香港長跑網  - 長跑長友

樓主: witchycatcat
打印 上一主題 下一主題

SSP街坊小隊閒聊地帶

升級   0%

該用戶從未簽到

[quote]原帖由 billy_yau 於 2011-1-6 16:20 發表

咁你而家上壁屋都唔驚斜啦...只係驚pk

哎呀..落斜會唔會有陰影KA????
其實我都仲係怕怕BIG KA..所以我諗..跑多D..見慣ED斜路..到渣馬就唔會太驚嚇LA MA..
CC.. 其實我咁多年都無咩進步過~今時同往日D時間都係咁上下之嘛!

升級   0%

該用戶從未簽到

丫..你地美記果日…..著唔著打底3AR???即係呢..有袖快DRY 果D呢..

禽晚…我著左4件3跑…都唔係太出汗….臨尾尾至除左件FLEECE 衛衣..即係上次BILLY 話成個成個露宿者果件丫..
.RICO 仲以為有幸見到我件….遠紅外線XYZ 保暖衣..KEKEKEK

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2011-1-6 16:43 發表
丫..你地美記果日…..著唔著打底3AR???即係呢..有袖快DRY 果D呢..

禽晚…我著左4件3跑…都唔係太出汗….臨尾尾至除左件FLEECE 衛衣..即係上次BILLY 話成個成個露宿者果件丫..
.RICO 仲以為有幸見到我件….遠紅外 ...

細佬尋晚著左長袖t + 風褸 + 跑衫(由內-->外)即係風褸著中間, 下身短褌跑

升級   0%

該用戶從未簽到

sorry ar..我見風褸簿..無計佢TIM..
計埋風褸有5件..
遠紅外線XYZ + 打底+ TEE + FLEECE +風褸…仲有手襪仔…TIGHT E個少不免KA LA..

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2011-1-6 16:52 發表
計埋風褸有5件.." />" />
遠紅外線XYZ + 打底+ TEE + FLEECE +風褸…仲有手襪仔…TIGHT E個少不免KA LA..

d人有無以為你係去玩潛水呀??

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2011-1-6 16:52 發表
計埋風褸有5件.." />" />

著到咁點跑呀?
我噚晚都係著件短袖咋喎, 不過有戴頭巾同手套.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2011-1-6 17:03 發表

著到咁點跑呀?
我噚晚都係著件短袖咋喎, 不過有戴頭巾同手套.

算啦, 話哂佢都叫做肯跑下丫......

升級   0%

該用戶從未簽到

哎呀..我星期2已經病…如果又冷親.就大近事ka la..
咁我見自己志在鬆下腳仔…都唔會點出汗ka la…咪著多d law.

結果~不出所料...只係最底果件有dd 汗

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2011-1-6 17:12 發表
哎呀..我星期2已經病…如果又冷親.就大近事ka la..
咁我見自己志在鬆下腳仔…都唔會點出汗ka la…咪著多d law." />" />

結果~不出所料...只係最底果件有dd 汗

今晚重跑唔跑呀?

升級   17.15%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2011-1-6 16:38 發表

CC.. 其實我咁多年都無咩進步過~今時同往日D時間都係咁上下之嘛!

..

正常
年年都話引退TIM

升級   7.05%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2011-1-6 15:22 發表
特別報告….catcat 問有無人,有shuttle 既 ticket 唔要…??
另外…菲菲 同 rico 會唔會同catcat 1齊出發??
e..龍龍..你上次唔係話你坐你架戰車去美記ka 咩????
如果你坐車.咁都可以約埋catcat wor..
佢唔識路來a ...

凍到咁~一早流流飛車入去, 我怕未入到去都凍瓜左~所以都係想坐車去好d, 雖然要早好多起身...

菲菲~頭班車係幾點開呀~我第一次去真係唔知趕唔趕到呢~
隻貓佢又唔跑, 叫唔叫得佢醒嫁~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ricoodelia 於 2011-1-6 17:51 發表

正常
年年都話引退TIM

um...今年渣馬之後..可能又係時候要引退LA

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 龍龍 於 2011-1-6 21:43 發表

凍到咁~一早流流飛車入去, 我怕未入到去都凍瓜左~所以都係想坐車去好d, 雖然要早好多起身...

龍龍..你地比賽KA MA..見到就同佢一齊LA...佢遲就你教佢點去LAW...
最早好似係6:00

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 billy_yau 於 2011-1-6 17:24 發表

今晚重跑唔跑呀?

無跑AR....禽日果5件3未乾...又要找另外5件..有D難度

KEKEK..而且我回家好眼訓......

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2011-1-6 23:14 發表

無跑AR....禽日果5件3未乾...又要找另外5件..有D難度" />" />hj" />" />

KEKEK..而且我回家好眼訓......

我越來越發現你攪笑既一面

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 龍龍 於 2011-1-6 21:43 發表

龍龍, 我睇我145無望架啦, 你星期日要加油呀......

升級   61.1%

該用戶從未簽到

原帖由 billy_yau 於 2011-1-6 23:37 發表 我越來越發現你攪笑既一面

雖然係遲左少少!

升級   41.95%

該用戶從未簽到

原帖由 billy_yau 於 2011-1-6 23:37 發表

我越來越發現你攪笑既一面

我好早已經發覺vv呢方面既天份

升級   41.95%

該用戶從未簽到

早晨,SSP