香港長跑網  - 長跑長友

樓主: nc
打印 上一主題 下一主題

7月1日 (星期三) 網友約跑+7月份壽星仔女生日飯局 - 晒草灣(藍田)

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

唔該晒, 要壽星女勞心勞力幫手影相, 我冇得俾分,
惟有俾...GooD...GooD...GooD...GooD...GooD...GooD...GooD...GooD...GooD...GooD...啦   

升級   0%

該用戶從未簽到

wing姐 d相好掂呀
生日都要你咁辛苦 走上走落周圍影相  仲要表演又要送客
如果邊位元老/版主/管理員真係手頭鬆動,多多小小係咁易加返一千幾百分俾wing姐啦

升級   0%

該用戶從未簽到

Wing 姐靚人靚相, 黎唔到都感受到你地尋日真係好開心

今日D分比晒你啦, 聽日再黎過~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 WinggniW 於 2009-7-2 17:37 發表
相簿: http://www.fotop.net/WinggniW_Wing/SaiTsoWan

今次又失手...D相...唉~浪費左大家o既腳骨力不斷跑o黎跑去幫我做model添, 特別係mill姐, 要你跑咁多次都唔影唔到,好抱歉  !

再 ...

Wing 姐d相好正啊, 仲有我唔小心界賓尼迪迪嘅連環拍添...

可惜我唔夠資格加分俾妳, 都係唯有good good good good good啦!!

btw, 點解d相唔可以right click 嚟save ge??

升級   0%

該用戶從未簽到

mill姐 好大隻呀

升級   53.45%

該用戶從未簽到

原帖由 WinggniW 於 2009-7-2 17:37 發表
相簿: http://www.fotop.net/WinggniW_Wing/SaiTsoWan

今次又失手...D相...唉~浪費左大家o既腳骨力不斷跑o黎跑去幫我做model添, 特別係mill姐, 要你跑咁多次都唔影唔到,好抱歉  !

再 ...

唔該晒WINGWING, D 相好靚呀, 仲要影到BILLY 介我個一刻
係咪無得SAVE 架...

升級   53.45%

該用戶從未簽到

原帖由 shogikin 於 2009-7-2 10:25 發表

起步慢
仲洗講

Kin in Running

可能係我起步慢, 累到佢地上唔倒車
本來同亮哥傾緊, 轉個頭比個車門隔住左, 無得傾啦

升級   53.45%

該用戶從未簽到

原帖由 曲奇 於 2009-7-2 00:39 發表
**** 本內容被作者隱藏 *****

唔該晒cookie, 不過又未可以同你一齊跑

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 schnix 於 2009-7-2 21:07 發表

drag & drop 去自己既folder便可

升級   0%

該用戶從未簽到

wing, 你d相都影得好好啦

升級   53.45%

該用戶從未簽到

原帖由 jc8866 於 2009-7-2 21:18 發表

drag & drop 去自己既folder便可 " />" />

唔該晒~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 schnix 於 2009-7-2 21:20 發表

唔該晒~" />" />

客氣~~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 jc8866 於 2009-7-2 21:18 發表

drag & drop 去自己既folder便可 " />" />

原來咁簡單, 我都唔知添, thank you jc ching!!

升級   40.15%

該用戶從未簽到

辛苦哂 牛一 Wing 及 掂地識 曲奇 幫大家影靚相
重有就係 長毛 師兄過了兩招邪神踢腿給我   踢完兩式後,隻腳真係多左好多力呀,如果學埋其餘既 5 式

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 jc8866 於 2009-7-2 18:25 發表
唔該晒, 要壽星女勞心勞力幫手影相, 我冇得俾分,
惟有俾...GooD...GooD...GooD...GooD...GooD...GooD...GooD...GooD...GooD...GooD...啦   
原帖由 jc8866 於 2009-7-2 21:19 發表
wing, 你d相都影得好好啦

我手腳又慢成日都按唔切快門...又鬆又朦又黑又多noise...唯一一張pan到可惜唔係long run ching/ctse...o黎緊都要做多D義工攝影先得!

多謝JC教路呀 特訓時再請教~HEEHEE

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 火仔11 於 2009-7-2 19:27 發表
wing姐 d相好掂呀生日都要你咁辛苦 走上走落周圍影相 仲要表演又要送客
如果邊位元老/版主/管理員真係手頭鬆動,多多小小係咁易加返一千幾百分俾wing姐啦uhguhgiu ...

要你打咁多隻字仲辛苦喎~手寫板ready??

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 肥哥哥KC 於 2009-7-2 19:42 發表

Wing 姐靚人靚相, 黎唔到都感受到你地尋日真係好開心
今日D分比晒你啦, 聽日再黎過~

好o野~多謝KC先,明早入港島同你請安+拎分

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 TNT 於 2009-7-2 20:23 發表

Wing 姐d相好正啊, 仲有我唔小心界賓尼迪迪嘅連環拍添...

可惜我唔夠資格加分俾妳, 都係唯有good good good good good啦!!

btw, 點解d相唔可以right click 嚟save ge??

原帖由 schnix 於 2009-7-2 21:07 發表

唔該晒WINGWING, D 相好靚呀, 仲要影到BILLY 介我個一刻" />" />

唔好意思呀~我enable番o架啦!你地試下save唔save到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 卓卓 於 2009-7-2 21:45 發表
辛苦哂 牛一 Wing 及 掂地識 曲奇 幫大家影靚相
重有就係 長毛 師兄過了兩招邪神踢腿給我   踢完兩式後,隻腳真係多左好多力呀,如果學埋其餘既 5 式

卓卓~有無俾我D掌風震傷你呀 ? 今日面部肌肉有無抽筋咁呢?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 schnix 於 2009-7-2 21:10 發表

可能係我起步慢, 累到佢地上唔倒車" />" />
本來同亮哥傾緊, 轉個頭比個車門隔住左, 無得傾啦" />" />hj" />" />

唔係妳起步慢,係我變多左幾慢咋(手慢腳慢兼耳慢),無計,下次傾過。