香港長跑網  - 長跑長友

樓主: chusiuyee
打印 上一主題 下一主題

「荃」新"癲"地~~【癲地會】

升級   4.55%

該用戶從未簽到

大家早 ~
我今個星期日會去石壁影相, 到時記得望住鏡頭笑喇

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 2 天

各位癲友早晨!!
    有無邊位癲友報了星期日的糖尿病健康跑呢?我報了呀!!

升級   69.25%

該用戶從未簽到

losir!多謝你呀!小二會保重身子...你昨晚跑青公...見到亮哥佢地呀!小二平時都會「私奔」!keke!

bonsir!你去石壁呀...你要自己坐車車wor...咁遠又咁凍...辛苦你啦!你只要集中精神影坦克車既正面、側面、背面就可以啦
    坦克兄既招牌笑容「黑人牙膏」已深入民心....

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 di692 於 2012-1-5 11:00 發表
    各位癲友早晨!!
    有無邊位癲友報了星期日的糖尿病健康跑呢?我報了呀!!

add文:早安呀!
    以小二所知....癲友....應該無報「糖尿」....
    7/1(六):成成(廈馬)
    8/1(日):大B哥(山野之王)、坦克車+金金(石壁)、ADD文+阿全(糖尿)

唔知3M班主任報左乜呢??(班主任一定忙碌緊...改我地既功課...hgjD141" />" />hj hgjD141" />" />hj )

升級   4.55%

該用戶從未簽到

原帖由 chusiuyee 於 2012-1-5 11:20 發表

losir!多謝你呀!小二會保重身子...你昨晚跑青公...見到亮哥佢地呀!小二平時都會「私奔」!keke!

bonsir!你去石壁呀...你要自己坐車車wor...咁遠又咁凍...辛苦你啦!你只要集中精神影坦克車既正面、側面、 ...

我果日下午本身要去水口 (石壁附近) , 咁可以順便入埋去影相(仲要咁岩果個比賽有好多癲友參加)

升級   89.25%

該用戶從未簽到

原帖由 di692 於 2012-1-5 11:00 發表 各位癲友早晨!!有無邊位癲友報了星期日的糖尿病健康跑呢?我報了呀!!

我都係!

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 hcli 於 2012-1-5 11:37 發表

我都係!

阿全師兄!你終於承認你是「癲友」啦!小二就係等你呢句~~歡迎你加入!哈哈哈!
    你和andy都喜歡攝影...我地癲友吹水會,有兩位「御用攝影師」...好威水呀!!

阿全師兄!努力呀!!

升級   100%

開心

原帖由 hcli 於 2012-1-5 11:37 發表

我都係!

你都報左呀,同日有三個比賽,分散晒!!

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 Bonsir 於 2012-1-5 11:27 發表

我果日下午本身要去水口 (石壁附近) , 咁可以順便入埋去影相" />" />" />" />(仲要咁岩果個比賽有好多癲友參加)

bonsir...你係咪真係「咁橋」要入去「水口 or 口水」??
    其實唔一定要順便既...你既相機咁重...「咩」入去都好辛苦...哈哈哈!(小二怕你辛苦)
    乜好多癲友參加咩....

升級   100%

開心

原帖由 chusiuyee 於 2012-1-5 11:43 發表

阿全師兄!你終於承認你是「癲友」啦!小二就係等你呢句~~歡迎你加入!哈哈哈!
    你和andy都喜歡攝影...我地癲友吹水會,有兩位「御用攝影師」...好威水呀!!

阿全師兄!努力呀!! ...

小二班長,我都有影相喎,你唔老點埋我架

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 di692 於 2012-1-5 11:46 發表

小二班長,我都有影相喎,你唔老點埋我架

add文兄:小二班長就係要你「自己老點自己」,咁樣,...你才可以更確認自己既「癲友身份」(唔需要植入:癲片)
    小二班長做任何事...都有原因及用意的..(用心良苦)..

