香港長跑網  - 長跑長友

樓主: chusiuyee
打印 上一主題 下一主題

「荃」新"癲"地~~【癲地會】

升級   98.9%

該用戶從未簽到

回復 2089# 的帖子

就係jama啦

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 1 天

回復 2097# 的帖子

係呀CCM係大賽黎架,隨左癲友,我仲有幾班跑友都會去跑...一於過黎喇,有一班仲諗住跑後在終點開爬地添...

升級   100%

慵懶

回復 2101# 的帖子

咁JAMA要至少SUB145喇...

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 2 天

開爬地呀,莫非有唱歌跳舞睇

升級   98.9%

該用戶從未簽到

原帖由 chusiuyee 於 2012-1-10 12:42 發表

仲有joe和carman, kevin ,Eddy(Beepatpat) 師兄呀....
    add文兄,一於去ccm啦!

ps:小二今星期日(早午晚)要去其他單位團體做二公,唔巧意思呀!
    今次小二來不到「撐」大家!

仲有Thomas, beepatpat同堅堅呀

升級   98.9%

該用戶從未簽到

原帖由 tank1438 於 2012-1-10 12:51 發表
    咁JAMA要至少SUB145喇..." />" />

升級   69.25%

該用戶從未簽到

add文兄:你聽到啦~~好多癲友都好需要你來支持及為大家攝影" />" />" />" />" />" />" />" /> (癲友既心聲:add文...你入來啦...求下你...)
    而最重要係...你今次係「代表"癲友會",代表"小二班長"」去撐場!請問你方便去ccm嗎?(你睇下小二幾溫柔)

坦克車:你叫add文入來....開爬地...(但無小二份,如果小二唔係答應左100位小朋友bbq..我好想為你地打氣)." />" />" />" />  
    不過我好相信add文兄既攝影技術,一定可以影到師兄既...「黑人牙膏」招牌笑容.." />" />" />" />" />" />

根拿屎:咁小二班長習慣一面跑,一面自言自語...上次離島都係啦...有3位女跑友,聽到我係後面唱歌...佢地立即「跑埋一邊」,哈哈哈!
    我會不停同自己講「你係得既!awesome!小二!awesome~~」,仲有呀...一面跑一面笑係好好玩ga!你下次試下啦...排牙又可以擋風!

亮哥:小二和癲友好掛住你,你最近一定很忙碌吧!要保重身子呀!唔好太操勞呀!苛k?
    仲有小二d朱古力...係咪仲係你既「背狼」入面呀...「焗屎」左d朱古力未??
    今星期五,你一定要請小二食呀...唔係小二會打扁你!" />" />" />" />" />" />

升級   100%

開心

原帖由 chusiuyee 於 2012-1-10 12:59 發表
    add文兄:你聽到啦~~好多癲友都好需要你來支持及為大家攝影!" />" />" />" />" />" />" />" />" />" /> (癲友既心聲:add文...你入來啦...求下你...)
    而最重要係...你今次係「代表"癲友會",代表"小二班長 ...

依家仲未決定呀,因上星期日糖尿比賽同皇上商量過,今個星期有咁多比賽,唔好攝影 2公們去晒一個比賽 (我都知ccm應該最旺場的), 其他比賽便無人手了。
    另外夢璃ching報了沙田南旋盃, 佢應該好大機會有獎的,無人去影佢,好似曬左咁囉!!
    唔知依家有幾多攝影2公落實會去ccm呢?

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 di692 於 2012-1-10 13:24 發表

依家仲未決定呀,因上星期日糖尿比賽同皇上商量過,今個星期有咁多比賽,唔好攝影 2公們去晒一個比賽 (我都知ccm應該最旺場的), 其他比賽便無人手了。
    另外夢璃ching報了沙田南旋盃, 佢應該好大機會有獎的,無人去 ...

" />" /> add文兄:你真係心地善良,又好人屎!等小二問下癲友「凌晨出沒A」及「阿全師兄」...不過你都知道,我地既團結力量好勁...好似上次「味精濃」...突然有好多攝影二公....相信大家都係自發性行動,當然小二班長很欣賞ADD文兄一直以來無條件既奉獻精神!

好啦!小二班長答應你,今日內(24小時內),「唔炳你」啦" />" /> (小二班長任你魚肉啦...你可以炳我都得啦!)

