香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 上水馬王
打印 上一主題 下一主題

北區跑友集合之<基本功練習及衝圈特訓>

升級   0%

該用戶從未簽到

祝, 來年,大家身體健康,心想事成。
最緊要不要受傷,長跑長友

升級   0%

該用戶從未簽到

登錄/註冊後可看大圖

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 stanwong 於 2009-12-31 10:19 發表
36km 長課 6'/k....粉嶺 -沙頭角 - 新娘潭 - 大埔 - 粉嶺完
日期 : 3-1-2010
時間 : 6:45am
集合地點 : 碧湖花園對外單車經橋底
裝備 : 帶備 power gel, 水, 8 仔, ID, 小量現金, 黑超 , 帽 ,
人物 :
1. Kopo
...

Stan兄,今日小弟跑左課16km,跑完隻腳都有d緊緊地,應該跑唔到咁長住,所以都係去踩單車勒

升級   0%

該用戶從未簽到

大家 Good Morning.........呀!

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 789 天

Happy 2010
    搞了2個投票回顧2009

2009最受跑友歡迎長跑比賽
    https://www.longrun.hk/forum/view ... 7771&extra=page%3D1

2009最愛長跑網網友約跑
    https://www.longrun.hk/forum/view ... 7737&extra=page%3D1

**請踴躍投票**

Kin in Running

升級   95.6%

該用戶從未簽到

早晨呀各位

升級   67.95%

無聊
  • 簽到天數: 3 天

小弟腸胃炎, 明早長課可能來不到, 六點九見不到我就不用等啦~
    今年經常病, 越跑身體越差, 跑得越多頸患越嚴重, 大人好有怨言, 渣馬隨時凍過水

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 stanwong 於 2010-1-2 14:30 發表
    小弟腸胃炎, 明早長課可能來不到, 六點九見不到我就不用等啦~
    今年經常病, 越跑身體越差, 跑得越多頸患越嚴重, 大人好有怨言, 渣馬隨時凍過水

Stan兄take care喎...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 stanwong 於 2010-1-2 14:30 發表

stan hing, take care, 注意身體。

升級   95.6%

該用戶從未簽到

STAN 兄腸胃唔好, 試下改變飲食習慣, 睇下有無幫助,
    盡量多菜少肉, 戒凍飲, 早上喝多點水 (溫水), 如每朝早都能吃麥皮做早餐好有幫助
    以上只是小弟愚見

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   67.95%

無聊
  • 簽到天數: 3 天

人工智能報名系統

基本功練習及衝圈特訓

日期:1月6日(星期三)
    時間:7:00pm
    地點:北區運動場

報名:

1. 上水馬王
    2. loudspeaker
    3. stanwong
    4. cy媽
    5. Kito
    6.
    7.

Kopo兄和Dee兄今次來不來到?

歡迎其他跑友加入~

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 92 天

早晨呀, 咁多位

升級   0%

該用戶從未簽到

早晨呀, 咁多位

升級   0%

該用戶從未簽到

來啦來啦,成日星期三都有事,星期三真係好日子~~
    黎緊比較忙,未必成日過到黎啦,不過一個月都會來一兩次,聽晚見啦~~
    好掛字馬仔記,又平又飽,味道都唔錯~~

升級   49.45%

該用戶從未簽到

我未必來到. 阿仔下星期考試要溫習, 要搵人"臭"細女, 我成日失蹤咁長時間去跑步, 老婆詐晒型. 我都係响樓下係咁兒跑下算.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 2010-1-5 11:19 發表
    來啦來啦,成日星期三都有事,星期三真係好日子~~
    黎緊比較忙,未必成日過到黎啦,不過一個月都會來一兩次,聽晚見啦~~
    好掛字馬仔記,又平又飽,味道都唔錯~~

今個 sunday ,  美記半馬 , 衝唔衝圈呀
    好耐唔見人 , 馬王去完星馬歸隊 , 今次人數會熱鬧番 d

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kopo1128 於 2010-1-5 11:28 發表
    我未必來到. 阿仔下星期考試要溫習, 要搵人"臭"細女, 我成日失蹤咁長時間去跑步, 老婆詐晒型. 我都係响樓下係咁兒跑下算.

佢可以用望遠鏡睇到你行踪

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 loudspeaker 於 2010-1-5 13:04 發表

今個 sunday ,  美記半馬 , 衝唔衝圈呀hgjD092" />" />hj
    好耐唔見人 , 馬王去完星馬歸隊 , 今次人數會熱鬧番 d

星期四五六我都唔會練啦,不過陳晚衝完5x2k 腳仔少少反應,今晚又試冰火下先,如果沒咩就衝下,如果唔係咁好就jog 番10k啦~~