香港長跑網  - 長跑長友

樓主: ee_tpk
打印 上一主題 下一主題

將軍澳逍遙團 - 27.06.2009 將軍約跑(8:am; tko 運動場)

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 WinggniW 於 2009-4-25 10:36 發表

師兄們已經放慢就住我跑架啦~佢地一加速就無晒氣力追 辛苦晒各位呀!
好呀~火師兄,下星期見!

駿師兄!哎呀~我都未分清邊位係你,下次你記得話我知!我唔係快腳呀,我一直都係跟前面o既師兄們跑 ...

諗諗下,原來小弟都未作自我介紹。

升級   56%

該用戶從未簽到

原帖由 WinggniW 於 2009-4-25 09:50 發表

跑完番黎...係幾涼爽+散熱快,不過對襪有水o既感覺好唔舒服

呃我話係逍遙團慢跑,尾段連師兄們o既影都唔見 好彩有位師兄帶跑...今日又知多條新路線真係太好啦

...

特訓完 要返學校 而家濕哂又冇衫換 仲唔舒服

你跟著其他快腳ching跑梗係啦, 想慢d 可以申請去短腳組
不過跑多幾次就慣ga啦, 可能仲逍遙過我地添

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 finewong 於 2009-4-25 13:21 發表

特訓完 要返學校 而家濕哂又冇衫換 仲唔舒服" />" />

你跟著其他快腳ching跑梗係啦, 想慢d 可以申請去短腳組
不過跑多幾次就慣ga啦, 可能仲逍遙過我地添

阿輝,知唔知 rcj 完左上午的賽事未呀 ~~

升級   94.3%

該用戶從未簽到

師姐貴人出路招風雨,第一次o黎就落大雨...

原帖由 WinggniW 於 2009-4-25 07:24 發表
今日打水戰添....

升級   56%

該用戶從未簽到

原帖由 =chairman= 於 2009-4-25 13:24 發表

阿輝,知唔知 rcj 完左上午的賽事未呀 ~~

我都唔清楚, 只係係巴士站 見到有十幾個中學生搭車走
似係完左某部分

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 WinggniW 於 2009-4-25 09:50 發表

跑完番黎...係幾涼爽+散熱快,不過對襪有水o既感覺好唔舒服

呃我話係逍遙團慢跑,尾段連師兄們o既影都唔見 好彩有位師兄帶跑...今日又知多條新路線真係太好啦

...

其實我第一次參加逍遙跑嘅時候都有同一個想法~
嗰次係文ching帶跑,跑左3,4k仲話係熱身,當時我已經有d想投降然後食主菜澳景路,我的天呀
我全程包尾上到頂已經不似人形然後仲要征服魔鬼山之巔,仲要跑樓梯呢一刻我有諗"呢次俾人呃左,又話逍遙跑"
上到半路仲俾個呀叔串:"咁渣ga,呢條路我日日一口氣行上頂ga"可怒也

登錄/註冊後可看大圖

快快腳跑埋上去,上到去發覺原來辛苦跑上黎係值得ga
天清氣爽,風和日麗,逍遙自在嘅感覺,一個字"正"
所以我相信"逍遙跑"應該係形容呢種跑完後嘅感覺
所以我要多謝jc帶我入黎長跑網,多謝車亞文帶我逍遙跑

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 finewong 於 2009-4-25 13:07 發表 rockie ching 今日我都係有黎逍遙團見你最後一段都仲有力, 狀態都唔錯呀落完雨 聽日比賽段路應該幾冼, 小心為上祝你跑得好成績!

多謝 finewong ching 打氣, 會小心為上!
但有時意外 ge 嘢, 好難控制
試過有一年跑畢拉山15K, 又係落大雨...
好彩無事, 但就見唔少跑手中招!

