香港長跑網  - 長跑長友

樓主: -R-
打印 上一主題 下一主題

逢星期三晚 - 將軍澳 Gathering 跑 (試新路)

升級   15.79%

該用戶從未簽到

留守TKO自由作反團 集合地點:將軍澳運動場 (副場) 集合時間 : 7 : 15 pm 熱身時間 : 7 : 30 pm 開始時間 : 8 : 00 pm 路線 : 各適其適. 自由奔放. 特訓 : 因應出席人數而定. 報名: 1. Kin 2. 昌 (堅堅,睇你頭) 3. 256 (昌昌,睇你頭) 4. iceberg99 5.ken(比賽完畢,十分樣衰,努力操練) 6. 7. 8.

升級   100%

該用戶從未簽到

將軍澳 Gathering 跑 -- 遠征青公 / 留守TKO 日期:2010年11月3日(星期三) 遠征青公團 集合地點:荃灣西, 海濱公園足球場 地圖 集合時間 : 7 : 00 pm 開始時間 : 7 : 15 pm 路線 : 荃灣西 <->深井(13.8公里total) 詳情請參閱 夜跑荃灣西 星期三Nov 3 深井 報名: 1. 烏拉 2. 28華 3. chanlouis911 (自已加程) 4. AH Li 5. 6. 7. 8. 留守TKO自由作反團 集合地點:將軍澳運動場 (副場) 集合時間 : 7 : 15 pm 熱身時間 : 7 : 30 pm 開始時間 : 8 : 00 pm 路線 : 各適其適. 自由奔放. 特訓 : 因應出席人數而定. 報名: 1. Kin 2. 昌 (堅堅,睇你頭) 3. 256 (昌昌,睇你頭) 4. iceberg99 5. ken(比賽完畢,十分樣衰,努力操練) 6. 7. 8.

升級   68.95%

該用戶從未簽到

將軍澳 Gathering 跑 -- 遠征青公 / 留守TKO 日期:2010年11月3日(星期三) 遠征青公團 集合地點:荃灣西, 海濱公園足球場 地圖 集合時間 : 7 : 00 pm 開始時間 : 7 : 15 pm 路線 : 荃灣西 <->深井(13.8公里total) 詳情請參閱 夜跑荃灣西 星期三Nov 3 深井 報名: 1. 烏拉 2. 28華 3. chanlouis911 (自已加程) 4. AH Li 5. 文輝 (青公月光光, 星期三見) 6. 7. 8. 留守TKO自由作反團 集合地點:將軍澳運動場 (副場) 集合時間 : 7 : 15 pm 熱身時間 : 7 : 30 pm 開始時間 : 8 : 00 pm 路線 : 各適其適. 自由奔放. 特訓 : 因應出席人數而定. 報名: 1. Kin 2. 昌 (堅堅,睇你頭) 3. 256 (昌昌,睇你頭) 4. iceberg99 5. ken(比賽完畢,十分樣衰,努力操練) 6. 7. 8.

升級   82%

該用戶從未簽到

原帖由 阿聰 於 2010-10-31 11:23 發表 咁又唔好講到我咁衰 我係遲早會去,但就唔係宜家,目前我既狀態係仲未跑到青公住架。 我仲想係TKO 跑下先......
青公難唔到你喎聰哥

升級   82%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2010-10-31 00:27 發表 我記得呀...嘻嘻..好魚呀...你再來時我唔會嗌錯既啦~~
小師妹你就唔會嗌錯

升級   82%

該用戶從未簽到

原帖由 烏拉 於 2010-10-31 00:20 發表 無講咁多野. 好快快同我決定去唔去??!!
星期2先啦... 唔想報左又唔來...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 imchristy 於 2010-10-31 22:42 發表 小師妹你就唔會嗌錯
小師妹係一個統稱...人人通用...錯不了

