香港長跑網  - 長跑長友

樓主: chusiuyee
打印 上一主題 下一主題

「荃」新"癲"地~~【癲地會】

升級   69.25%

該用戶從未簽到

根拿屎~~~!小二班長唔準你咁對janjan師姐...
話晒janjan姐和班長「風雨同路」(凍到薑...),曾一起手牽手在「味精濃」為大家影相相...
小二班長希望janjan師姐係...開開心心咁入「癲友會」.... (我地癲友唔會迫人既!係咪!?)

seablack師兄~~~! 首先歡迎及多謝你入來癲友會...留第一句說話!哈哈哈!(歡迎入來吹水,交流及分享跑步既樂趣)!
我地「癲友」好多時未必星期五都就到時間「一起跑」,就算平日在青公路上,見到面也可以互相鼓勵!
星期一至日,任何時段,都有機會見到我地!

我地既「癲友會宗旨」...跑步最緊要無壓力,開心的跑!開心的癲!(快跑/慢跑都係我地一份子!我地不分快慢,最緊要「夠癲」!)哈哈哈!
ps:我就係「小二班長」,我地仲有「3M班主任(Miss Mil Mil,mil姐)」,仲有好多成員 (我地好似一家人咁)
亮哥、坦克車大師兄、根拿屎、大頭蝦、paul師兄、joe師兄、carman師姐、eddy師兄、大B哥、成成、阿全師兄、ADD文兄、kevin、金金、波波、BONSIR、大力兄、Jeff、thomas師兄、janjan、KF...
仲有「凌晨出沒A」...有機會大家慢慢認識!

janjan~~~!祝捷會係歡迎非會員參加,小二班長不會踢你入會,妳放心吧!哈哈!妳咳到甩肺?好大件事wor...你要飲黑色既水...係咪叫「馬"料"」呀?d人話好勁,一飲即止咳...
或者你試下飲海「高」椰x上咳路...祝妳早日康復呀...妳要介口...唔好食糖糖及朱古力...一於交晒俾小二班長代為保管啦!

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 1786 天

[LV.Master]伴壇終老

入會要食藥?!.....
    會唔會食死人嫁?
    原帖由 Gunners 於 10/1/2012 08:12 發表

歡迎seablack師兄光臨「荃」身"癲"地~~吹水會,同大瘃一齊癲吓,班長會準時俾藥你食ga啦

升級   100%

無聊
  • 簽到天數: 493 天

各位早晨

升級   98.9%

該用戶從未簽到

原帖由 chusiuyee 於 2012-1-10 08:33 發表

根拿屎~~~!小二班長唔準你咁對janjan師姐...

呢頭卒完雞蛋,果頭又

升級   98.9%

該用戶從未簽到

原帖由 seablack 於 2012-1-10 08:57 發表
    會唔會食死人嫁?

師兄,呢種藥唔會食屎人,食左只會越跑越快,包你場場pb.因為你會有種俾人追殺ge感覺

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 1 天

回復 2085# 的帖子

根拿兄早晨呀,祝你之後場場pb喇,你成日俾班長追殺...

升級   100%

擦汗
  • 簽到天數: 4 天

原帖由 Gunners 於 2012-1-10 08:00 發表

見你一個人跑,送首歌仔你聽吓啦

http://www.youtube.com/watch?v=pJhSDisGZRc
    根拿SIR 多謝你關心~~!   各位癲友早晨~~!

升級   98.9%

該用戶從未簽到

原帖由 tank1438 於 2012-1-10 09:32 發表
    根拿兄早晨呀,祝你之後場場pb喇,你成日俾班長追殺..." />" />

多謝坦克先,我下一場比賽一定pb,因為係第一次跑呢個路程

升級   100%

慵懶

原帖由 Gunners 於 2012-1-10 10:41 發表 多謝坦克先,我下一場比賽一定pb,因為係第一次跑呢個路程
    你下一場比賽係咩呀..??

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 seablack 於 2012-1-10 08:57 發表
    會唔會食死人嫁?

seablack師兄:你唔好俾「根拿屎-gunners」嚇親你...佢講野好搞笑!
    係我地呢個癲友會...係唔會「屎人」...只會「笑屎人」...哈哈哈!

根拿屎:你又嚇D新同學啦...唔怪得小二班長上次發左癲跑快左啦...原來係因為「你...地」!!
    成日激到小二班長「追住你地..打打打打打!」

坦克兄:早安呀!逢係第一次參加既比賽,係人都會PB ga la...乜唔係咩?  (你今星期忙碌為肥仔瘦妹溫書書...辛苦晒!)

大頭蝦:今晚add文兄都會跑呀...青公大把「其他跑友」啦...不過唔知佢地「so唔so」你...小二班長自己跑青公,沿途10個有10個都唔「so」我,我向住佢地笑...佢地跑得仲快d tim...哈哈哈!

波波師兄:早安呀!今早小二突然想食酒樓既...大包呀!!

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 83 天

各位癲友蒲友早晨~

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 零下十度 於 2012-1-10 11:16 發表
    各位癲友蒲友早晨~

lulu姐:早晨呀!妳做乜腳震震呀?哈哈哈!呢度和蒲友區都係咁開心ga!
    請問妳有無參加今星期的ccm呀?

