香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 瘋瘋
打印 上一主題 下一主題

新界東和和諧諧吹水區

升級   0%

該用戶從未簽到

男生宿舍,咪就係女生宿舍隔離果棟囉......

升級   0%

該用戶從未簽到

1.  瘋瘋 (慕女生宿舍之名而來, 等我都試下扮跌左張八達通先)
2.  鄭街坊(最低限度跑下停下都要上山,上次行上山真失敗)
3.  Kin (唔好吹水啦,無經過女生宿舍的)
4.  stanwong (希望今次跑得晒)
5.  停雲 (駛鬼經過宿舍咩, 的女生會追上黎架)  
6.  Andrew (呢條路我講過話要再跑,我要跑足全程,唔準停,順便為中興杯的慘敗作出懲罰和報仇!)
7. jhun (瘋師兄...今次你代我跌啦, 23/8 仲要返工, 我跑到大學就要掉頭, 真係可惜/__\)
8. 迪迪仔 (好耐無返過去探望果個女生宿舍了)
9. 大圍新跑手 (我都係諗住來跌8仔)

升級   48.67%

該用戶從未簽到

1.  瘋瘋 (慕女生宿舍之名而來, 等我都試下扮跌左張八達通先)
2.  鄭街坊(最低限度跑下停下都要上山,上次行上山真失敗)
6.  Andrew (呢條路我講過話要再跑,我要跑足全程,唔準停,順便為中興杯的慘敗作出懲罰和報仇!)
7. jhun (瘋師兄...今次你代我跌啦, 23/8 仲要返工, 我跑到大學就要掉頭, 真係可惜/__\)
9. 大圍新跑手 (我都係諗住來跌8仔)
10. 李奧 (久休復操, 兼唔識路, 請指點迷津, 欲於中大直接跑返大埔老家)

升級   54.9%

該用戶從未簽到

9. Ram (希望可以起到身,目標係可以跑足全程)
10. Ram朋友 K (想跑下新路線)
11. 大圍新跑手 (我都係諗住來跌8仔) <大圍:比小弟跌先啦,嘻嘻 by Ram#475>
12. 李奧 (久休復操, 兼唔識路, 請指點迷津, 欲於中大直接跑返大埔老家)

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ram 於 19/8/2009 00:32 發表
5.  停雲 (駛鬼經 ...

你班友吖,吼住我倦動就狂去女生宿舍,重爭住跌八仔添

升級   54.9%

該用戶從未簽到

回復 481# 的帖子

阿佛兄:今次睇怕成地都係八仔, hehe

升級   67.95%

無聊
  • 簽到天數: 3 天

回復 482# 的帖子

小弟今次為了要跑畢全程,實行破釜沈舟,不帶八仔,想跌都冇得跌

升級   54.9%

該用戶從未簽到

回復 483# 的帖子

Support!
    Stan兄不帶八仔....可以考慮帶手巾仔去跌都得! hehe

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 stanwong 於 2009-8-19 10:08 發表
    小弟今次為了要跑畢全程,實行破釜沈舟,不帶八仔,想跌都冇得跌
    士丁兄:唔帶八仔都要帶錢呀,上到新亞用來補水,上次我地迷了路,你又冇帶水跑才洩了道氣,未能跑回遊樂場.今次拍住上.

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 789 天

原帖由 鄭國柱 於 2009-8-19 12:04 發表
    士丁兄:唔帶八仔都要帶錢呀,上到新亞用來補水,上次我地迷了路,你又冇帶水跑才洩了道氣,未能跑回遊樂場.今次拍住上.

其實中大的building內全部都很多水機
    又經過幾間canteen
    都可以補水

Kin in Running

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 shogikin 於 2009-8-19 12:08 發表

其實中大的building內全部都很多水機
    又經過幾間canteen
    都可以補水

Kin in Running
    Kin Kin 中大係你地頭,我地入個幾問 building 唔係鎖了門就冇水機.仲有呀,上次迷路是睇唔到你枝尾燈.

升級   21.4%

該用戶從未簽到

請問有無地方寄存行李?

升級   54.9%

該用戶從未簽到

堅少:今次上到中大帶住d兄弟呀,回程時你先開turbo啦!

升級   54.9%

該用戶從未簽到

原帖由 sealion 於 2009-8-19 13:02 發表
    請問有無地方寄存行李?" />" />

係馬鞍山遊樂場有locker,可以借鎖匙的~

升級   100%

鬱悶
  • 簽到天數: 1 天

乜原來依家約跑有咁多目的架?

咁師兄們你地要帶多幾張八仔傍身先得啦!
    唔係一個又一個靚女生論住出嚟時,
    你想再跌八仔但又冇貨咪蝕底囉!

升級   21.4%

該用戶從未簽到

原帖由 ram 於 2009-8-19 13:19 發表

係馬鞍山遊樂場有locker,可以借鎖匙的~

唔該呀Ram

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 鄭國柱 於 2009-8-19 12:22 發表
    Kin Kin 中大係你地頭,我地入個幾問 building 唔係鎖了門就冇水機.仲有呀,上次迷路是睇唔到你枝尾燈.

今次一於我拍住你同"士單王"跑啦,應該唔會係中大迷路掛......
    (我盡量跟啦)

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 迪迪仔 於 2009-8-19 22:11 發表

今次一於我拍住你同"士單王"跑啦,應該唔會係中大迷路掛......
    (我盡量跟啦)

迪迪仔: 星期六跑完星期日又來跑,好勤力呀~