香港長跑網  - 長跑長友

樓主: =chairman=
打印 上一主題 下一主題

網友約跑 - 逢星期三晚 - 將軍澳上斜訓練

關閉 [複製鏈接]

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 340 天

等我又報下時間先
    第一次 10:25
    第二次 10:20

升級   0%

該用戶從未簽到

大家尋晚衝得好開心 wow~

加油~

升級   0%

該用戶從未簽到

mill姐犀利呀~果然係偶像排行榜第1位!!!!!

DatePB24-Jun-0908-Jul-09
    參加名單1st衝斜時間2nd衝斜時間1st衝斜時間2nd衝斜時間
    火仔8'078'078'19------
    -R-8'128'228'298'128'41
    runner_2568'408'478'48------
    chairman8'52------8'599'31
    batbat8'58------
    bolo9'169'169'25
    Ah Li9'209'209'35
    Alex9'27------9'279'30
    gary提督9'28------9'2810'15
    uncle9'3314'5214'4313'349'33
    Wing9'359'35 (Jul 4)---------
    Harry9'4110'0010'06
    筷子JC9'469'469'57------
    tomde9'50------10'019'50
    駿駿駿9'53------9'5310'22
    mill姐10'20 10'2510'20
    迪迪仔10'25------10'2510'38
    活活10'2810'5010'28
    jonathanmok10'3913'0013'2311'3310'39
    山比12'3013'0613'28------
    sealion12'48------------
    catcat12'51------------
    阿mo13'30 ------
    auntie13'3414'5214'4313'3413'34
    steven

最新紀錄: http://spreadsheets.google.com/pub?key=r-9BwSObSbX4rSZpVqL4r0Q&single=true&gid=0&output=html

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2009-7-9 10:40 發表
    大家尋晚衝得好開心 wow~
    加油~

咪係囉 ~ 淨係睇番大家D post已經夠開心.

衝斜特訓既特色就係咁, 跑嘅時候扯到盡, 身水身汗, 但係返到屋企出post傾番又好鬼開心~

未黎過澳景衝斜既ching/ctse快D黎感受吓喇 ^^

(孖屐亭新上工阿四又做野喇 )

升級   56%

該用戶從未簽到

原帖由 jc8866 於 2009-7-9 11:15 發表

咪係囉 ~ 淨係睇番大家D post已經夠開心.

衝斜特訓既特色就係咁, 跑嘅時候扯到盡, 身水身汗, 但係返到屋企出post傾番又好鬼開心~

未黎過澳景衝斜既ching/ctse快D黎感受吓喇 ^^
    原帖由 =chairman= 於 2009-7-9 00:36 發表

號外gary 7月29日衝上斜會拎住石油氣跑呀!敬請留意

另外加送 wing 姐 sub 935 極速飄移澳景路 ~~

請大家多多支持!

729呢日既表現好似好精彩, 好吸引喎

搞到我都心思思想買定花生過黎睇

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 gary1027 於 2009-7-9 12:02 發表
    我尋晚揹住2包2kg米竟然無人留意到囉,我好傷心!
    可能大家太掛住做靚個時間。

finewong,我729會拎住罐石油氣上去。開爐煮食呀!
    我埋左兩包米係山邊架啦!

小心爆ar!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 finewong 於 2009-7-9 11:49 發表

嘩 ~ 又有同場如映 [finewong食住花生衝斜表演]

升級   0%

該用戶從未簽到

wor
    729先有wing姐表演極速上斜飄移
    再有finewong ge 食住花生衝斜
    我要報定名先la

升級   78.3%

該用戶從未簽到

原帖由 迪迪仔 於 2009-7-9 01:55 發表

死都係死我一個遮......

正所謂,死有輕如鴻毛、重於泰山.
    我咁犧牲,係唔係好有價值呢.....  

唔好呀 迪迪仔ching, 729 仲有好多表演睇呀

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 finewong 於 2009-7-9 11:49 發表

原帖由 jc8866 於 2009-7-9 12:08 發表

嘩 ~ 又有同場如映 [finewong食住花生衝斜表演]

阿四團長~finewong好似話o黎「食住花生衝斜咋喎 」
    finewong企o向邊處睇最好呢? 我諗邊跑邊睇應該最好!

升級   0%

該用戶從未簽到

最新紀錄: http://spreadsheets.google.com/pub?key=r-9BwSObSbX4rSZpVqL4r0Q&single=true&gid=0&output=html

各位未交功課o既衝斜團友們~記得交功課啊!

升級   0%

該用戶從未簽到

搵人寫報告丫唔該

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 =chairman= 於 2009-7-9 13:05 發表
    搵人寫報告丫唔該

車仔寫丫.. 唔該

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2009-7-9 13:06 發表

車仔寫丫.. 唔該

自從上次 bolo 幫手寫之後,我已經養成左叫人寫報告既習慣嘻嘻 ~~~

升級   0%

開心
  • 簽到天數: 34 天

各位參加咗荃灣黃昏跑既朋友,請小心留意賽道,以免受傷,可以參考以下結連。

https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=5042&extra=page%3D1&page=16 Post#307

升級   78.4%

該用戶從未簽到

原帖由 WinggniW 於 2009-7-9 13:04 發表

你哋啲記錄好勁呀,個個都係大約10分左右或以下,遲啲等我可以跑得斜路時唔知道會唔會等吓我哩。

升級   0%

開心
  • 簽到天數: 34 天

原帖由 mill 於 9-7-2009 10:35 發表
    等我又報下時間先
    第一次 10:25
    第二次 10:20
    恭喜mill 姐破咗女子組既紀錄,活活加油阿,同mill 姐一齊努力,勇創高峯丫。

升級   0%

該用戶從未簽到

terence 一定會有架順風車岩你既 ~~

升級   94.3%

該用戶從未簽到

尋日唔得閒,Wing 姐唔該幫我加番"---"落去丫。
    仲有PB 個column header 係咪搬去"參加名單"隔離會清楚o的?
    而Date 最好可以搬去原本PBo個格。

原帖由 WinggniW 於 2009-7-9 13:04 發表