香港長跑網  - 長跑長友

樓主: -R-
打印 上一主題 下一主題

逢星期三晚 - 將軍澳 Gathering 跑 (試新路)

升級   11.35%

該用戶從未簽到

mill 姐到時要表演下記80人名既絕技

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 340 天

原帖由 swtcheng 於 2010-9-7 14:37 發表 mill 姐到時要表演下記80人名既絕技
    呢期...緊係由我們史Sir的爰將通利來表演啦!

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 340 天

原帖由 denis3885 於 2010-9-7 14:44 發表 唔係一口氣飲80杯嗎?g" />" />" />" />" />jhk
    講飲.. 緊係由貓王金你來表演啦!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 mill 於 2010-9-7 14:51 發表 講飲.. 緊係由貓王金你來表演啦!
    我唔可以喧賓奪主,都係由史教練慢慢嘔..啦。

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 1 天

1. Stephen (+特訓) 2. -R- (+特訓) 3. Rebecca (+特訓) 4. 亮 (+特訓) 5. 招 (+特訓) 6. 路路(+特訓) 7. 711 (+特訓) 8. kin (+特訓) 9. 狗 (+特訓, 唔該晒堅督督) 10. wongc (有理無理, 霸個靚位先, +特訓, of course!) 11. mill (+特訓) 12. 活 (+特訓) 13. 駿3182 14. 金金 15. 馬神(+特訓) 16. Edith(+特訓) 17. Philip 18. iceberg99 (霸靚位 + 特訓) 19. 洛虎添(+特訓) 20. cc(+特訓) 21. imchristy(+特訓) 22.8wah(咁夜無人同我爭 +特訓) 23. AH LI +特訓 24. 烏拉 (易屎位等我黎 +特訓) 25. KK (特訓) 26. 豬豬 (特訓) 27. 非比 (攝記 + 特訓) 28. 大雄 (鴨尾 + 特訓) 29. 靜儀 (鴨尾 + 特訓) 30. hkyen(+特訓) 31. jogging_cat (+特訓) 32. 文輝 (放到工+特訓, 放唔到齋特訓) 33.Ring 34. maylam (+特訓) 35. Terence (+特訓) 36. JC (+特訓, 以 "家有喜事" 同老細講左, 果晚點都唔OT架喇 ) 37. 阿基 38. 大師兄 39. runrun ( 特訓only ) 40. 馬拉 (+特訓) 41. 麥麥(星期日係tko撞到阿史,佢話俾我知佢移民喇..哈..竟然有些少唔捨得佢tim) 42.麥芽糖 43. 迪迪仔 (+特訓,成個月無跑,就黎唔識點跑了......) 44. schnix (未黎過架... 我怕唔識路) 45. Loud (+ 特訓) 46. kito (+特訓) 47. kf (+特訓) 48. 呀茂 (+特訓) 49. VV 50. Samuel (continent) (藍田新人未黎過架, (+特訓)) 51. Paulwywong (+特訓) 52. batbat (+特訓) 53. 菲菲 (+特訓) 54. 小叻 (+特訓) ... 80. (今期目標80人, 請大家熱烈支持) 義工數名 A. runrun (路牌+影相相) B. 招 (路牌+影相相) C. 非比 (澳景頂攝記+路牌) D. 大雄, 靜儀 (天然大鴨尾, 因冇人鴨得到我地兩個, 建議活活改為做路牌) E. 烏拉, 狗 (逍遙流動人肉路牌+相機功能)x2 F. 活活, cat (沼途照顧大隊, 跑跑, 行行, 企企, 望望) G. for Girl, 花姑娘車神是也 H. Mill 班長當然係點名啦!!

升級   11.35%

該用戶從未簽到

原帖由 烏拉 於 2010-9-7 15:09 發表 Calling十卜添!!!! 點解仲未見你名架!!!! " />" /> " />" /> 同埋總係覺得有d膽係未報." />" />
    你講一次.. 又多小叻報....麻煩盟主講多幾次就得嫁啦....

升級   56.95%

該用戶從未簽到

原帖由 swtcheng 於 2010-9-7 15:38 發表 你講一次.. 又多小叻報....麻煩盟主講多幾次就得嫁啦....
    係呀盟主,我偶像根根好似末報名呀!希望他能準時收工la~~~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

何解義工組硬係冇我名既??? 我要做 F&H 啊..........

升級   31.95%

該用戶從未簽到

原帖由 烏拉 於 2010-9-7 13:51 發表 歡迎傻佬隊兩位師兄到來!! Samuel兄. 你係藍田人就岩啦. 有機會多d join我地一齊玩啦 歡迎SSP再次拖馬過來!! 太好了!!" />" /> 7兄. 係53+20=73人" />" />
    我以為ssp = 深水埗

升級   31.95%

該用戶從未簽到

原帖由 烏拉 於 2010-9-7 13:54 發表 盡興!!!!!!!!! btw. 查實係我在報答著你hgjD115" />" />hj
    咁你以後就負責50後盟主(即每次都叫齊50人到tko) 真係希望係咁... 說聲多謝...

升級   31.95%

該用戶從未簽到

原帖由 denis3885 於 2010-9-7 14:53 發表 我唔可以喧賓奪主,都係由史教練慢慢嘔..啦。
    咁好啦... 等我為tko捐軀啦..就得我飲...個個矛得飲 一係一齊倍葬....

