WinggniW 發表於 2009-7-24 10:07:35

原帖由 onionufo 於 2009-6-17 22:44 發表 https://www.longrun.hk/forum/images/common/back.gif
+冇咩斜路+限時有成6個鐘,操練唔足都唔驚跑唔曬

hghface13gyhg好吸引呀!!!!!應該10月開始網上報名~仲有少少時間考慮下hghface25gyhg

哈利330 發表於 2009-7-24 11:49:10

Wing 姐你咁勤力,練埋全馬都夠時間啦!:D

叮叮噹 發表於 2009-7-24 23:49:13

原帖由 WinggniW 於 2009-7-24 10:07 發表 https://www.longrun.hk/forum/images/common/back.gif

hghface13gyhg好吸引呀!!!!!應該10月開始網上報名~仲有少少時間考慮下hghface25gyhg

唔好考慮咁耐, 係時候開始練跑喎!

叮叮噹 發表於 2009-7-24 23:51:34

<人工智能統計系統>
2010年 1月 2日擬報名參加廈門馬拉松人士:
1. cu83 (半馬)(可能會參加當地遊)
2. Allanccl (全馬) (會參加當地遊)
3. Alex (全馬) (齋跑, 星期日走趕返工)
4. wadee (全馬有地方住齋跑)
5. Harry (全馬+旅行,希望可以去埋附近土樓)
6. gary1027 ( 半馬 )(可能會參加當地遊)
7. 法蘭 ( 半馬 )(可能會參加當地遊)
8. 赤子 (半馬) (應該會參加當地遊, 想去鼓浪嶼)
9. rockiec (全/半馬, 要看狀態, 齋跑)
10. pan-pan (全馬, 齋跑, 因2007年已跑過一次)
11. Ning (全馬+可能會參加旅行,希望可以去埋附近土樓)
12. laputa99 (半馬) (有無人帶隊旅遊)
13. 叮叮噹 (半馬) (應該會參加當地遊, 想去鼓浪嶼)
14. nc (全馬) (想去土樓及鼓浪嶼)
15. 蘭茜•韋 (半馬) (應該會參加當地遊, 想去鼓浪嶼)
16. Tarry (跑咩?想去邊玩?)
17. Bonnie (跑咩?想去邊玩?)

TerrySze 發表於 2009-7-25 12:17:40

我有朋友係廈門,所以去過鼓浪嶼二次...感覺好似去了長洲多了一兩座歐陸建築物...沒驚喜.
反而土樓有特色,我未去過土樓 (個時去廈門唔知附近有土樓),E幾年接觸影相先知有土樓E個地方.因為唔少影友會特登去個度影相. 劉德華前個排的綠茶廣告都係土樓拍的.我相信土樓會比較吸引..

wadee 發表於 2009-7-25 22:16:49

如果浄係去鼓浪嶼用半日時間就可以玩完廈門景點
去土樓离開廈門比較遠要坐幾個鐘車先到,要用一日時間

Tarry 發表於 2009-8-3 13:55:19

原帖由 叮叮噹 於 2009-7-24 23:51 發表 https://www.longrun.hk/forum/images/common/back.gif

5. Harry (全馬+旅 ...

鼓浪嶼, 我去過啦, 不土樓就未去過, 我報半馬hgj091ghjg" />" />hj , bonbon仲諗緊等佢自己覆啦,另外jogging_cat 好似都話去worfghgfhgfh

jogging_cat 發表於 2009-8-4 08:13:19

<人工智能統計系統>
10. pan-pan (全馬, 齋跑, 因2007年已跑過一次)
11. Ning (全馬+可能會參加旅行,希望可以去埋附近土樓)
13. 叮叮噹 (半馬) (應該會參加當地遊, 想去鼓浪嶼)
15. 蘭茜•韋 (半馬) (應該會參加當地遊, 想去鼓浪嶼)
18. jogging_cat (半馬同參加當地遊,鼓浪嶼或土樓都未去過)

Tarry 發表於 2009-8-4 13:45:24

原帖由 jogging_cat 於 2009-8-4 08:13 發表 https://www.longrun.hk/forum/images/common/back.gif

5. Harry (全馬+旅 ...

各位高人, 盤村要幾多銀兩呀, 睇吓洗唔洗賣藝搵盤村hjhjD167hjhj

allanccl 發表於 2009-8-4 20:04:34

原帖由 Tarry 於 2009-8-4 13:45 發表 https://www.longrun.hk/forum/images/common/back.gif

各位高人, 盤村要幾多銀兩呀, 睇吓洗唔洗賣藝搵盤村hjhjD167hjhj
Tarry ctse,現在暑假(high season),問價都唔準確,暫時答妳唔到,過左暑假先啦。小弟希望連旅遊唔過2000吧,賣定藝都好o既,穩陣d!

