香港長跑網  - 長跑長友

樓主: witchycatcat
打印 上一主題 下一主題

SSP街坊小隊閒聊地帶

升級   100%

該用戶從未簽到

堅堅, 教番我上星期邪神d 招式

21.5 SSP跑型22
日期: 5月21日(星期四)
時間: 7pm供候,跑住等
地點:深水步運動場

出席者:
1. batbat
2. 活活
3. vv
4. 豐豐
5. 圍圍(可能會遲到)
6. tartar(我仲未放監, 唔理咁多跑住先)
7. Kin (只操不跑)
8. 赤子 (只操不跑)

升級   68.33%

該用戶從未簽到

21號番工,不能出席.....
但各ching ctse要留意當日天氣.....好可能會落雨.小心!小心!

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

catcat 加名la......
龍龍, 華華同赤赤...

256..咁你星期5來唔來ar?

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 cc 於 2009-5-20 00:09 發表

我都好耐無見你喇....vv~~星期四....." />" />" />" />
星期五可能得....

哎呀~~星期5..我屋企要食端午飯ar~~~~~~~~~~~~~~~~
不過都係在美孚食...可以食飯前來反一陣~~~
到時見你la~

catcat .....加名~~~~cc~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 小華是也! 於 2009-5-19 21:52 發表

j" />" />jk 你講就講得清楚明白!!!
但系……
有時講左吾系吾去做,又吾系吾想做,而系每個人都有條底線……
就好似我跑10K未到40"……
半馬未到85"……
我系吾會去參加比賽嫁~但系可能我有排都未到呢個目 ...

華華:
星期日馬鞍山個比賽有ching話見到你有落場比賽,仲跑得好快,不過後尾我睇返d相又唔見你,我估佢應該認錯人。

升級   100%

該用戶從未簽到

昨天swimming有5人: 我,龍龍,13, wayway 及QQ...

因為bonbon唔黎,無人同我吹水,甘我就不斷keep住練習啦,而家可以唔停游到1個半直池,即75米左右,只是停一下就可再游,都算有進步....而姿勢方面,要改善下雙手撥完水收手的動作~~

我游到9:00pm左右就先行回家shower,而4個壯男就繼續玩水,大家相約9:30pm食米線~
龍龍好開心,佢話自己終於重左2磅~~但我橫睇掂睇,都唔覺果2磅肉生左係邊樹~~

仲有搞鬼事~~話說我回家shower完,順手洗埋泳衣及掛出窗外風乾啦,點知......掛完泳衣搵黎搵去發現唔見左個泳鏡~~ 後來才發現原來自己唔小心,將個泳鏡夾左落d泳衣中間,掛出街外時跌左落樓下個冷氣機頂上~~~~~嗚嗚.....個泳鏡新買架,用左幾次架,仲要大拿拿成百幾蚊.....

好在食完米線後,龍龍幫我執-----佢企係我屋企樓下,我用支長棍"料"番隻泳鏡落街......甘先唔使見財化水,唔該晒龍龍

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2009-5-20 09:04 發表
昨天swimming有5人: 我,龍龍,13, wayway 及QQ...hgjD124" />" />hj

因為bonbon唔黎,無人同我吹水,甘我就不斷keep住練習啦,而家可以唔停游到1個半直池,即75米左右,只是停一下就可再游,都算有進步....而姿勢方面,要改 ...

catcat:
妳就開心啦,有四個猛男陪妳玩水。

升級   52%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2009-5-20 09:04 發表
昨天swimming有5人: 我,龍龍,13, wayway 及QQ...hgjD124" />" />hj

因為bonbon唔黎,無人同我吹水,甘我就不斷keep住練習啦,而家可以唔停游到1個半直池,即75米左右,只是停一下就可再游,都算有進步....而姿勢方面,要改 ...

下次我又來

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-5-20 09:35 發表

catcat:
妳就開心啦,有四個猛男陪妳玩水。

又唔係甘講啦~~~
最猛果個靚仔~~圍圍你無黎,我都唔知幾失望呀....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2009-5-20 10:11 發表

又唔係甘講啦~~~
最猛果個靚仔~~圍圍你無黎,我都唔知幾失望呀....

好假呀~

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-5-19 10:59 發表

你係咪一定要星期六呀? 如果係可能最快要20/6果個星期六先得~hgjD103" />" />hj

星期六下午都可以, 操夜山+講鬼故, 正!

登錄/註冊後可看大圖

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 waynekkw 於 2009-5-20 11:06 發表

星期六下午都可以, 操夜山+講鬼故, 正!

登錄/註冊後可看大圖

嘩嘩嘩....咁正~
咁你拿拿淋快d安排下,約埋其他隊友同埋d有興趣既人一齊操啦~

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-5-20 12:07 發表

嘩嘩嘩....咁正~
咁你拿拿淋快d安排下,約埋其他隊友同埋d有興趣既人一齊操啦

你地講緊跑山呀...?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2009-5-20 12:17 發表

你地講緊跑山呀...?

catcat:
係呀.....quote返白頭ching果句,呢d咁高危既活動係傻既先會冒險,妳唔使諗啦。

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-5-20 12:24 發表

catcat:
係呀.....quote返白頭ching果句,呢d咁高危既活動係傻既先會冒險,妳唔使諗啦。

車~~~~~
白白ching....唔俾人join都有既~~~

你地跑山d級數應該easy過白白個d啦,諗下join都得掛....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2009-5-20 12:26 發表

車~~~~~

你地跑山d級數應該easy過白白個d啦,諗下join都得掛....

咁妳自己問下wayway侵唔侵妳玩啦...呵呵~

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2009-5-20 12:26 發表

車~~~~~

Catcat,  圍圍叫你唔好join都係一番好意嚟架, umm~~你想join都可以嘅, 可以做佢地嘅support, 或者將你元老級嘅功力強勢提升至神級 , 或者係海虎級都應該得~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 joelkk88 於 2009-5-20 14:15 發表

Catcat,  圍圍叫你唔好join都係一番好意嚟架, umm~~你想join都可以嘅, 可以做佢地嘅support, 或者將你元老級嘅功力強勢提升至神級 , 或者係海虎級都應該得~~

係呀catcat,我真係用心良苦架.....琴晚先知原來行山係咁多運動死得人最多架, 問妳怕未?