香港長跑網  - 長跑長友

樓主: chusiuyee
打印 上一主題 下一主題

「荃」新"癲"地~~【癲地會】

升級   69.25%

該用戶從未簽到

由你入學註冊讀呢間「荃身癲地」學校開始,就知道你既校園生活...係咁有挑戰性!

小二班長「烚」左D雞旦...俾粒你...「捽」下個頭啦...會快D散瘀...

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 2 天

原帖由 chusiuyee 於 2012-1-9 19:53 發表

由你入學註冊讀呢間「荃身癲地」學校開始,就知道你既校園生活...係咁有挑戰性

小二班長「烚」左D雞旦...俾粒你...「捽」下個頭啦...會快D散瘀...

有無得退學架!!驚驚

升級   69.25%

該用戶從未簽到

小二回覆以下癲友:

janjan:你今日身體好點嗎?小二很擔心妳!祝妳早日康復呀!另2月12日長跑網會舉行祝捷會,現誠邀妳抽空出席!

大頭蝦:你點可以咁公開(細細聲)講...根拿屎個大大係河東獅呢?你應該要大大聲先0岩!哈哈哈!

joe師兄:今星期五要約跑,但請抽空預留1月20日(五)年廿七,我地跑完會食豬骨(年夜飯)!(ccm大把癲友跑...唔屎怕!)

堅堅:你叫根拿屎帶埋大大你...咁你自己來唔來跑呀?唔好淨係跑公園啦!成條青公等緊你d...腳毛wor...

bonsir:你跑ccm呀!努力呀!咁你星期五跑青公要hea住跑呀...苛K?

Eddy師兄:小二都相信世上無不勞而獲的,不過小二跑步為健康!所以會繼續跑下去!

坦克師兄:我見你跑斜路仲可以後腿踢高...乜你唔怕失平衡,向前碌咩...你個跑look似踢波..哈哈!

大B哥:小二好想同你講....以短時間練習來說,你在山野的表現已經好好,你要工作,又要照顧家庭,又要練習!小二很欣賞及佩服你的!雖然今次成績一般,但請繼續努力!加油呀!

波波兄:好多謝你每天向我們(癲友)說聲「早安!」(每天早上總令大家感到好「窩心」!你幾時來和我地一起跑青公呀!?)

add文兄:你想退學?無咁易....你要先跑贏所有癲友師兄/mil姐既...癲友羅漢陣先啦~~!!(好高興今個星期五...你可以和我地一起跑!是嗎?...你好似未報名wor...)

Levin, mil姐, 亮哥, 成成, paul, 凌晨出沒A及其他癲友:你地今日點呀?唔見你地出場wor...祝大家安好!

升級   100%

開心

原帖由 chusiuyee 於 2012-1-9 20:18 發表
    小二回覆以下癲友:

janjan:你今日身體好點嗎?小二很擔心妳!祝妳早日康復呀!另2月12日長跑網會舉行祝捷會,現誠邀妳抽空出席!

大頭蝦:你點可以咁公開(細細聲)講...根拿屎個大大係河東獅呢?你 ...

要我跑贏所有癲友師兄/mil姐,咁即係睇少我姐,好,等我苦練十年八載,先跑贏小二班長你先,再修練多三,五十年, 等所有癲友都退晒休後,我咪可以.....嘻嘻!!
    邊度報名呀??

升級   89.25%

該用戶從未簽到

報到!
    返左PolyU聼講座
    Hydration and Carbon Loading for Long Distance Running!

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 di692 於 2012-1-9 20:35 發表

要我跑贏所有癲友師兄/mil姐,咁即係睇少我姐,好,等我苦練十年八載,先跑贏小二班長你先,再修練多三,五十年, 等所有癲友都退晒休後,我咪可以.....嘻嘻!!
    邊度報名呀??

add文兄:小二唔係睇少你...只係唔想你退學...離開我地癲友大家庭...

最多小二班長「少D」炳你... (我會改用其他方式... )

青公約跑點報名??咁你仲要問...真係抵打

https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=16045&extra=page%3D1&page=44

記得COPY晒內容,然後填自己個名「ADD文」(苛K?)

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 hcli 於 2012-1-9 21:05 發表
    報到!
    返左PolyU聼講座
    Hydration and Carbon Loading for Long Distance Running!

阿全師兄...你好好學呀!理大有呢D講座?小二唔知道tim
    如果日後有呢d資訊,鼓勵你可以和我地癲友分享呀!!

咁你聽完後,有無d「正野」和我地分享下?小二好有興趣...是否講長跑前..加碳??

升級   37.6%

該用戶從未簽到

原帖由 chusiuyee 於 2012-1-9 20:18 發表
    小二回覆以下癲友:

大頭蝦:你點可以咁公開(細細聲)講...根拿屎個大大係河東獅呢?你 ...

報告 忙到嘔泡中~

升級   100%

開心

原帖由 chusiuyee 於 2012-1-9 21:08 發表

add文兄:小二唔係睇少你...只係唔想你退學...離開我地癲友大家庭...

最多小二班長「少D」炳你... (我會改用其他方式... )

青公約跑點報名??咁你仲要問...真係抵打 ...

己報

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 monkeywsk 於 2012-1-9 21:37 發表

報告 忙到嘔泡中~" />" />" />" />

Kevin...小二班長收到...各位癲友們聽住~~!!kevin忙到嘔....請大家幫忙....拖乾淨個地!

ps:努力呀!你今晚開OT?開到幾點?你食左野未...要唔要小二班長去青衣美食城買D野你食??

升級   69.25%

該用戶從未簽到

咁就乖仔啦...ADD文兄!

升級   100%

擦汗
  • 簽到天數: 4 天

原帖由 chusiuyee 於 2012-1-9 19:53 發表 由你入學註冊讀呢間「荃身癲地」學校開始,就知道你既校園生活...係咁有挑戰性! 小二班長「烚」左D雞旦...俾粒你...「捽」下個頭啦...會快D散瘀...
    一入癫友會深似海~~~!

升級   100%

開心

原帖由 Jacky 於 2012-1-9 22:01 發表
    一入癫友會深似海~~~!hgjD092" />" />hj,

極之同意

升級   100%

擦汗

原帖由 di692 於 2012-1-9 22:02 發表 極之同意
    ADD文兄,

升級   100%

擦汗

聽晚有無癫友跑青公?

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 Jacky 於 2012-1-9 22:01 發表
    一入癫友會深似海~~~!hgjD092" />" />hj,

大頭蝦...乜你好後悔(入左癲友會咩~~~)~~(仲有呀....你唔帶埋"大頭蝦仔仔"和"大頭蝦大大=豬頭"來...???

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 di692 於 2012-1-9 22:02 發表

極之同意

ADD文兄...你想「小炳」?「中炳」?或是「大炳」呀?

升級   100%

擦汗

原帖由 chusiuyee 於 2012-1-9 22:09 發表 大頭蝦...乜你好後悔(入左癲友會咩~~~)~~(仲有呀....你唔帶埋"大頭蝦仔仔"和"大頭蝦大大=豬頭"來...???
    報告班長,大頭蝦不敢~~

升級   100%

擦汗

原帖由 chusiuyee 於 2012-1-9 22:10 發表 ADD文兄...你想「小炳」?「中炳」?或是「大炳」呀?
    有無老炳啊?

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 Jacky 於 2012-1-9 22:07 發表
    聽晚有無癫友跑青公?

原先小二班長應該明晚跑...但....今日去完長州...又晒黑左....明晚要入急症室「急救」
    否則星期五...你地就會見到個....非洲黑人...