香港長跑網  - 長跑長友

樓主: chusiuyee
打印 上一主題 下一主題

「荃」新"癲"地~~【癲地會】

升級   100%

擦汗
  • 簽到天數: 4 天

先睡了,大家慢慢聊~~晚安

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 9 天

原帖由 henrykyho 於 2012-1-4 23:33 發表
    你o地有人報左HK100咩??我都報左...頭50我都操左幾次啦!!不過我通常都係平日操..
    1月8日好想跟你o地去...可惜我要山野之王..不過都係西貢站...好近你地!!
    幾時再操??
    介紹d跑山師兄師姐o黎識下先啦!!

係, 我隊有位隊員叫阿paul 報佐. 你可以在以上條link post 活動或吹水, 有班傻佬儍婆會應你. 其實我們不是快隊, 毅行都未under 20.
    有興趣就來, 我們無任歡迎.

升級   6.67%

該用戶從未簽到

好呀!!謝謝成成介紹..快慢冇所喟..最緊要o岩玩..係呢長跑網裏好似有幾個好快..好似叫壞人..天鬼等....毅行著ida衫...識唔識?

升級   27.67%

開心
  • 簽到天數: 6 天

原帖由 allanccl 於 2012-1-4 22:20 發表
    真係多謝add文兄溫提,有d路段好大風,流晒鼻水! 補完課啦! 小腿拉筋又可以改名了! 改叫大頭煆哥! 詳情等佢自己講。

今日都係跑得慢,未達標,下次再跑過。謝謝坦克哥陪跑!

是晚真係好凍...  難得有機會,在青公練習上遇見 "亮哥","坦克車"....

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 1 天

回復 1684# 的帖子

係咪見我今晚跑咁慢,想番轉頭介吓我呢...

升級   100%

慵懶

原帖由 henrykyho 於 2012-1-4 23:59 發表
    好呀!!謝謝成成介紹..快慢冇所喟..最緊要o岩玩..係呢長跑網裏好似有幾個好快..好似叫壞人..天鬼等....毅行著ida衫...識唔識?

當然識, 他們好快而且操山資識豐富, 其實長跑網我哋個隊係慢隊.

升級   100%

慵懶

原帖由 losir1975 於 2012-1-5 00:01 發表

是晚真係好凍...  難得有機會,在青公練習上遇見 "亮哥","坦克車"....

你e堂學到野, 凍都是值得

升級   100%

慵懶

各位晚安

升級   13%

該用戶從未簽到

原帖由 laputa99 於 2012-1-5 00:25 發表 各位晚安

成成師兄, 先預祝你夏馬凱旋而歸.

升級   13%

該用戶從未簽到

小二你真系識開玩笑, 大B哥何許人也? 山路王跑區區泊油路都會雙峰染紅?  我所講嗰位意志堅定嘅師兄係這位:

升級   13%

該用戶從未簽到

小二, 真系唔巧意思.  我剛剛睇完火兄啲相先發覺你是對的.  原來嗰日大B哥都有受傷, 唔怪之得大B哥佢話唔記得貼膠布.  受教了.

升級   69.25%

該用戶從未簽到

各位癲友!早晨!今早凍左,大家小心身子!保重保重!

坦克兄:如果激親老虎...咁就大鑊啦...咁你要秘密地進行練跑...keke

大B哥:成成喜歡行山/跑山,好勁ga佢地!呢度乜野勁人師兄/師姐都有!山野之王又係D乜?是分站比賽?8/1是西貢?小二來不到為你打氣影相呀..你要加油呀!.唔巧意思呀!

大頭蝦(路人J):你由工展到晨光第一線,到跑青公...小二無見過你可以晚上放工後...好好休息既...乜你對黃金腳無向你投訴咩?哈!

成成:小二當然知道羊有羊味...朱古力有朱古力味...但小二唔敢試羊肉...聽聞好「蘇」,食到嘔...明天廈門加油呀!我估你今天已經要起程了,凍左呀...帶多件衫呀!全癲友支持你!俾心機呀!!

凌晨出沒A:小二每做一件事(正經事),首先作「假設」assume==>然後要「查證分析」analysis 是否真確性(要尋找數據及當時人既口供及其他資料),最後檢視後才會「出街」ga!(哈哈哈哈哈!小二講得好pro呢?我睇電視學既...)
    不過...小二真係好感動,見到你對長跑網及癲友既一份友情既心意!(無言感激!)....你隻小腿點呀?仲痛唔痛呀?

升級   98.9%

該用戶從未簽到

早晨呀,咁多位 出面

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 1 天

今朝凍到行去西鐵改為跑去西鐵站,又食多兩k喇....

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 tank1438 於 2012-1-5 09:19 發表
    今朝凍到行去西鐵改為跑去西鐵站,又食多兩k喇...." />" /> " />" />

早晨呀!根拿兄!坦克兄!香港既凍真係好特別! 搞到小二唔知著乜好!
    小二今晚又煲下d工展湯包先...花膠螺片都唔錯...(如果有剩...俾d你地試下啦)

升級   100%

擦汗
  • 簽到天數: 4 天

早晨各位癲友~~! 又開始忙碌的一天了。

報告小二班長,我的工作壓力太大了,不運動我怕支持唔到~!

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 Jacky 於 2012-1-5 09:58 發表
    早晨各位癲友~~! 又開始忙碌的一天了。

報告小二班長,我的工作壓力太大了,不運動我怕支持唔到~!hgjD088" />" />hj hgjD088" />" />hj hgjD088" />" />hj

小二都明白男人擔起頭家...係好大壓力...小二要向已婚癲友致敬,辛苦你地啦!

升級   27.67%

開心

各位荃灣癲友~~早晨!!

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 losir1975 於 2012-1-5 10:30 發表
    各位荃灣癲友~~早晨!!

早晨!losir~~今日凍左,保重身子!

升級   27.67%

開心

小二班長, 早晨呀.... 妳都要注意喎, 唔好凍親