升級   0%

該用戶從未簽到

TKO 早抖

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 92 天

升級   0%

該用戶從未簽到

TKO各位早晨~

升級   11.35%

該用戶從未簽到

將軍澳 Gathering 跑 -- 遠征青公 / 留守TKO 日期:2010年11月3日(星期三) 遠征青公團 集合地點:荃灣西, 海濱公園足球場 地圖 集合時間 : 7 : 00 pm 開始時間 : 7 : 15 pm 路線 : 荃灣西 <->深井(13.8公里total) 詳情請參閱 夜跑荃灣西 星期三Nov 3 深井 報名: 1. 烏拉 2. 28華 3. chanlouis911 (自已加程) 4. AH Li 5. 文輝 (青公月光光, 星期三見) 6. 大師兄 (好大聲o個個呀.....係我呀..) 7. 8. 留守TKO自由作反團 集合地點:將軍澳運動場 (副場) 集合時間 : 7 : 15 pm 熱身時間 : 7 : 30 pm 開始時間 : 8 : 00 pm 路線 : 各適其適. 自由奔放. 特訓 : 因應出席人數而定. 報名: 1. Kin 2. 昌 (堅堅,睇你頭) 3. 256 (昌昌,睇你頭) 4. iceberg99 5. ken(比賽完畢,十分樣衰,努力操練) 6. 7. 8.

升級   18.2%

該用戶從未簽到

將軍澳 Gathering 跑 -- 遠征青公 / 留守TKO 日期:2010年11月3日(星期三) 遠征青公團 集合地點:荃灣西, 海濱公園足球場 地圖 集合時間 : 7 : 00 pm 開始時間 : 7 : 15 pm 路線 : 荃灣西 <->深井(13.8公里total) 詳情請參閱 夜跑荃灣西 星期三Nov 3 深井 報名: 1. 烏拉 2. 28華 3. chanlouis911 (自已加程) 4. AH Li 5. 文輝 (青公月光光, 星期三見) 6. 大師兄 (好大聲o個個呀.....係我呀..) 7. wongc (好耐無跑青公啦, 不過都係報住先, 唔見唔洗等個隻) 8. 留守TKO自由作反團 集合地點:將軍澳運動場 (副場) 集合時間 : 7 : 15 pm 熱身時間 : 7 : 30 pm 開始時間 : 8 : 00 pm 路線 : 各適其適. 自由奔放. 特訓 : 因應出席人數而定. 報名: 1. Kin 2. 昌 (堅堅,睇你頭) 3. 256 (昌昌,睇你頭) 4. iceberg99 5. ken(比賽完畢,十分樣衰,努力操練) 6. 7. 8.

升級   0%

該用戶從未簽到

TKO 早晨呀

升級   26.6%

該用戶從未簽到

TKO good morning!!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vivianip 於 1-11-2010 10:19 發表 TKO good morning!!
    早呀, VIVIAN CTSE, 玩完ITU , 有時間就要入黎TKO 跑下啦

升級   26.6%

該用戶從未簽到

回復 13428# 的帖子

哈哈~~你地跑個d咁勁~~ 我只係可以係運動場jogging炸~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vivianip 於 1-11-2010 10:36 發表 哈哈~~你地跑個d咁勁~~ 我只係可以係運動場jogging炸~~
    冇所謂WOO, 快有快跑, 慢有慢跑, 意在大家交流, 一齊妳跑開心D

升級   11.35%

該用戶從未簽到

原帖由 烏拉 於 2010-11-1 11:41 發表 " />" />我想同你講. 好耐無同你跑啦. 好想同你跑下. 有成十幾k架. 就住我啊!! 唔好一黎就扯爆我啊!ghjygu" />" />h
    以盟主今時今日的功力... 恐怕係你扯爆我地多d wow.........短青公對你來說easy 卓...

升級   18.2%

該用戶從未簽到

原帖由 烏拉 於 2010-11-1 11:41 發表 " />" />我想同你講. 好耐無同你跑啦. 好想同你跑下. 有成十幾k架. 就住我啊!! 唔好一黎就扯爆我啊!ghjygu" />" />h
    我已經個幾星期無跑過喇, 算把啦, 黎到先算啦.

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 83 天

各位同學仔早晨啊~~ 星期三見到就見啦~~