升級   100%

開心

原帖由 chusiuyee 於 2012-1-10 13:29 發表

" />" />" />" /> add文兄:你真係心地善良,又好人屎!等小二問下癲友「凌晨出沒A」及「阿全師兄」...不過你都知道,我地既團結力量好勁...好似上次「味精濃」...突然有好多攝影二公....相信大家都係自發性行 ...

小二班長你做乜叫我炳你呀,我點敢大逆不道呀
    我仲未決定去邊,如果ccm無人手,當然首選係ccm 啦!!

升級   100%

慵懶

放鬆D...咁大壓力唔慌有好成績....TAKE IT EASY就得架喇...!!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 di692 於 2012-1-10 13:24 發表

另外夢璃ching報了沙田南旋盃, 佢應該好大機會有獎的,無人去影佢,好似曬左咁囉!!
    唔知依家有幾多攝影2公落實會去ccm呢?

好有道理!
    CCM已邀得mill姐用小弟部機映相,今次會set好腳架,試過OK先及指定佢每人都映好多好多張相。

夢璃又係經常做義工映人,無人映番佢,咁麻煩你去映佢地啦! 佢更需要你撐啊!

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 1786 天

[LV.Master]伴壇終老

謝謝坦克車師兄~~
    personal best time

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 chusiuyee 於 2012-1-10 12:59 發表
    亮哥:小二和癲友好掛住你,你最近一定很忙碌吧!要保重身子呀!唔好太操勞呀!苛k?
    仲有小二d朱古力...係咪仲係你既「背狼」入面呀...「焗屎」左d朱古力未??

哈哈哈! 咁都俾妳估到! 保重身子我諗最好係有妳的工展會湯飲啦,有就 威利谷喇(very good!)
    係忙在幫國內網友來香港跑渣馬訂酒店房間,邊個癲友知道邊度有又平又正又近尖咀起點的(地鐵五站之內)民宿、旅館或酒店?

d朱古力應該係焗暈左.....係俾d臭汗焗暈,該無乜大礙的,星期五應該還食得既。

升級   0%

該用戶從未簽到

calling癲友!
    聽晚加課,下午6:00老地方起步,去到嘉頓、馬灣碼頭或青龍頭後回頭,有時間歡迎加入,想我地等埋既可以在此講聲。

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 allanccl 於 2012-1-10 15:31 發表

哈哈哈! 咁都俾妳估到! 保重身子我諗最好係有妳的工展會湯飲啦,有就 威利谷喇(very good!)
    係忙在幫國內網友來香港跑渣馬訂酒店房間,邊個癲友知道邊度有又平又正又近尖咀起點的(地鐵五站之內)民宿、旅館或酒店? ...

亮哥:D朱古力「撈」埋D臭汗味...小二唔食啦..好肉酸呀...
    小二仲諗住星期五帶包湯包俾你...唔俾你飲湯湯啦...嬲屎你!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 chusiuyee 於 2012-1-10 15:52 發表

亮哥:D朱古力「撈」埋D臭汗味...小二唔食啦..好肉酸呀...
    小二仲諗住星期五帶包湯包俾你...唔俾你飲湯湯啦...嬲屎你!

講下笑姐,洗乜咁嬲呀? 嘻嘻!

升級   100%

擦汗
  • 簽到天數: 4 天

原帖由 allanccl 於 2012-1-10 15:43 發表
    calling癲友!
    聽晚加課,下午6:00老地方起步,去到嘉頓、馬灣碼頭或青龍頭後回頭,有時間歡迎加入,想我地等埋既可以在此講聲。
    亮哥我今晚加課,聽晚就不過去了。加油~~!

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 allanccl 於 2012-1-10 16:23 發表

講下笑姐,洗乜咁嬲呀? 嘻嘻!

亮哥:小二緊係嬲嬲啦...因為小二等左你d朱古力最少兩星期啦...係呢兩星期...小二既「朱古力」癮發作
    但你竟然說「溝埋」d臭汗...小二即時無晒mood啦... (俾在係你...嬲唔嬲先...你抵唔抵打先? )

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 Jacky 於 2012-1-10 16:29 發表
    亮哥我今晚加課,聽晚就不過去了。加油~~!

大頭蝦:咁你約左add文兄未呀?聽聞seablack師兄,今晚同d朋友踢完波,都會跑青公wor