Tarry 發表於 2009-8-4 23:36:56

原帖由 allanccl 於 2009-8-4 20:04 發表 https://www.longrun.hk/forum/images/common/back.gif

Tarry ctse,現在暑假(high season),問價都唔準確,暫時答妳唔到,過左暑假先啦。小弟希望連旅遊唔過2000吧,賣定藝都好o既,穩陣d!
亮哥, 咁平, 係就唔洗賣藝lorhgj091ghjg" />" />hj

請問係唔係要BNO + 回鄉證, 就得啦, 無過返大陸! jhgjhgtk_23gjgj

allanccl 發表於 2009-8-5 00:17:21

原帖由 Tarry 於 2009-8-4 23:36 發表 https://www.longrun.hk/forum/images/common/back.gif

亮哥, 咁平, 係就唔洗賣藝lorhgj091ghjg" />" />hj
應該唔會太貴o既,放心吧!

Tarry 發表於 2009-8-12 13:35:35

亮兄, 請問係唔係要BNO + 回鄉證, 就得啦, 無mud返大陸wor! 哎呀BNO好似過期check吓先yhfdyfgh

allanccl 發表於 2009-8-12 16:00:08

原帖由 Tarry 於 2009-8-12 13:35 發表 https://www.longrun.hk/forum/images/common/back.gif
亮兄, 請問係唔係要BNO + 回鄉證, 就得啦, 無mud返大陸wor! 哎呀BNO好似過期check吓先yhfdyfgh" />" />" />" />
回鄉證 就得啦!
BNO no need la!

allanccl 發表於 2009-8-12 23:23:51

原帖由 Tarry 於 2009-8-12 13:35 發表 https://www.longrun.hk/forum/images/common/back.gif
亮兄, 請問係唔係要BNO + 回鄉證, 就得啦, 無mud返大陸wor! 哎呀BNO好似過期check吓先yhfdyfgh" />" />
無論香港定深圳坐飛機,回鄉証+香港身份証就可以啦,最緊要check個回鄉証有無過期,好多人(大部份人)都係今年到期,因為係1989年開始由簿仔改造回鄉咭的。

Tarry 發表於 2009-8-13 13:59:38

原帖由 allanccl 於 2009-8-12 23:23 發表 https://www.longrun.hk/forum/images/common/back.gif

無論香港定深圳坐飛機,回鄉証+香港身份証就可以啦,最緊要check個回鄉証有無過期,好多人(大部份人)都係今年到期,因為係1989年開始由簿仔改造回鄉咭的。
亮兄, 知道, 唔該晒, check 吓先hjokkjlkjlkjl

hobbywet 發表於 2009-8-19 09:22:16

回復 1# 的帖子

<人工智能統計系統>
18. jogging_cat (半馬同參加當地遊,鼓浪嶼或土樓都未去過)
19. Hobbywet (想跑全馬,驚唔得, 齋跑/或當地遊,看情形)

allanccl 發表於 2009-8-26 23:20:14

<人工智能統計系統>
19. Hobbywet (想跑全馬,驚唔得, 齋跑/或當地遊,看情形)
20. 堅哥(會參加當地遊)

大圍新跑手 發表於 2009-9-4 14:49:19

<人工智能統計系統>
21. 大圍新跑手 (全馬, 參加當地遊)

未玩過大陸賽事, 想問下我應該點報名?

chuiws 發表於 2009-9-4 15:40:43

21. 大圍新跑手 (全馬, 參加當地遊)
22.Colin (全馬) (齋跑, 星期日走趕返工)
頁: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 13
查看完整版本: 2.01.2010 廈門國際馬拉松賽

香港長跑網