香港長跑網  - 長跑長友

樓主: nc
打印 上一主題 下一主題

7月1日 (星期三) 網友約跑+7月份壽星仔女生日飯局 - 晒草灣(藍田)

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

再貼~~~~~~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

回復 483# 的帖子

你貼咁多次想點呀?

升級   0%

開心
  • 簽到天數: 34 天

原帖由 WinggniW 於 2-7-2009 17:37 發表
    相簿: http://www.fotop.net/WinggniW_Wing/SaiTsoWan

今次又失手...D相...唉~浪費左大家o既腳骨力不斷跑o黎跑去幫我做model添, 特別係mill姐, 要你跑咁多次都唔影唔到,好抱歉  !

再 ...
    唔該晒WING姐靚相.
    我都比 GOOD GOOD GOOD GOOD GOOD GOOD GOOD GOOD GOOD GOOD 你

升級   0%

開心

好似好複雜感喎.

升級   0%

開心

WING姐D相係咪要用JC教果種方法黎SAVE架.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 jogging_cat 於 2009-7-3 12:20 發表
    WING姐D相係咪要用JC教果種方法黎SAVE架.

RIGHT CLICK應該OK架啦~CAT姐!我enable左架

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 火仔11 於 2009-7-3 11:01 發表
    你貼咁多次想點呀?

有人未睇o麻~我咪再貼囉

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 WinggniW 於 2009-7-3 09:40 發表

快d入去啦~不過我未見billy哥上o黎, 賺唔到分

我今日一上黎已經加左一次比你啦....你要慢慢地毯式搜索架嘛

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 billy_yau 於 2009-7-3 12:35 發表

我今日一上黎已經加左一次比你啦....你要慢慢地毯式搜索架嘛

好o野~~~~~~~~~多謝billy ching!!!!!!!!!!!去尋寶先~

升級   0%

開心

原帖由 WinggniW 於 3-7-2009 12:34 發表

RIGHT CLICK應該OK架啦~CAT姐!我enable左架
    點解我RIGHT CLICK都唔得GA.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 WinggniW 於 2009-7-3 12:42 發表

好o野~~~~~~~~~多謝billy ching!!!!!!!!!!!去尋寶先~

billy_yau 威望 +20 你咁偉大~無理由唔加分比你啦~ 2009-7-3 09:09
    YEAH~找得到!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 jogging_cat 於 2009-7-3 12:44 發表
    點解我RIGHT CLICK都唔得GA.

我SET左enable,仲有無ching ctse save唔到呢?

Linking of images from THIS album to other websites is currently enabled

* Please use the URL provided at "Image URL:" under your photos to link out your images, right-click -> properties may not always works.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 火仔11 於 2009-7-3 11:01 發表
    你貼咁多次想點呀?

做細既,不宜頂撞老闆.

老闆娘鐘意貼幾多次就幾多次啦

[你睇佢次次逍遙跑既報名表,都COPY n咁多次,
    就應該明白,咁先係陸嬸既作風嘛]

話時話,陸嬸係唔係只得火將軍同卓卓"兩條靚"架?

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 340 天

原帖由 TNT 於 2009-7-1 23:58 發表
    係啊! 今晚初到貴境, 真係玩得好開心啊!

期待相片同cookie嘅youtube!

TNT ching 咁下次有機會再離啦!
    晒草歡迎大家光臨~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 迪迪仔 於 2009-7-3 12:54 發表

做細既,不宜頂撞老闆.

老闆娘鐘意貼幾多次就幾多次啦

[你睇佢次次逍遙跑既報名表,都COPY n咁多次,
    就應該明白,咁先係陸嬸既作風嘛]

話時話,陸嬸係唔係只得火將軍同卓卓"兩條靚"架?

有ching ctse未睇o麻~我咪copy多次囉

卓卓+火叔叔屬於我管轄o既孖屣亭, 你要唔要申請番個職位呢?

升級   100%

慵懶

原帖由 取水王長毛 於 2009-7-2 00:46 發表
    多謝
    曲奇影咗咁多靚靚相

X2 唔該晒 cookie嘅靚相.

升級   100%

慵懶

原帖由 jogging_cat 於 2009-7-2 11:31 發表
    琴晚真係跑、食得好開心,有得跑圈,又有得跑斜路。更衣室有電子 locker 仲有冷氣設備,真係無得彈,沖完涼都唔想出去,想喺入面嘆多陣先。
    飯局就更加充滿歡樂氣氛,野又好食,又有表演睇,勁攪笑,仲識 ...

cat cat 真係一口氣講晒我嘅心聲

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 WinggniW 於 2009-7-3 12:56 發表

有ching ctse未睇o麻~我咪copy多次囉

卓卓+火叔叔屬於我管轄o既孖屣亭, 你要唔要申請番個職位呢?  

讀過C.B.,確係醒d
    [1]咁,有乜野其他職位?
    [2]最重要既係,仲有乜野部門唔係你管轄而仲有位架?

升級   0%

開心

原帖由 WinggniW 於 3-7-2009 12:47 發表

我SET左enable,仲有無ching ctse save唔到呢?

Linking of images from THIS album to other websites is currently enabled

* Please use the URL provided at "Image URL:" under your photos ...
    我D電腦技術好水皮,係咪喺張相上面right click就得gala。不過我都係save 唔到。

升級   100%

慵懶

原帖由 WinggniW 於 2009-7-2 17:37 發表
    相簿: http://www.fotop.net/WinggniW_Wing/SaiTsoWan

今次又失手...D相...唉~浪費左大家o既腳骨力不斷跑o黎跑去幫我做model添, 特別係mill姐, 要你跑咁多次都唔影唔到,好抱歉  !

再 ...

wing wing 啲相影得唔好唔緊要喎! 可以下次影過啦. 你睇你生日令大家可以一齊跑一齊食飯幾開心.
    咁下次睇下邊個生日再攪過啦~~