香港長跑網  - 長跑長友

樓主: shogikin
打印 上一主題 下一主題

夜跑荃灣西 - 祝各位青公跑友, 渣馬成功, 備戰中, 歡迎出post約跑

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 9 天

原帖由 亞平 於 2010-11-4 00:08 發表

今晚簡直是....跑鄧記既走來荃西做交收...交交下收變了跑青公.....

自己原本想跑既路線...最後變了跑機場展覽館來回...仲係邊行邊跑....從未試過青公跑咁短既距離..
    哈哈...好多意想不到既事....好多誤會.. ...

多謝Billy, 花子, 森美和一眾有車chings送大家返屋企

升級   32.55%

開心
  • 簽到天數: 1 天

原帖由 亞平 於 4-11-2010 00:11 發表

你係唔係同個女仔跑...係機場展覽館同我打個招呼?

咪就係我囉......

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大俠 於 2010-11-4 00:18 發表

咪就係我囉......

原來係大俠....真係失敬晒....你地一陣風閃過...我都未回到神...之後望下你地背影..心裡叫聲高手...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 laputa99 於 2010-11-4 00:13 發表 多謝Billy, 花子, 森美和一眾有車chings送大家返屋企
    吾記得多謝花子, 其實佢車過我不只一次了. 而我都好想幫你果隊的, 我都好想幫付出努力的人完成目標的. 可惜我係個原則性幾強的人來, 守承諾對我是幾重要的, 連我自己都過不了自己的那關, 這是最大的理由. 下年, 我答應你下年當你support

升級   28.85%

該用戶從未簽到

原帖由 大俠 於 2010-11-4 00:09 發表
    話時話, 今晚邊個隊咗我4K呢

我估係 ah Li 師兄...

升級   28.85%

該用戶從未簽到

原帖由 大俠 於 2010-11-3 23:57 發表
    我路過算唔算呀 hgj091" />" />hj

算.........

升級   82%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2010-11-4 00:08 發表

今晚簡直是....跑鄧記既走來荃西做交收...交交下收變了跑青公.....

自己原本想跑既路線...最後變了跑機場展覽館來回...仲係邊行邊跑....從未試過青公跑咁短既距離..
    哈哈...好多意想不到既事....好多誤會.. ...

都係我唔好... 一開跑就覺得下腹唔妥... 真係唔好意思
    我就係估到大家都在等緊你,所以不用陪我行... sorry...
    大西北師兄姐們帶來愉快的晚上

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 imchristy 於 2010-11-4 00:48 發表

我就係估到大家都在等緊你,所以不用陪我行... sorry...

唔係呀...其實唔關事架...我今晚只適合慢跑咋..不可以太操勞的..所以後來跑到5K位乾脆唔跑等人...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 imchristy 於 2010-11-4 00:48 發表

唔該晒christy今晚幫我地影相..期待你的靚相~~

升級   56.85%

該用戶從未簽到

原帖由 大俠 於 2010-11-4 00:09 發表
    話時話, 今晚邊個隊咗我4K呢

Tko Ah Li Ching 是也!

升級   82%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2010-11-4 01:10 發表

唔該晒christy今晚幫我地影相..期待你的靚相~~

http://picasaweb.google.com.hk/114068954924401297449/3Nov2010#

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

升級   44.21%

該用戶從未簽到

原帖由 大俠 於 2010-11-4 00:18 發表 咪就係我囉......

Ching 係咪著藍衫跑嗰位呀,如果係我知邊個同你跑左4k呀,因為我都跟左兩2k

升級   97.1%

該用戶從未簽到

原帖由 imchristy 於 2010-11-4 01:57 發表

http://picasaweb.google.com.hk/114068954924401297449/3Nov2010#

登錄/註冊後可看大圖
    http://lh3.ggpht.com/_ZYqa45b8WbE/TNGfOoULjMI ...

Thanks Christy for the nice pics

升級   97.1%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2010-11-4 00:10 發表

真係 $50元落樓..魚翅酒家喎...算平既啦...侍應呆下冇相干啦

呢間酒家幾好啊, 又可以包場, 正呀~~

升級   97.1%

該用戶從未簽到

原帖由 laputa99 於 2010-11-4 00:13 發表

多謝Billy, 花子, 森美和一眾有車chings送大家返屋企

昨晚玩得好開心呢, 多謝街坊鄭肯捨身陪我跑, Billy專車(我沒份坐花子的車)...  

還有各位遠道而來的朋友, 大家有機會再來玩啊

升級   100%

該用戶從未簽到

小師妹言重喇,琴晚我都想跑遠D 試試對腳有冇問題,因星期日跑左13K後右膝外側痛.琴晚用了膝帶又OK喎,沿途都沒有痛過.

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 340 天

尋晚真係好開心, 好耐無跑青公了, 謝謝攪手,  成成令仔平但條路一樣咁硬囉!

謝謝Ivy的花士令, 下次我地早D跑青公, 可以兩個人提早起跑先啊!
    謝謝CarCar22陪我跑左頭6K, 一路跑一路傾真係無咁悶....
    仲有小西華陪住我的慢腳同事, 一路跑, 一路傾..等佢唔洗對大家咁陌生.
    花子妹妹借件風慺給我,  唔係真係凍死...

最難忘就當然係令我又愛又恨的寶貝鄭啦...
    我想問回程途中, 有一個帶帽的CHING, 係唔係我地D跑友呀?

升級   18.2%

該用戶從未簽到

多謝各位大西北ching/ctse熱情招待, 好開心愉快的一晚.  仲有Samuel ching去我返到屋企樓下, 如果唔係唔知幾點先返到去.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 imchristy 於 2010-11-4 01:57 發表

登錄/註冊後可看大圖
    http://lh3.ggpht.com/_ZYqa45b8WbE/TNGfOoULjMI ...

嘩~~christy漏夜upload相片...辛苦晒~~

升級   18.2%

該用戶從未簽到

原帖由 mill 於 2010-11-4 09:57 發表
    尋晚真係好開心, 好耐無跑青公了, 但條路一樣咁硬囉!
    謝謝CarCar22陪我跑左頭6K, 一路跑一路傾真係無咁悶....
    仲有小西華陪住我的慢腳同事, 一路跑, 一路傾.
    花子妹妹借件風慺給我,  唔係真係凍死....最難忘就是令我又愛又恨的寶貝鄭啦...

唉, mill姐, 無辦法啦, lulu姐話齋, 我地呢D過期靚女, 呀寶貝鄭邊會記得呀.