香港長跑網  - 長跑長友

樓主: chusiuyee
打印 上一主題 下一主題

「荃」新"癲"地~~【癲地會】

升級   69.25%

該用戶從未簽到

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 340 天

你地就好啦起度傾計....我準備煮餸了, MM洗菜時, D水凍到好似冰咁呀!
    你們的媽媽其實都好偉大架, 知道嗎 ?

升級   37.6%

該用戶從未簽到

原帖由 mill 於 2012-1-5 19:27 發表
    你地就好啦起度傾計....我準備煮餸了, MM洗菜時, D水凍到好似冰咁呀!" />" />
    你們的媽媽其實都好偉大架, 知道嗎 ?

咁mill姐要多d跑青公了~~

升級   69.25%

該用戶從未簽到

3M 班主任,小二都係「自己煮、自己食」....我都好偉大呀!
    今晚小二煲左花膠螺片湯...正呀!

升級   100%

慵懶

原帖由 chusiuyee 於 2012-1-5 19:29 發表
    3M 班主任,小二都係「自己煮、自己食」....我都好偉大呀!
    今晚小二煲左花膠螺片湯...正呀!

我無你咁正喇! 又無湯飲.....
    我今晚食洋蔥豬扒+介菜滾肉丸咋!
    尋晚就豐富d, 今晚咁凍本來都諗住唔煮的....

升級   100%

慵懶

原帖由 monkeywsk 於 2012-1-5 19:28 發表

咁mill姐要多d跑青公了~~" />" />" />" />

我已經成日跑了.
    天晚如果唔係公司食飯....我都唔會唔來跑啦!

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 mill 於 2012-1-5 20:37 發表

我無你咁正喇! 又無湯飲.....
    我今晚食洋蔥豬扒+介菜滾肉丸咋!
    尋晚就豐富d, 今晚咁凍" />" />本來都諗住唔煮的....

小二都係煲上次去工展會D湯包...有幾正呀?而且介菜滾肉丸...小二未試過...
    是否豬肉丸...小二最怕食豬肉丸...我會煲「鯪魚球湯」

升級   100%

擦汗
  • 簽到天數: 4 天

睇0黎今晚天氣寒冷加埋無約跑,大家都早早瞓覚了~~ 。。呵呵~!

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 Jacky 於 2012-1-5 22:29 發表
    睇0黎今晚天氣寒冷加埋無約跑,大家都早早瞓覚了~~ 。。呵呵~!

你以為啦...大頭蝦...小二班長剛做完二公回家...累到屎...
    而家才食少少野....今日全日...只食了一碗魚旦粉+10粒朱古力吊命....
    現在享受緊...花膠湯...

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 1 天

回復 1749# 的帖子

一碗魚旦粉+10粒朱古力吊命....你想搵條命較飛呀..
    點都食D包頂吓肚嘛....

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 tank1438 於 2012-1-5 23:09 發表
    一碗魚旦粉+10粒朱古力吊命....你想搵條命較飛呀..
    點都食D包頂吓肚嘛....

你都知小朋友係幾咁活潑...無時停!
    我根本抽唔到時間去買包食... (得我一個睇住8個小朋友..我連水都唔敢飲...怕去屎所!)

哈哈哈!坦克兄,你知道嗎?我係8am食一碗魚旦粉,4pm-8pm 食了10粒朱古力
    然後....11pm才回家飲湯....明早又係咁...所以明晚跑唔到....

不過D小朋友開心,小二就開心ga la...小二都係食少2餐...唔係問題!!

升級   100%

慵懶

回復 1751# 的帖子

食少2餐...係好有問題架,唔飲水一陣生腎石你就知...屎喇,唔可以為唔想去廁所而唔飲水架...!!

升級   98.9%

該用戶從未簽到

回復 1751# 的帖子

咁聽日買定二個飽,放係走佬袋度,隨時有得食啦

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 tank1438 於 2012-1-5 23:25 發表
    食少2餐...係好有問題架,唔飲水一陣生腎石你就知...屎喇,唔可以為唔想去廁所而唔飲水架...!!

坦克兄!你講真ga!?唔好嚇小二wor...小二好驚wor....

我諗住自己仲有精神及體力,所以唔食野住....點知又捱到....

所以我次次出隊去不同單位做二公,基本上我係無得食咁濟....

咁而家小二狂飲水...救唔救得番....我好驚wor...

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 Gunners 於 2012-1-5 23:27 發表
    咁聽日買定二個飽,放係走佬袋度,隨時有得食啦

梳打餅得唔得呀?(我好驚呀....根拿屎....小二唔想有「x石」呀...

升級   100%

慵懶

回復 1754# 的帖子

一時間飲大量水又會中水毒架,總之一日飲八杯水唔少得,而且應該平均地飲,唔好只係口喝先飲..!!

升級   100%

慵懶

回復 1755# 的帖子

梳打餅乾曾曾唔多好,都係食包好D...下次日頭跑去嘉頓買定D囉....

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 tank1438 於 2012-1-5 23:39 發表
    一時間飲大量水又會中水毒架,總之一日飲八杯水唔少得,而且應該平均地飲,唔好只係口喝先飲..!!

原來飲水有咁大學問....不過小二都係驚驚地...小二會唔會有事...我唔想睇醫生....

升級   98.9%

該用戶從未簽到

回復 1755# 的帖子

食包先"食包"ga嘛
    咁鑽石妳要唔要呀

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 tank1438 於 2012-1-5 23:41 發表
    梳打餅乾曾曾唔多好,都係食包好D...下次日頭跑去嘉頓買定D囉....

你講緊.....青公個嘉頓....??...跑到屎屎下...為左買包包....(你唔係叫我攞住D包包...然後跑番去荃灣西呀!)
    D包「Fing 下Fing下」...咁肉酸....