香港長跑網  - 長跑長友

樓主: JC
打印 上一主題 下一主題

將軍澳逍遙跑 (多謝大家一直支持, 繼續長跑長友)

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

[JC團長牛一+rockiec鐵人+車仔東區慶功簽名會朁皇上賞賜大放送]

將軍澳逍遙團 - 03.10.2009 TKO大草原逍遙跑 (10K / 6K)
約跑詳情如下, 如有其他建議, 歡迎提出
!

日期: 03 / 10 / 2009 (
)
集合時間:8:00am (8:15am準時起跑, 逾時不候
)
集合地點:  寶翠公園<==== 注意:"已知道更正集合地點的ching/ctse, 請於自己名字之前/後, 加上 <-- "收到"
另備加碼小隊 (可按路程及時間自行組隊)
路線 :  11 K / 6 K  詳情及路線圖請參考 page 1 post#1
預計完成時間:1小時15分鐘
難度:** (90%平路, 大草原有一段上落斜
)

早餐特訓地點: 8:00am集合時決定

reply
時先 copy 名單..再加上自己名字, 並註明會否參加特訓

歡迎任何區域的跑友一齊o黎逍遙跑, 實行以跑會友啦!

03/10 TKO
逍遙跑報名:

收到
1. JC
收到
2. Kin
收到 3. jogging_cat (唔理咁多,早 d 報名先
)
收到 4. Wing   (恭喜Rockie師兄+加碼小隊 7:00出發) ,禮物會送出俾有需要o既師兄師姐
收到 5. 哈利
收到
6. chairman

(迪迪仔已留言通知根根)7. kan0902
收到 8. 狗哥 (same as ~ 終於有紅日星期六啦,報定名先
)
收到 9. finewong (迎月夜同馬鞍山既ching跑西貢, 星期六都係唔加碼
)
收到 10. 活活 ~~~thanks 留位比我  ( 如明天知甦 ,就加碼 . 吾見就吾好等)
收到 12. 仲有留多份俾 -R-兄衝斜暫校長
收到 13. mill

收到 13. emma (可唔可以剩係參加加碼小隊
?)
收到 14. Ah Li (Susan女T衫34我幫佢拿)
未覆 ---> 15.
猿球 唔洗一早開工我又出現啦
!~
收到 16. fit118 (ctse 話唔跑運動場今個星期唔黎住喇,因為怕跑唔到咁長同埋驚有狗喎。)
收到 17. 迪迪仔
收到 18. wongc (收到, 不過唔係好知寶翠公園係邊
)
收到19. 駛乜理 (我今次有時間來啦....)

以上 ching/ctse 均可獲皇上賞賜 !!

收到20. rockiec (點解cop cop , 唔見咗我第17個位??)
收到21. 駿3(只慢跑6k)
收到22. 非比
..........

退出賞賜
收到 1. (散場地方遠左,時間就唔到下場,應該唔到)

*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

加碼路線:
介唔介意跑小小斜, 上茅湖仔村, 再落番靈實,咁樣唔使重覆寶林果段3次.如果唔想跑斜, 可跑番哈利上面既路線都得.
平路加碼10K, 不過路線會重覆調景嶺路段 (加碼不入大草原, 跑寶林及坑囗
)

加碼小隊7:00準時寶翠出發
:
(
要儲物請預留時間
)

1. Wing
2.
哈利

3. JC
4. jogging_cat (
我又想加碼,不過唔想一次加 10k 咁多,好果加 3k 有冇得諗?不過如果唔方便就算啦,唔洗就我架)
5.
活活 ~~~thanks 留位比我  ( 如明天知甦 ,就加碼 . 吾見就吾好等)
6. -R-

7. bolo(
會醒就出現,唔見人唔駛等)
8. 迪迪仔 (不過想CONFIRM一下,加碼係唔係有07:00同7:36兩組,我特訓完仲有豐富既節目,唔想跑20K咁多了,如果你地有兩組,我就JOIN7:36果組[大概13-14K], 否則,我就會JOIN7:00果組,然後再跑短腳組[大概16K].)

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 rockiec 於 2009-10-2 20:30 發表
9兄係咪未盡力呢?

之前interval, steady run 都唔使 4:00/Km....

可能自己一個人操, 無咗目標, 若果跟隊操, 發揮會好啲!

尋日跑完國慶10K前, 大脾重有少少酸, 但今朝反而酸痛重少咗 ...

逃唔過rockiec兄法眼..
果晚因為 1.天雨路濕(對我自己黎講比較差) 2.除左幅眼鏡無望/做時間只係順住自己身體感覺跑...
希望承你貴言下次可以 5k x 2都sub20
你同阿根國慶跑個成績都好靚仔,恭喜恭喜~我諗你唔係被女子冠軍美色所誘吊住佢尾,可能會仲快

又交下功課先,今晚約跑關系,跑左 晒草<>澳景路 ~9k = 48'45
各位聽朝逍遙跑見~

升級   65.55%

該用戶從未簽到

JC團長生日快樂

升級   73.33%

該用戶從未簽到

[JC團長牛一+rockiec鐵人+車仔東區慶功簽名會朁皇上賞賜大放送]

將軍澳逍遙團 - 03.10.2009 TKO大草原逍遙跑 (10K / 6K)
!

