖咁耐架....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 比因 於 2011-2-24 18:52 發表

ah... em... 有碗話碗唔好介意, 我諗問題出現係條腰度 ......

我而家追返post, 比因
    不過我都知自己事架啦~~~而家開始~~~唔會再俾自己咁.....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 cc 於 2011-2-25 10:23 發表

我..........我尋晚食左藥................無跑" />" />hj" />" />

cc食咩藥呀? 感冒?

升級   0%

該用戶從未簽到

早ar 各位....見到太陽丫伯la!!!!好野!!!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2011-2-25 10:38 發表

cc食咩藥呀? 感冒?

X 2~~ 無樹ma cc...係唔係敏感ar???

升級   0%

該用戶從未簽到

cc 既禮物已經準備好la..
    不過我無加椰汁ar....是關加左會易壞...
    如果唔加可以keep 耐d wor!
    如果你感冒就唔好食住la..

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2011-2-25 10:37 發表

我而家退返post, 比因" />" />" /> " />" />" /> " />" />" />
    " />" /> 不過我都知自己事架啦~~~而家開始~~~唔會再俾自己咁.....

kekkekeke...不知死活既比因....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2011-2-25 09:31 發表

hmm, 4月去返沙田啦, 會好凍, 同埋九龍公園唔包泳池入場費的.
    但今次唔係淨係女仔, 男女都有架, batbat諗緊join唔join.
    不過我應該都會join~~你都一齊啦

我都想學..知唔知星期幾上ar???
    indoor swimming pool 我就接受...
    沙田 + outdoor...真係太遠+太凍la!
    又唔知我之後份工嚮咩區ma??

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2011-2-25 11:06 發表

而家係monday游泳進階, tuesday游泳入門
    我同bat剛報左進階

http://www.facebook.com/home.php#!/photo.php?fbid=10150089921557076&set=a.10150089921437076.267096.144599272075

升級   0%

該用戶從未簽到

cat....今晚去熱情ar!!!!!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2011-2-25 11:12 發表

而家係monday游泳進階, tuesday游泳入門
    我同bat剛報左進階

http://www.facebook.com/home.php#!/photo.php?fbid=10150089921557076&set=a.10150089921437076.267096.144599272075

我應該仲係入門wor..
    cat 都游到..係咪進階la???

升級   0%

該用戶從未簽到

vv, 今晚邊度食飯呀?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2011-2-25 11:14 發表

我應該仲係入門wor..
    cat 都游到..係咪進階la???

我都覺得cat應該係進階∼∼∼但佢耐無游, 會唔會要上返入門呢?

升級   41.95%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2011-2-25 11:06 發表

VV有另謀高就既企圖?

升級   0%

該用戶從未簽到

菲菲...今晚好熱情如火ar!!!!
    本來同龍龍傾過~想去間上海鋪ka..都幾平靚正ka...不過佢d 全係 卡位...只有2張圓台~~都係坐5 個人左右!太細la
    都係熱情方便d!