升級   31.95%

該用戶從未簽到

原帖由 烏拉 於 2010-9-7 15:09 發表 Calling十卜添!!!! 點解仲未見你名架!!!! " />" /> " />" /> 同埋總係覺得有d膽係未報." />" />
    牛牛ching? 拳霸呢? 拳霸中霸呢(佢大大)?

升級   56.95%

該用戶從未簽到

原帖由 stephenyau 於 2010-9-7 16:18 發表 牛牛ching? 拳霸呢? 拳霸中霸呢(佢大大)?
    都係史sir好嘢,我記一個你記3個=同我跑3秒你只需跑一秒

升級   11.35%

該用戶從未簽到

原帖由 stephenyau 於 2010-9-7 16:18 發表 牛牛ching? 拳霸呢? 拳霸中霸呢(佢大大)?
    係wow... 加埋呢d....應該衝擊60...再加大西北20............. 8圍野.........呢次史教頭要叫定的士.......我會叫部長留個桶俾我地史教頭係車用...

升級   56.95%

該用戶從未簽到

原帖由 swtcheng 於 2010-9-7 16:30 發表 係wow... 加埋呢d....應該衝擊60...再加大西北20............. 8圍野.........呢次史教頭要叫定的士.......我會叫部長留個桶俾我地史教頭係車用...
    大師兄咁你呢?八圍枱.......聽晚我做你十卜添

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 swtcheng 於 2010-9-7 16:30 發表 係wow... 加埋呢d....應該衝擊60...再加大西北20............." />" /> " />" /> 8圍野.........呢次史教頭要叫定的士.......我會叫部長留個桶俾我地史教頭係車用...
    60+20=80大軍....下次 tko 要沖擊百人大軍...破403青公跑記錄了...

升級   11.35%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2010-9-7 16:46 發表 60+20=80大軍....下次 tko 要沖擊百人大軍...破403青公跑記錄了...
    係wow.. 得平哥指點.. 可能我地tko 都要攪下d長途賽...........或者甚麼紀念賽之類..要攪d 有gimmick 既野.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 swtcheng 於 2010-9-7 17:14 發表 係wow.. 得平哥指點.. 可能我地tko 都要攪下d長途賽...........或者甚麼紀念賽之類..要攪d 有gimmick 既野.
    好購思..TKO現時人強馬壯..只需搵條靚路線..各區跑友一定過晒來支持..百人大軍壯觀場面一定可以在 TKO 重現..

升級   28.85%

該用戶從未簽到

1. Stephen (+特訓) 2. -R- (+特訓) 3. Rebecca (+特訓) 4. 亮 (+特訓) 5. 招 (+特訓) 6. 路路(+特訓) 7. 711 (+特訓) 8. kin (+特訓) 9. 狗 (+特訓, 唔該晒堅督督) 10. wongc (有理無理, 霸個靚位先, +特訓, of course!) 11. mill (+特訓) 12. 活 (+特訓) 13. 駿3182 14. 金金 15. 馬神(+特訓) 16. Edith(+特訓) 17. Philip 18. iceberg99 (霸靚位 + 特訓) 19. 洛虎添(+特訓) 20. cc(+特訓) 21. imchristy(+特訓) 22.8wah(咁夜無人同我爭 +特訓) 23. AH LI +特訓 24. 烏拉 (易屎位等我黎 +特訓) 25. KK (特訓) 26. 豬豬 (特訓) 27. 非比 (攝記 + 特訓) 28. 大雄 (鴨尾 + 特訓) 29. 靜儀 (鴨尾 + 特訓) 30. hkyen(+特訓) 31. jogging_cat (+特訓) 32. 文輝 (放到工+特訓, 放唔到齋特訓) 33.Ring 34. maylam (+特訓) 35. Terence (+特訓) 36. JC (+特訓, 以 "家有喜事" 同老細講左, 果晚點都唔OT架喇 ) 37. 阿基 38. 大師兄 39. runrun ( 特訓only ) 40. 馬拉 (+特訓) 41. 麥麥(星期日係tko撞到阿史,佢話俾我知佢移民喇..哈..竟然有些少唔捨得佢tim) 42.麥芽糖 43. 迪迪仔 (+特訓,成個月無跑,就黎唔識點跑了......) 44. schnix (未黎過架... 我怕唔識路) 45. Loud (+ 特訓) 46. kito (+特訓) 47. kf (+特訓) 48. 呀茂 (+特訓) 49. VV 50. Samuel (continent) (藍田新人未黎過架, (+特訓)) 51. Paulwywong (+特訓) 52. batbat (+特訓) 53. 菲菲 (+特訓) 54. 小叻 (+特訓) 55. chanlouis911 (+特訓) 56. chanlouis911太太 (+特訓) ... 80. (今期目標80人, 請大家熱烈支持) 義工數名 A. runrun (路牌+影相相) B. 招 (路牌+影相相) C. 非比 (澳景頂攝記+路牌) D. 大雄, 靜儀 (天然大鴨尾, 因冇人鴨得到我地兩個, 建議活活改為做路牌) E. 烏拉, 狗 (逍遙流動人肉路牌+相機功能)x2 F. 活活, cat (沼途照顧大隊, 跑跑, 行行, 企企, 望望) G. for Girl, 花姑娘車神是也 H. Mill 班長當然係點名啦!!