香港長跑網  - 長跑長友

樓主: witchycatcat
打印 上一主題 下一主題

SSP街坊小隊閒聊地帶

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   17.15%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2011-1-6 09:08 發表

KEKE" />" /> 最開心既係...個傷口無影響wor! 都可以活動自如!
....係唔係收10點ka??你咁夜至去~咪run 得1陣law???
" />" />" />" />hj" />" />" />" /> 下次都係帶埋白白3寶去.............凍c我!

我尋晚HEA跑JA MA
志在鬆下
運動場收10點半
我跑到10點3就走人

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 cc 於 2011-1-6 09:22 發表

vv,你會唔會係扁桃線發炎?  

E...我又唔知wor....
喉嚨好痛好痛law...有好多鼻涕~~塞住, 搞到我訓唔到
電毯暖水袋羽絨出齊都係手腳冰冷~我仲以為自己就黎c tim la!

升級   0%

該用戶從未簽到

我發現我d感冒都係重未好, 鼻水仍然未收, 喉嚨重有少少痛.....尋晚想跑個快既都跑唔到....唉...星期日都係hea跑多架啦...我的145無望了....

升級   0%

該用戶從未簽到

MORNING~~~
VV 你點ar? 又5舒服..........唉

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 billy_yau 於 2011-1-6 09:39 發表
我發現我d感冒都係重未好, 鼻水仍然未收, 喉嚨重有少少痛.....尋晚想跑個快既都跑唔到....唉...星期日都係hea跑多架啦...我的145無望了....

車車車….你咪一陣hea ~但都係1’4x”完成wor.~~~~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2011-1-6 09:39 發表
MORNING~~~hgjD124" />" />hj
VV 你點ar? 又5舒服..........唉

活活..la..d病菌好似請極都唔肯走典算????

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 cc 於 2011-1-6 09:09 發表
ssp,早晨~~
vv,保重呀,如果你唔睇醫生,一係沖感冒茶飲啦,有效嘎~~ 我今日都會沖黎飲~~

CC...E 個我未飲過wor..在冰樹有得買ka????

仲有..咁我e+食唔食"必x痛傷風感冒特強"drug 好ar???

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2011-1-6 09:45 發表

車車車….你咪一陣hea 跑~但都係1’4x”完成wor.~~~~~~" />" />" />  

陪你跑好無, 但係我驚你斷氣喎

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 cc 於 2011-1-6 10:09 發表

咁..........你食左佢好唔好呀?如果唔好,不如轉?囉,一般我感冒初起,我通常都係飲佢嘎~~

cc 你重未好返呀? 今日又開始轉凍啦,你要好好保暖呀。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 billy_yau 於 2011-1-6 10:06 發表

陪你跑好無, 但係我驚你斷氣喎

唔得ar….你會cher 爆我及導致我斷氣身亡ka….

你同活活嚮我視線範圍都會令我有巧大壓力ka..

升級   0%

該用戶從未簽到

[quote]原帖由 cc 於 2011-1-6 10:09 發表

咁..........你食左佢好唔好呀?如果唔好,不如轉

UM..我食左la....希望快d好!
lunch 睇下點先!
你未答我去冰度buy ar??屈記有無ka???

升級   0%

該用戶從未簽到

各位街坊早晨呀~~
呢排個個都病, 連batbat都病左呀~~~
大家小心身體呀~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2011-1-6 10:21 發表

唔得ar….你會cher 爆我及導致我斷氣身亡ka….

你同活活嚮我視線範圍都會令我有巧大壓力ka.." />" />" />  

點會呀~上場沙田咪幾好囉.....今場由頭一齊跑到尾好無...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2011-1-6 10:35 發表
hgj088" />" />hj 各位街坊早晨呀~~
呢排個個都病, 連batbat都病左呀~~~
大家小心身體呀~~~

天氣持續咁凍, 一跑完著唔切衫就好易中招架啦....

batbat又係感冒呀?

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 789 天

非定期特別約跑活動:

1月7日(星期五)" />" />" />" />" />" />" />" />" />" />" />" />"晒草再戰澳景路"
    https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=6968&page=695

2011.01.28 港區年尾流流口水型男索女:強身健體慶團年 (第二年啦~~)

^^2010年度賽後投票總選^^ <== 請踴躍投票

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 billy_yau 於 2011-1-6 10:37 發表

點會呀~上場沙田咪幾好囉.....今場由頭一齊跑到尾好無..." />" />

我我我...斷氣比你睇!
    人地打算頭段..........行上去ka ma!你叫我run...我死梗ka!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 billy_yau 於 2011-1-6 10:49 發表

天氣持續咁凍, 一跑完著唔切衫就好易中招架啦....

batbat又係感冒呀?

喉嚨痛又發冷發熱咁.....應該都係感冒呱.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2011-1-6 12:33 發表

" />" /> " />" /> " />" /> 我我我...斷氣比你睇!
    人地打算頭段..........行上去ka ma!你叫我run...我死梗ka!

行...唔係廿碼...

睇黎我要帶埋我個仔果條滕條出黎先得....