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 340 天

各位唔好意思, 今日有事唔離得,
    預祝明天比賽的rockiec ching零下十度, Qoo 山比 明天比賽得到好成績,
    但緊記今天下過大雨, 明天山路會比較滑. 一定要小心呀!hgjD124" />" />hj

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 火仔11 於 2009-4-25 13:49 發表

其實我第一次參加逍遙跑嘅時候都有同一個想法~
    嗰次係文ching帶跑,跑左3,4k仲話係熱身,當時我已經有d想投降然後食主菜澳景路,我的天呀
    我全程包尾上到頂已經不似人形然後仲要征服魔鬼山之巔,仲要跑樓梯呢一刻我有諗"呢次俾人呃左,又話逍遙跑"
    上到半路仲俾個呀串:"咁渣ga,呢條路我日日一口氣行上頂ga"可怒也

登錄/註冊後可看大圖

快快腳跑埋上去,上到去發覺原來辛苦跑上黎係值得ga
    天清氣爽,風和日麗,逍遙自在嘅感覺,一個字"正"
    所以我相信"逍遙跑"應該係形容呢種跑完後嘅感覺
    所以我要多謝jc帶我入黎長跑網,多謝車亞文帶我逍遙跑

嘩........ 火兄, 做咩今日咁感觸呀

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 mill 於 2009-4-25 15:39 發表
    各位唔好意思, 今日有事唔離得,
    預祝明天比賽的零下十度, Qoo 山比 明天比賽得到好成績,
    但緊記今天下過大雨, 明天山路會比較滑. 一定要小心呀!hgjD124" />" />hj

冇錯喇...... 大家小心為上, 身體要緊

升級   0%

該用戶從未簽到

呃我話係逍遙團慢跑,尾段連師兄們o既影都唔見  

係囉... 係囉... 呀邊個邊個跑咁快, 最尾個K追到氣咳 ~  

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 駿駿駿 於 2009-4-25 10:20 發表
    你—下次可跑返慢D嫁,唔好比火仔騙,
    佢慢???????????唔知呢" />" />

係呀..... 火仔出左名慢坐定定係終點等我地番黎架

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 駿駿駿 於 2009-4-25 10:28 發表
    當時JC ching 跑一跑轉頭問我有沒問題~真感動,
    最後都忍住軟弱,同迪迪慢 ...

逍遙跑既守則之一, 就係唔可以走失任何一個人ma (雖然都試過)...............

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 WinggniW 於 2009-4-25 10:36 發表
    師兄們已經放慢就住我跑架啦~佢地一加速就無晒氣力追 辛苦晒各位呀!

咁又講真一句, WinggniW你既步姿係跑得好順喎, 睇得出你今日仲未發功既,
    不過逍遙跑唔駛咁駁, 如果唔係會犯規架~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 零下十度 於 2009-4-25 12:50 發表

ctse 其實水戰都幾好玩嫁~~

十度ctse, 下次預左你喇

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 =chairman= 於 2009-4-25 13:14 發表
    諗諗下,原來小弟都未作自我介紹。" />" />

係喎, 點解你唔自我介紹呀, 你係將軍澳新來跑手喔~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 火仔11 於 2009-4-25 13:49 發表

其實我第一次參加逍遙跑既時候都有同一個想法~
    個次係文ching帶跑,跑左3,4k仲話係熱身,當時我已經有d想投降然後食主菜澳景路,我的天呀
    我全程包尾上到頂已經不似人形D ...

可信性係零。 因為當日上澳景路係我包底的。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 jc8866 於 2009-4-25 15:59 發表

... 點解你唔自我介紹呀, 你係將軍澳新來跑手喔~

係囉 ~ 咁唯有下次啦 ~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 =chairman= 於 2009-4-25 16:06 發表

可信性係零。hgjD088" />" />hj 因為當日上澳景路係我包底的。

你一早已經信用破產啦
    新來跑手

升級   100%

• 簽到天數: 78 天

Hi CHing, Ctse, 

After all, auntie and I are slow foot.......