vileung 發表於 2011-10-7 01:40:01

不經不覺,我無UPDATE 差不多一年。同時我都偷懶左大半年ng47hgh!自從上年渣打,跑到37K上車ngD182hgh ,就開始停跑。
直至到國慶跑,在兩個學生威逼之下hg15bnvbn ,正式復跑。 無練習大半年,當然大大退步啦。大會時間 1h21min 完成10K。
今年我又一次膽粗粗地報渣打全馬ng49hgh ,正所謂 報左全馬 無得偷懶ng19hgh !一定要下定決心練好佢。希望今次跑得完啦hg45bnvbn !
其實冇乜特別野講既,不過發下UP風咁啦!ng48hgh

kf 發表於 2011-10-7 10:32:39

十卜 十卜 hjhem49hj

jogging_cat 發表於 2011-10-7 13:05:01

原帖由 vileung 於 7-10-2011 01:40 發表 https://www.longrun.hk/forum/images/common/back.gif
不經不覺,我無UPDATE 差不多一年。同時我都偷懶左大半年ng47hgh!自從上年渣打,跑到37K上車ngD182hgh ,就開始停跑。
直至到國慶跑,在兩個學生威逼之下hg15bnvbn ,正式復跑。 無練習大半年,當然大大退步啦。大 ... vileung ctse 加油呀,支持你。

vileung 發表於 2012-10-7 00:38:58

Mon 1/10 (5km @ 38min)
Thur 4/10 (4km @ 28min26sec)
Sat 6/10 (4km @ 28min 27sec)
本週 合共 13km
今次嚟寫低每週練跑。睇下我寫得幾耐。:lol

saki 發表於 2012-10-7 09:03:23

努力呀!!!!

jpg_chu 發表於 2012-10-10 00:04:31

add oil :lol :lol

creeds119 發表於 2012-11-13 14:23:38

原帖由 vileung 於 2010-3-8 04:15 發表生日禮物倉庫清理隔油池https://www.longrun.hk/forum/images/common/back.gif
我近來跟緊個SCHEDULE來練跑,希望能完成2011年渣打全馬。所以希望能與各師兄師姐分享練習過程。請各位師兄師姐多多指教!
周次   週二 速度訓練(間歇)    週四:中跑       週六:長跑
1         8 x400m   ...

Good,thanks for sharing,,,,,,,
頁: 1 2 [3]
查看完整版本: 阿 VEE 練跑日誌

香港長跑網