香港長跑網  - 長跑長友

樓主: witchycatcat
打印 上一主題 下一主題

SSP街坊小隊閒聊地帶

升級   0%

該用戶從未簽到

O~唔緊要la~佢就未出到日子幾時有下一場law~不過如果佢有 talk 佢會send info 比我ka~我到時又send 比你ar~

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2009-4-27 16:14 發表

BATBAT..但係9月新年wor..可以去睇佢地個雪x節~睇曬大佛ar~10月打後就好似有好多地方會close 左..唔比旅客去~

vv, 你諗住去幾多日西藏, 同埋去西藏嘅邊度呀?

你就好啦, 有假去西藏玩~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2009-4-27 16:19 發表

OK LA~不過唔係e個星期4wor..係7號wor~

vv:
sorry呀,7/5應該會跑梅子林呀,都係來唔到呀~
唉! 仲有啱啱諗起9月尾公司要出Interim Report,好難請長假....到時睇下妳點安排~

升級   0%

該用戶從未簽到

joejoe...我都未plan 去邊ka..希望用盡d時間去最多既地方la~
我max 去12日之嘛~我都無咩假la..我大半年都係請左1日假去考試~好慳家ka~~hahaha

升級   0%

該用戶從未簽到

[quote]原帖由 大圍新跑手 於 2009-4-27 16:24 發表

vv:
sorry呀,7/5應該會跑梅子林呀,都係來唔到呀~
唉! 仲有

我都膽心比人甩底ka....同我去果d都係你同行...有個公司y.e. 30.06.2009~我都唔sure 佢去唔去到....
不過真係去唔到..咪自己去law...跟團law...都會開心格~多有多人去..少有少人去..

升級   20.75%

該用戶從未簽到

vv:
12日去西藏夠唔夠玩呀?我見好多朋友都會玩成個月ka...(不過成個月,邊到有假...woooohgjD092 )
我打算九月去個旅行,青島都係心水之一~~~

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2009-4-27 16:26 發表
joejoe...我都未plan 去邊ka..希望用盡d時間去最多既地方la~" />" />
我max 去12日之嘛~我都無咩假la..我大半年都係請左1日假去考試~好慳家ka~~hahaha

哈vv, 咁啱嘅, 我呢大半年都係同樣係請咗一日假咁多~~
仲有, 我同樣都係九月尾去旅行喎, 去Fiji(潛水/浮潛+激流+獨木舟)&NewZealand(滑雪+爬雪山+單車+玩綿羊), 結果D假一鋪清, 想去第二度都冇機會咯~~

唉, 西藏, plan咗十世都未有機會去~~

升級   100%

該用戶從未簽到

獨木舟旅程出爐呀各位~~
有黎襯早報名啦喂~~

赤洲珊瑚一日游 <獨木舟+浮潛>

日期:5月23/24/28日,待定
時間:應該朝早開始,待定
內容:Kayak+snorkeling,有浮潛裝備者可以帶埋去玩,無既隊友就可以玩下水or堆下沙or執下石仔~~
建議地點:爬去赤洲,有大把珊瑚睇,又可以登陸荒島做島主
領隊:joejoe+fung sir

**參加者需要有獨木舟3星證書

現在先投下票擇個吉日先:
1. 23/5(六): cat, joe,菲菲
2. 24/5(日): cat, joe
3. 28/5(端午節): cat,joe,菲菲

大家快d投票啦~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 囧山比 於 2009-4-27 16:35 發表
vv:
12日去西藏夠唔夠玩呀?我見好多朋友都會玩成個月ka...(不過成個月,邊到有假...woooohgjD092" />" /> )
我打算九月去個旅行,青島都係心水之一~~~

長有長去, 短有短去啦, 成個月真係要唔使做先得喎~~~
我家姐都係去10日咋

升級   56.2%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2009-4-27 16:14 發表

BATBAT..但係9月新年wor..可以去睇佢地個雪x節~睇曬大佛ar~10月打後就好似有好多地方會close 左..唔比旅客去~

其實我覺得要2 個星期先夠玩....  我估我今年都係去唔到....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2009-4-27 16:55 發表
獨木舟旅程出爐呀各位~~
有黎襯早報名啦喂~~

赤洲珊瑚一日游  

日期:5月23/24/28日,待定
時間:應該朝早開始,待定
內容:Kayak+snorkeling,有浮潛裝備者可以帶埋去玩,無既隊友就可以玩下水or埋下沙or執下可 ...

投23/5 or 28/5 呀~~~

升級   56.2%

該用戶從未簽到

不如搵d 短d 既旅程啦~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 joelkk88 於 2009-4-27 16:46 發表

哈vv, 咁啱嘅, 我呢大半年都係同樣係請咗一日假咁多~~
仲有, 我同樣都係九月尾去旅行喎, 去Fiji(潛水/浮潛+激流+獨木舟)&NewZealand(滑雪+爬雪山+單車+玩綿羊), 結果D假一鋪清, 想去第二度都 ...

你個trip仲正啦, 仲要好鬼富貴添呀~~~
羨慕死人啦~~~

升級   56.95%

無聊
  • 簽到天數: 7 天

原帖由 hhkbonnie 於 2009-4-27 14:11 發表
    HAHAHA~~
    你地三個ar......比你地激死" />" />hj" />" />h

激死?? 你想話笑死ha wa?

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2009-4-27 16:58 發表

羨慕死人啦~~~

aiya~~
    人地joejoe,lee個trip可能係一生人唯一甘好玩既trip啦喎~~
    呢,一生人一次個d呢.....呵呵

你地班ssp窮等人家唔恨得甘多架啦~~~呵呵

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2009-4-27 17:03 發表

aiya~~
    人地joejoe,lee個trip可能係一生人唯一甘好玩既trip啦喎~~
    呢,一生人一次個d呢.....呵呵

j" />" />" />" />jk

oh, 原來另有緣機架???
    咁更加羨慕死人啦~~~

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2009-4-27 17:05 發表

oh, 原來另有緣機架???
    咁更加羨慕死人啦~~~

我咩都無講呀~~~joejoe~~~呵呵呵

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2009-4-27 16:58 發表

羨慕死人啦~~~

X2~~~羨慕死人la~~~~~~上山下海~咩都玩齊~~~ ~記住~mon 條羊毛比我地就手信~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2009-4-27 17:05 發表

我咩都無講呀~~~joejoe~~~呵呵呵

" />" />

O O O!~~~明白~明白~

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2009-4-27 17:06 發表

X2~~~羨慕死人la~~~~~~上山下海~咩都玩齊~~~~記住~mon 條羊毛比我地就手信~

你想死呀~~
    係我面前講mon羊毛d甘唔人道既野~~~
    你試下mon一條呀!!我會馬上mon番你100條頭髮~~~