香港長跑網  - 長跑長友

樓主: ee_tpk
打印 上一主題 下一主題

將軍澳逍遙團 - 27.06.2009 將軍約跑(8:am; tko 運動場)

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

你地掛住係後面雨中浪漫jei..... 我地睇唔到, 我地睇唔到~  

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 jc8866 於 2009-4-25 17:35 發表

你地掛住係後面雨中浪漫jei..... 我們睇唔到, 我們睇唔到~  

好浪漫呀

升級   0%

該用戶從未簽到

哈哈...... 今日有ching/ctse問起小女Hiromi, 借少少位黎post幾張相先~
(啱啱同佢洗完白白 heheheeee~)

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

話時話, 車亞文張頭像有我呀女份架, 啱啱出世前一日, 仲係mammi肚裡面

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   56.85%

該用戶從未簽到

雖然我今日無黎,但希望今朝有份一齊係雨中慢跑嘅逍遙團友唔會因此著涼.

升級   56.85%

該用戶從未簽到

原帖由 jc8866 於 2009-4-25 17:44 發表
哈哈...... 今日有ching/ctse問起小女Hiromi, 借少少位黎post幾張相先~

登錄/註冊後可看大圖

http://images1.fotop.net/albums/J ...

囡囡今次點解唔放電嘅!

升級   78.4%

該用戶從未簽到

其實今早開始跑時雨落得唔大,但是後半程雨逾來逾大。幸好天氣唔喺凍和冇風,跑起嚟都ok,希望你地冇淋病啦。

升級   0%

該用戶從未簽到

jc 兄個囡囡好cute~ 特別係"請請"個張

升級   100%

• 簽到天數: 78 天

......so when are we seeing Mr Jc and Mrs Jr jogging together....... your daughter's really cute......
    原帖由 jc8866 於 2009-4-25 17:35 發表 你地掛住係後面雨中浪漫jei..... 我地睇唔到, 我地睇唔到~  

升級   0%

開心
  • 簽到天數: 34 天

原帖由 jc8866 於 25-4-2009 17:44 發表

登錄/註冊後可看大圖

http://images1.fotop.net/albums/J ...
    BB女精零又可愛,感謝主。

升級   20.75%

該用戶從未簽到

細妹好可愛呀~~~洗完白白係度開心唱歌~~~

我下周六要入camp...來唔到同大家逍遙啦~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 零下十度 於 2009-4-25 12:50 發表

ctse 其實水戰都幾好玩嫁~~

都幾清涼o既

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 零下十度 於 2009-4-25 12:55 發表

天雨路滑.明天的"肶菜"我地會以安全順利完成為目標~~

各位師兄師姐努力啦~ 精神上支持大家!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 finewong 於 2009-4-25 13:00 發表

你唔追 係要留返力跑返屋企姐" />" />" />" />" />" />" />" />

下次黎埋特訓 咪可以識哂我地囉

我行番屋企咋  好呀~下次參加埋"特訓"

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 =chairman= 於 2009-4-25 13:12 發表

小弟 ... " />" /> ctse 走的時候我都仲未跑完 " />" />

唔好意思呀...無同你say goodbye就閃左番屋企!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 finewong 於 2009-4-25 13:21 發表

特訓完 要返學校 而家濕哂又冇衫換 仲唔舒服" />" />

你跟著其他快腳ching跑梗係啦, 想慢d 可以申請去短腳組
    不過跑多幾次就慣ga啦, 可能仲逍遙過我地添

特訓完D衫仲未乾? 短腳組會慢D?我見快活人師姐一起跑就彈左上前啦!星期六日跑多D,所以都係10K起

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 harryyim 於 2009-4-25 13:31 發表
    師姐貴人出路招風雨,第一次o黎就落大雨...

連個天都唔鍾意我

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 火仔11 於 2009-4-25 13:49 發表

其實我第一次參加逍遙跑嘅時候都有同一個想法~
    嗰次係文ching帶跑,跑左3,4k仲話係熱身,當時我已經有d想投降然後食主菜澳景路,我的天呀
    我全程包尾上到頂已經不似人形D ...

澳景路,魔鬼山之巔 係咪o向TKO架? 要跑山? 我上斜無力,有哩類特訓都唔錯喎!

其實今日頭段真係幾舒服幾逍遙o架,係臨尾師兄們一句"加速"就影都唔見,有人帶跑比一個人跑好好多,又要感激多次各位HEEHEE

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 jc8866 於 2009-4-25 15:44 發表

係囉... 係囉... 呀邊個邊個跑咁快, 最尾個K追到氣咳 ~  

今日多謝JC師兄帶跑呀!!
    邊個邊個? 師兄你都係其中一個喎

原帖由 jc8866 於 2009-4-25 15:55 發表

咁又講真一句, WinggniW你既步姿係跑得好順喎, 睇得出你今日仲未發功既,
    不過逍遙跑唔駛咁駁, 如果唔係會犯規架~

初段真係幾舒服幾順,一加速就無氣無力 ,唔多夠氣,好佩服你地仲可以邊跑邊傾偈呀

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 jc8866 於 2009-4-25 17:44 發表

咁細個就識請請~好趣緻呀!