香港長跑網  - 長跑長友

樓主: witchycatcat
打印 上一主題 下一主題

SSP街坊小隊閒聊地帶

升級   90%

該用戶從未簽到

嗚... 我都全部唔得...  

升級   0%

該用戶從未簽到

今個星期邊日係跑型22呀?

升級   90%

該用戶從未簽到

升級   100%

該用戶從未簽到

暫時都係28/5最多街坊爬到kayak喎, 咁係咪定端午節去呢?

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 21 天

原帖由 hhkbonnie 於 2009-4-27 14:19 發表

1)好ar~~你到時做我領跑ar,,,吾好走開

2)我認同ar  TARTAR 活活 JOEJOESSP野人類

BonBon, +埋妳, e+係4個衰妹啦 ,哈.......哈

升級   100%

奮鬥

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2009-4-27 14:03 發表

恭喜恭喜!!!

多謝呀, 不過唔想咁快變成妳個title, 又或者變成Catcat咁呀

升級   100%

奮鬥

原帖由 witchycatcat 於 2009-4-27 17:20 發表
    赤洲珊瑚一日游   

投票日子UPDATE:

1. 23/5(六): cat, joe,菲菲,batbat
    2. 24/5(日): cat, joe
    3. 28/5(端午節): cat,joe,菲菲,圍圍,batbat

calling emma,迪迪,波波,tartar,活活,ric ric等,你地點呀~~ ...

你班哇鬼, 真係無你哋修呀, 我呢個老野邊有咁多活力呀, 一時又上山下海, 一時又去西藏, 我未去過一日遊wor,會唔會好攰ga, 會唔會23/5會好D呀, 如果28/5爬完我得番半條人命 , 24/5/2009都有一日休息wor, 投票23/5/2009

升級   7.05%

該用戶從未簽到

都唔知點追...咁又10頁, 有咩野我睇第一頁算啦...
    單車團報到呀...我問左豹豹佢話會去~~~

9.5 單車逍遙遊 (大圍 - 大尾篤來回) ~ by 圍圍

活動日期 : 5月9日 星期六
    集合地點 : 大圍火車站 B出口
    集合時間 : 10:00am (早餐團 9:30am)
    報名        : 長跑網人工智能報名系統

已報名參與名單
    01)  圍圍
    02)  菲菲 (早餐團)
    03)  batbat (早餐團)
    04)  mandy (早餐團, 我有5年以上冇踩, 應該得gua)
    05)  cc(早餐團)
    06) 法法(早餐團) TBC
    08) catcat (早餐團)
    09) vv (早餐團) TBC
    10) 龍龍 (早餐團)
    11) 豹豹 (早餐團)

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 e.c. 於 2009-4-27 19:12 發表

我都想知呀, 跑型22, 好吸引呀

HAHAH~~e.c (o, 係唔係真係醫師 ar?) + 火火...跑型22應該今個星期3 有 course ma?唔係定左星期3嗎?
    要問問丫魔鬼batbat 同 cat 隊員至知 confirm 到la~

記著口號~~~跑型22~日日跑日日fit~~      <----有組運動好似咁ka~hahahah~

升級   7.05%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2009-4-27 21:00 發表

HAHAH~~e.c (o, 係唔係真係醫師 ar?) + 火火...跑型22應該今個星期3 有 course ma?唔係定左星期3嗎?
    要問問丫魔鬼batbat 同 cat 隊員至知 confirm 到la~

記著口號~~~跑型22~日日跑日日fit~~  hg00 ...

有咩,,,有用隻手係咁轉咩...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 龍龍 於 2009-4-27 21:25 發表

有咩,,,有用隻手係咁轉咩...

龍龍:
    你又來踩單真係好,好似好耐冇見你咁wor....
    e...你又養咩傷呀?

升級   52%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2009-4-27 17:48 發表
    [quote]原帖由 ~~菲菲~~ 於 2009-4-27 17:41 發表

登錄/註冊後可看大圖

VV為考試停

豹豹上次話可以陪我學多次ar~~hahah 鍚晒佢ar

仲有ar..bonbon...你去唔去ar..一齊學la ...

VV
    你陪我再學1星ar~~
    甘 你有冇興 陪我學山藝ar

升級   7.05%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-4-27 22:04 發表

龍龍:
    你又來踩單真係好,好似好耐冇見你咁wor....
    e...你又養咩傷呀?

我傷o個到都仲係傷緊囉~~hehe

我上星期三有出現係斧山呀...星期四又去左打籃球...個個都有見...
    係見唔到你咋...圍圍...

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   7.05%

該用戶從未簽到

原帖由 cc 於 2009-4-27 22:47 發表

龍龍.....我都好耐無見你喇...." />" />

都係喎...我成日都唔聽話...好返d又跑下...咁咪好極都好唔到囉...
    呢兩星期都係收腳先...踏單車日再見大家...

升級   56.2%

該用戶從未簽到

原帖由 hhkbonnie 於 2009-4-27 22:27 發表

VV
    你陪我再學1星ar~~
    甘 你有冇興 陪我學山藝ar

呵~~  我都未學過喎!時間岩我都來玩得唔得呀?

升級   90%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2009-4-27 21:00 發表

記著口號~~~跑型22~日日跑日日fit~~  hg00 ...

係咪真係有呢個動作架, 我想黎呀! 但星期三應該唔得閒呀... ~

升級   20.35%

該用戶從未簽到

吾投啊!
    投左我都無得去既

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2009-4-27 18:10 發表

我代波仔 / 豹豹SAY  肯定24 ,28/5 吾得. 而23多數都吾會去.因24/5有比賽要留力

車~~~咪即係你地3個龍舟人成個5月都唔得~~激死..

升級   100%

該用戶從未簽到

batbat:
    有人問我地既跑型22今個星期幾時開班呀....
    不如明晚啦...?你得唔得...???