癲友御用金牌攝影師:癲友三劍俠【凌晨出沒A、阿全師兄、ADD文兄】

升級   100%

開心

原帖由 chusiuyee 於 2012-1-5 11:50 發表

add文兄:小二班長就係要你「自己老點自己」,咁樣,...你才可以更確認自己既「癲友身份」(唔需要植入:癲片)
    小二班長做任何事...都有原因及用意的..(用心良苦)..

癲友御用金 ...

小二班長有無去相片區看看我的大作架,多謝各方好友瀏覽,點擊率破以往記錄,嘻嘻!! (我又發癲)

升級   6.67%

該用戶從未簽到

回復 1704# 的帖子

俾小二知道晒行踪…仲清楚過我老婆…

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 di692 於 2012-1-5 11:58 發表

小二班長有無去相片區看看我的大作架,多謝各方好友瀏覽,點擊率破以往記錄,嘻嘻!! (我又發癲)

add文兄:小二班長「點會.....無睇」呀!!癲友平時做d乜...小二都一清二楚...如果唔係點做你地既班長呀!?哈哈!
    你唔係又發癲...係你本身就係癲...

上次我一丁跑青公...沿途d跑友唔say hi...又唔望小二wor ...需要小二跑既時候...係會唱歌及自言自語(好free)
    i believe i can fly~~我成日望住個海...邊跑邊唱...遲d分分鐘跑左入...青......山

升級   69.25%

該用戶從未簽到

大B哥!你放心啦!小二唔會同大B嫂講...
    小二好口密(上唇藍色,下唇黃色=藍+黃=綠色 ==> 肚臍密緊袋)

ps:8/1 ...要不要二公幫手影相相?你幾點開跑?是否跑50km?好刺激呀!
    今次唔好再...血染的風采啦 ...苛k??

升級   100%

開心

原帖由 chusiuyee 於 2012-1-5 12:04 發表

add文兄:小二班長「點會.....無睇」呀!!癲友平時做d乜...小二都一清二楚...如果唔係點做你地既班長呀!?哈哈!
    你唔係又發癲...係你本身就係癲...

上次我一丁跑青公...沿途d跑友唔say hi...又唔望小二wo ...

小二班長,你有排都未入到青山,依家你仲係青公吹下風咋,三五七年後青山可待,比心機,哈哈!!

升級   100%

開心

原帖由 chusiuyee 於 2012-1-5 12:09 發表
    大B哥!你放心啦!小二唔會同大B嫂講...
    小二好口密(上唇藍色,下唇黃色=藍+黃=綠色 ==> 肚臍密緊袋)

ps:8/1 ...要不要二公幫手影相相?你幾點開跑?是否跑50km?好刺激呀!
    今次唔好再 ...

邊個比賽最多癲友參加嘅,小二班長就去果個比賽做攝影2公啦!!

升級   6.67%

該用戶從未簽到

回復 1715# 的帖子

小二我都係講笑!
    你唔好黎影相啦!大會有人影,今次山野之王西貢站跑38公里山!

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 henrykyho 於 2012-1-5 12:27 發表
    小二我都係講笑!
    你唔好黎影相啦!大會有人影,今次山野之王西貢站跑38公里山!

大B哥:小二都知你講笑,小二「好玩得」ga!

wa...38km山呀...係向上跑,再向下跑...咁又完?...要唔要...穿過森林,爬山攀石、踩泥、踩水ga?
    你要帶足夠gel、香蕉和朱古力呀!你專心跑山啦...小二會係另一個空間默默支持你!

升級   69.25%

該用戶從未簽到

add文兄:最慘係...癲友係「分散」去唔同比賽...小二好難分身ga!
    小二1號、小二2號、小二3號...哈哈哈!

小二在渣打會訓身做二公...可能5:00am就要去到...為第一批半馬精英組打氣
    (癲友根拿屎、add文兄、凌晨出沒A、大頭蝦路人J....)

然後接住6:00am支持全馬精英
    (癲友坦克車、大B哥....)

所以小二由現在至2月...要好好休息...唔係小二會頂唔順... (到時要full定「保濕+眼媽屎」)