香港長跑網  - 長跑長友

樓主: =chairman=
打印 上一主題 下一主題

網友約跑 - 逢星期三晚 - 將軍澳上斜訓練

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

我都報下時間先

第一轉 10:25
第二轉 10:38

PB左,希望下次可以BELOW 10啦.(935就應該未得住啦)

我又寫三個原因啦:

[1] 今次無食野就入黎跑(都唔知關唔關事既)
[2] 今次多人跑,起碼附近都仲有人可以跟下,唔會畀人放離九條街而無心機跑.
[3] 條路跑熟左,可以唔鬼睇表就一野衝到尾了.

今日獎勵自己,跑完飲左杯凍檸樂,正!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 =chairman= 於 2009-7-9 01:05 發表

呢個都算係表演 ??

"萬人齊界迪迪仔",當然係好好睇啦.

升級   0%

該用戶從未簽到

唔錯wo, ha ha,

升級   78.3%

該用戶從未簽到

原帖由 迪迪仔 於 2009-7-9 01:09 發表

"萬人齊界迪迪仔",當然係好好睇啦.

會傷亡慘重喎

升級   0%

該用戶從未簽到

回復 1156# 的帖子

駿x3
我有俾過壓力你咩?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 火仔11 於 2009-7-9 01:40 發表
駿x3
我有俾過壓力你咩?

你太快,哈哈哈

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 -R- 於 2009-7-9 01:12 發表

會傷亡慘重喎 " />" />

死都係死我一個遮......

正所謂,死有輕如鴻毛、重於泰山.
我咁犧牲,係唔係好有價值呢.....

升級   0%

該用戶從未簽到

回復 1167# 的帖子

我只不過隻錶壞左啫~

升級   0%

該用戶從未簽到

大家快d報時間啦,
wing姐收齊就update~

好期待後記+現場直擊呀~
大家快d寫啦~

升級   0%

開心
  • 簽到天數: 34 天

恭喜各位師兄師姐衝斜有好成績,同埋駿駿駿、廸廸仔、jonathanmok ching PB.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 =chairman= 於 2009-7-9 00:36 發表
    gary 7月29日衝上斜會拎住石油氣跑呀!敬請留意

另外加送 wing 姐 sub 935 極速飄移澳景路 ~~

請大家多多支持!

點解你D gimmick又關我事!!!!

升級   0%

該用戶從未簽到

大家今次成績好好喎!!!!!!!!繼續努力呀!

DatePB24-Jun-0908-Jul-09
    參加名單1st衝斜時間2nd衝斜時間1st衝斜時間2nd衝斜時間
    火仔8'078'078'19
    -R-8'128'228'298'128'41
    runner_2568'408'478'48
    chairman8'52------8'599'31
    batbat8'58------
    bolo9'169'169'25
    Ah Li9'209'209'35
    Alex9'27------9'279'30
    gary提督9'28------9'2810'15
    Wing9'359'35 (Jul 4)---
    Harry9'4110'0010'06
    筷子JC9'469'469'57
    uncle9'4714'5214'43
    tomde9'50------10'019'50
    駿駿駿9'53------9'5310'22
    迪迪仔10'25------10'2510'38
    活活10'2810'5010'28
    jonathanmok10'3913'0013'2311'3310'39
    山比12'3013'0613'28
    sealion12'48------
    catcat12'51------
    阿mo13'30
    auntie14'4014'5214'43
    steven

最新紀錄: http://spreadsheets.google.com/pub?key=r-9BwSObSbX4rSZpVqL4r0Q&single=true&gid=0&output=html

升級   100%

• 簽到天數: 78 天

到我和auntie報時間:
    第1轉, 13'34" (auntie快咗成1分鐘)

第2轉,

uncle, 9'33"

因為我跑前咗,幫唔到auntie time 第2轉時間,相信同第1轉相差不遠。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 angkso 於 2009-7-9 08:58 發表
    到我和auntie報時間:
    第1轉, 13'34" (auntie快咗成1分鐘)

第2轉,

uncle, 9'33"

因為我跑前咗,幫唔到auntie time 第2轉時間,相信同第1轉相差不遠。

DatePB24-Jun-0908-Jul-09
    參加名單1st衝斜時間2nd衝斜時間1st衝斜時間2nd衝斜時間
    火仔8'078'078'19
    -R-8'128'228'298'128'41
    runner_2568'408'478'48
    chairman8'52------8'599'31
    batbat8'58------
    bolo9'169'169'25
    Ah Li9'209'209'35
    Alex9'27------9'279'30
    gary提督9'28------9'2810'15
    uncle9'3314'5214'4313'349'33
    Wing9'359'35 (Jul 4)---
    Harry9'4110'0010'06
    筷子JC9'469'469'57
    tomde9'50------10'019'50
    駿駿駿9'53------9'5310'22
    迪迪仔10'25------10'2510'38
    活活10'2810'5010'28
    jonathanmok10'3913'0013'2311'3310'39
    山比12'3013'0613'28
    sealion12'48------
    catcat12'51------
    阿mo13'30
    auntie13'3414'5214'4313'3413'34
    steven

最新紀錄: http://spreadsheets.google.com/pub?key=r-9BwSObSbX4rSZpVqL4r0Q&single=true&gid=0&output=html

uncle auntie好犀利呀!!! 兩個都PB

升級   0%

該用戶從未簽到

回復 1172# 的帖子

係囉~點解呢???

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 火仔11 於 2009-7-9 09:27 發表
    係囉~點解呢???

我仲要唔係主打...只係隨gary哥托石油氣表演附送o既茄哩啡show

升級   0%

該用戶從未簽到

回復 1177# 的帖子

你錯啦~
    表演項目,係分男子組同女子組ga~
    下星期我都要諗d野表演下先得~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 火仔11 於 2009-7-9 09:51 發表
    你錯啦~
    表演項目,係分男子組同女子組ga~

你睇清楚D...

原帖由 =chairman= 於 2009-7-9 00:36 發表

號外gary 7月29日衝上斜會拎住石油氣跑呀!敬請留意

另外加送 wing 姐 sub 935 極速飄移澳景路 ~~

請大家多多支持!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 火仔11 於 2009-7-9 09:51 發表

你次次都表演帶頭放火架啦.....

依~ 咁加埋gary兄托住石油氣窮追, 以圖引爆, 精彩呀 !

(孖屐亭阿四報告完畢)