香港長跑網  - 長跑長友

樓主: kenneth
打印 上一主題 下一主題

毅行者0764隊,0791隊及十卜組揮手約操山區(現招募後備及十卜)

關閉 [複製鏈接]

升級   100%

該用戶從未簽到

"追命"大姐, 難得妳話好玩啦,

登錄/註冊後可看大圖

我昵隻大野豬跑到一仆一碌, 都避唔過被臘殺既命運.

登錄/註冊後可看大圖

升級   0%

該用戶從未簽到

唔知係咪d啤酒真係咁神奇,今朝起身一d都唔攰,只係隻腳板底(前掌)有d痛。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 waynekkw 於 2009-10-2 12:20 發表

"追命"大姐, 難得妳話好玩啦,

登錄/註冊後可看大圖

我昵隻大野豬跑到一仆一碌, 都避唔過被臘殺既命運.https://www.longrun.hk/forum/images/smilies/onionsm ...

呢位小師妹,係落針山後距離我好遠好遠.....點知到上大霧山近頂時,竟然同p哥一前一後追上來..輕輕鬆鬆界了我..佢上山同上斜路能力...好恐怖.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2009-10-2 12:37 發表

呢位小師妹,係落針山後距離我好遠好遠.....點知到上大霧山近頂時,竟然同p哥一前一後追上來..輕輕鬆鬆界了我..佢上山同上斜路能力...好恐怖.

佢一定大有來頭的,佢好似架保時捷咁唔慢得,我地休緊息,佢就不停拉筋...,下次她也來跟操,壞人C隊唔該幫幫忙招呼她。

升級   0%

該用戶從未簽到

唔該Dee兄琴日來support,多得你支行山杖,唔係都落唔到慈雲山,下次還番俾你~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 2009-10-2 11:29 發表

o岩o岩先睇晒...俾個主持笑死左~~" />" />hiuijhkj

有野睇,睇下先~

升級   0%

該用戶從未簽到

大家米咁客氣,我當左自己都係隊員啦,D 水唔重呀~~
女泰山仲有大把晌手...佢晌5段上級仲可以彈上去...
馬王兄唔駛還字,用住先,屋企仲有,下次帶埋支細野你睇下比賽o岩唔o岩用,果支輕好多~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Ivy123 於 2009-10-2 00:34 發表
報到先 !!

多謝各師兄比我join 今次操山 , 好玩 !!
多謝dee & 壞人頭段部我放, 爽 !!

多謝花公子, 多謝parco爸 x 2

Ivy師姐真係好犀利呀,希望下次可以跟到你尾~

升級   5.05%

該用戶從未簽到

係味堅嘢呀?野豬一見到人,有2個選擇
1.\追住撞死狗(人).
2.\賴屎賴尿快快閃開.
我估計是2頭野狗以而,你用電腦掩眼法,欺騙觀眾,我唔
會中計嫁!

升級   0%

該用戶從未簽到

致各位毅行隊員及支援組員:

有關10月10日及11日行山安排事宜意見咨詢

綜合某些隊員提議,建議上述日期行山安排如下

10月10日 上午 (時間未定)
A線 麥7-10段 (主要為未參加10月1日雙凹隊員或是支援隊員)
*已知不能出席人士: 神童,勝哥*

B線 麥9-10段 (主要為已參加10月1日雙凹隊員及支援隊員)
------------------------------------------------------------------
10月11日 上午 (時間未定)
屯門九徑山 (是次由勝哥帶隊,屬於輕鬆行山,歡迎任何有興趣人士跟隊)

*** 請各位盡快提供意見,以便訂出具體時間及細節安排 ***

升級   0%

該用戶從未簽到

支援隊伍也須出席本星期六的操山嘛?...
想問下下午開始的九 - 十段預計幾多點開始及完成呢?....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 曲奇 於 2009-10-4 01:14 發表
支援隊伍也須出席本星期六的操山嘛?...
想問下下午開始的九 - 十段預計幾多點開始及完成呢?....

支援隊伍不是一定要出席的,如果有時間過來一齊玩下啦..
出發時間要等A線定左,B線才可知道,9-10段大約3小時左右.

升級   0%

該用戶從未簽到

[quote]致各位毅行隊員及支援組員:

有關10月10日及11日行山安排事宜意見咨詢

綜合某些隊員提議,建議上述日期行山安排如下

10月10日 上午 (時間未定)
A線 麥7-10段 (主要為未參加10月1日雙凹隊員或是支援隊員)

B線 麥9-10段 (主要為已參加10月1日雙凹隊員及支援隊員)
------------------------------------------------------------------
10月11日 上午 (時間未定)
屯門九徑山 (是次由勝哥帶隊,屬於輕鬆行山,歡迎任何有興趣人士跟隊)

*** 請各位盡快提供意見,以便訂出具體時間及細節安排 ***
/quote]

喂,爭生意?

升級   0%

該用戶從未簽到

1010 我報A線

升級   0%

該用戶從未簽到

回復 2173# 的帖子

Alfred兄,不會的,我們會很早就上山,就是為了讓一些人可以趕得及去半馬有火的...

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kenneth 於 2009-10-4 18:12 發表

x2 小弟都想報a線 7-10....

Ken兄 & 力士兄,請定出A線集合時間及估計抵達8段起點荃錦公路的時間,以便b線作出配合.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2009-10-4 18:28 發表

Ken兄 & 力士兄,請定出A線集合時間及估計抵達8段起點荃錦公路的時間,以便b線作出配合.

Kenneth,
0800 翠华
0830 城門燒烤場
1000 鉛礦坳
1130 荃錦坳

有冇問題?

升級   0%

該用戶從未簽到

本想報b線,但1010 有事要辦...各位加油了

升級   49.45%

該用戶從未簽到

10/10 A線已申請了permit!!

期待中........