)
)
集合地點:  寶翠公園<==== 注意:"已知道更正集合地點的ching/ctse, 請於自己名字之前/後, 加上 <-- "收到"
路線 :  11 K / 6 K  詳情及路線圖請參考 page 1 post#1
)

reply
時先 copy 名單..再加上自己名字, 並註明會否參加特訓

03/10 TKO
逍遙跑報名:

收到
1. JC
收到
2. Kin
收到 3. jogging_cat (唔理咁多,早 d 報名先
)
收到 4. Wing   (恭喜Rockie師兄+加碼小隊 7:00出發) ,禮物會送出俾有需要o既師兄師姐
收到 5. 哈利
收到
6. chairman

(迪迪仔已留言通知根根)7. kan0902
收到 8. 狗哥 (same as ~ 終於有紅日星期六啦,報定名先
)
收到 9. finewong (迎月夜同馬鞍山既ching跑西貢, 星期六都係唔加碼
)
收到 10. 活活 ~~~thanks 留位比我  ( 如明天知甦 ,就加碼 . 吾見就吾好等)
收到 13. mill

?)
未覆 ---> 15.
!~
收到 16. fit118 (ctse 話唔跑運動場今個星期唔黎住喇,因為怕跑唔到咁長同埋驚有狗喎。)
收到 17. 迪迪仔
收到 18. wongc (收到, 不過唔係好知寶翠公園係邊
)
收到19. 駛乜理 (我今次有時間來啦....)

收到20. rockiec (點解cop cop , 唔見咗我第17個位??)
收到21. 駿3(只慢跑6k)
收到22. 非比
收到23. coxswain (咁多野慶祝~點可以唔黎)
..........

退出賞賜

*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

升級   73.33%

該用戶從未簽到

早晨 !!
仲未瞓得著....我睇都係黎唔到,
下次先啦.
jc 團長, 生日快樂!!

升級   78.3%

該用戶從未簽到

Good Morning.

升級   0%

該用戶從未簽到

早晨3號~~~~~~~各位早晨!!!

JC團長牛一~生日快樂!

升級   0%

該用戶從未簽到

阿四又黎喇  

加碼小隊準備出發, 一陣見

升級   0%

該用戶從未簽到

估唔到六點三都要做阿五

各位早晨,團長生日快樂.

一陣逍遙跑見啦

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 於 2009-10-2 22:41 發表
弓起晒 jc 團長
黎唔到真係可惜
團長生日, 可大可小
應該攪大佢

原帖由 狗哥 於 2009-10-2 23:32 發表
JC團長~ 生日快樂呀!!!!

聽朝見~

原帖由 WinggniW 於 2009-10-2 23:39 發表

祝阿四團長生日快樂!!!身體健康!場場PB!長跑長有!
多謝你帶領逍遙團邁向一周年

原帖由 非比 於 2009-10-3 00:10 發表
JC團長生日快樂

原帖由 coxswain 於 2009-10-3 04:08 發表
早晨 !!
仲未瞓得著....我睇都係黎唔到,
下次先啦.
jc 團長, 生日快樂!!

原帖由 迪迪仔 於 2009-10-3 06:18 發表
各位早晨,團長生日快樂.

一陣逍遙跑見啦

嘩~
嘩~
嘩~
收到晒....... 多謝大家, 願大家都身體健康, 步步有勁, 長跑長友  " />" />

升級   0%

該用戶從未簽到

[JC團長牛一 + rockiec鐵人 + 車仔東區慶功簽名會 朁皇上賞賜大放送]

!

)
)
)

reply

03/10 TKO
逍遙跑報名:

收到
1. JC
收到
2. Kin
)
收到 5. 哈利
收到
6. chairman
收到 7. kan0902
)
)
收到 13. mill

?)
未覆 ---> 15.
!~
收到 17. 迪迪仔
)
收到 19. 駛乜理 (我今次有時間來啦....)

收到 20. rockiec (點解cop cop , 唔見咗我第17個位??)
收到 21. 駿3(只慢跑6k)
收到 22. 非比
23.
..........

退出賞賜

收到 2. coxswain (咁多野慶祝~點可以唔黎) <== 4點幾都未瞓得, 黎唔到, 下次啦 ^^

重有猿球ching未覆........... 點算???

升級   81.05%

該用戶從未簽到

收到 收到

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 92 天

JC ching, Happy Bithday!!!  身體健康!!! 長跑長友!!!

升級   56.85%

該用戶從未簽到

原帖由 jc8866 於 2009-10-3 06:19 發表
    嘩~
    嘩~
    嘩~
    收到晒....... 多謝大家, 願大家都身體健康, 步步有勁, 長跑長友  " />" />" />" />" />" />

為祝jc牛一快樂 , 心想事成 , 越跑越健 , 仔女聽教聽話.

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 92 天

將軍澳逍遙團嘅ching/ctse, sue弟響依度祝大家
    中秋節快樂

升級   81.05%

該用戶從未簽到

謝皇上

升級   0%

該用戶從未簽到

早晨九龍師兄師姐!中秋節快樂!

升級   90%

該用戶從未簽到

今朝又潛左水...
    祝大家中秋節快樂!
    仲有. JC 生日快樂呀!

升級   100%

• 簽到天數: 78 天

祝大家中秋節快樂

JC團長生日快樂

升級   100%

該用戶從未簽到

啱啱逍遙、特訓完。

今朝好多ching/ctse 一齊嚟跑, 好熱鬧!
    天氣又涼咗、乾咗, 跑得無以前咁辛苦!

時間: 1:04, 同之前差唔多, 不過步速平均咗,
    最後2K唔使衝! 幾舒服!

特訓雖然迫咗啲, 但坐埋一齊食, 開心啲!

祝大家中秋節快樂, 今晚玩得開心啲!