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 1786 天

[LV.Master]伴壇終老

乜.....乜野係PB呀.....

升級   100%

慵懶

回復 2093# 的帖子

個人最佳時間呀SEABLACK!!

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 2 天

各位癲友午安!!
    食午飯未呀!!

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 di692 於 2012-1-10 12:08 發表
    各位癲友午安!!
    食午飯未呀!!

seablack師兄:我第一次入來癲友會,都係問呢個問題...乜野係pb?哈哈哈!我地呢度有好多「熱心及有愛心既師兄/師姐」
    剛才回答你既問題係...我地既大師兄「坦克車」,
    就係佢!... ...鼓勵我「衝出運動場...令我更愛上跑步,他讓我們體會到跑步係享受,所以我地癲友約跑無壓力!又好開心!」

呢個係「坦克車」既蛻變過程...值得一看!共勉之!
    https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=14493&extra=page%3D1

add文兄:小二班長只係食一個蘋果做午餐... 你呢?帶左大大既愛心飯盒??

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 2 天

原帖由 chusiuyee 於 2012-1-10 12:18 發表

seablack師兄:我第一次入來癲友會,都係問呢個問題...乜野係pb?哈哈哈!我地呢度有好多「熱心及有愛心既師兄/師姐」
    剛才回答你既問題係...我地既大師兄「坦克車」,
    就係佢!... ...鼓勵我「衝出運動 ...

我未諗到食乜,依家係度search緊今個星期日有五個賽事, 睇下邊個賽事最多跑手參加,特別係長跑網跑手,我會選最旺場果個比賽去做攝影2工呀!!

依家只係知 : 第七屆飛達新春長跑(大埔大尾篤)----742人參加,其他未知!!
    班長有時間代我查一查啦

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 di692 於 2012-1-10 12:32 發表

我未諗到食乜,依家係度search緊今個星期日有五個賽事, 睇下邊個賽事最多跑手參加,特別係長跑網跑手,我會選最旺場果個比賽去做攝影2工呀!!

緊係CCM啦! 淨係癲友都有幾個去跑,黎撐下我地啦!
    https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=15952&extra=&page=10
    1.  Blurmax - HM (#1071)
    2.  Thomas - HM
    3.  駿哥 - HM
    4.  經理 - HM
    5.  Ar Bee - FM (#88)
    6.  tomcat - FM
    7.  John - HM
    8.  坦克車 - FM (#255) 重報成功..!!
    9.  阿火 - HM
    10. MJ576 - HM
    11. beepatpat - HM (#1342)
    12. Kevin - HM (#1305)
    13. 波波
    14. 熊貓亞 LO
    15. Sprintbrian HM (#1174)
    16. lewischan HM (#1368)
    17. snoopyccy - HM
    18. Rabbit88 - HM (#1399) -- 第一次半馬, 希望可以2小時20分內完成.... 為渣打半馬做熱身..
    19. kf   -  FM
    20. zhuhaiyau  - 第2次FM
    21. baki-Fm
    22. stitch - HM
    23. Kin - FM (大家等我哦)
    24. pck - FM (#369)
    25. 大雄 - FM (有全馬玩又唔使離開香港, 幾大都報)
    26. kksesame - FM
    27. queenie_lty (HM)  
    28. Winner1-(HM)
    29. 山貓 (HM)
    30. bazihk (FM)
    31. asmcando (HM)
    32. ycasiu (HM) (#1817) - 今年都係繼續半馬先!
    33.skh_scott(HM)(#1814)
    34. chowsmile- HM (第一次跑這條賽道)
    35. Andison (HM) (#1860)
    36. kitkitlai (HM)
    37. Bonsir (HM)
    38. 本專家(FM)- 上左毒癮,裸苦黎辛
    39. Stephenwu (HM)
    40.cyrilchu
    41. alfredfong(HM)
    42. allanccl (FM)
    43.philipccwong(FM)
    44. chengtzhang(FM)
    45. 雄記 (FM)
    46. 阿榮 (HM)
    47. katchoi(FM - 上年跑過, 難過渣馬好多!)
    48. timerwai (FM - 我的第一次全馬, 期望可以完成!)

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 allanccl 於 2012-1-10 12:41 發表

緊係CCM啦! 淨係癲友都有幾個去跑,黎撐下我地啦!
    https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=15952&extra=&page=10
    1.  Blurmax - HM (#1071)
    2.  Thomas - HM
    3.  駿哥 - HM
    4.  經理 - HM
    5.  Ar B ...

仲有joe和carman, kevin ,Eddy(Beepatpat) 師兄呀....
    add文兄,一於去ccm啦!

ps:小二今星期日(早午晚)要去其他單位團體做二公,唔巧意思呀!
    今次小二來不到「撐」大家!

升級   98.9%

該用戶從未簽到

原帖由 chusiuyee 於 2012-1-10 11:05 發表

個都唔「so」我,我向住佢地笑...佢地跑得仲快d tim...哈哈哈!

梗係唔「so」妳啦,三唔識七對住人笑.d跑友以為妳癲ga