香港長跑網  - 長跑長友

樓主: witchycatcat
打印 上一主題 下一主題

SSP街坊小隊(Part 4)

關閉 [複製鏈接]

升級   100%

該用戶從未簽到

其實我都偷偷地自己試過整.....
笑爆咀

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 joelkk88 於 2008-12-23 15:16 發表

我1月4號都應該會去參賽.................區附近映相同攞番D贈品, 放心, 參賽就參唔到嘞, 不過支持到嚟跑嘅ching/ctse都唔錯~~
一於帶我部28mm-560mm嘅Canon機玩吓先~~

嘩, joejoe好pro呀, 可以close-up, 又可以wide angle~~~

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 joelkk88 於 2008-12-23 15:16 發表

我1月4號都應該會去參賽.................區附近映相同攞番D贈品, 放心, 參賽就參唔到嘞, 不過支持到嚟跑嘅ching/ctse都唔錯~~
一於帶我部28mm-560mm嘅Canon機玩吓先~~

e.............joejoe...
甘你過即係美記比賽個日做攝記??
如果係,最好同kenken講聲..

升級   56.2%

該用戶從未簽到

我1月4號都應該會去參賽.................於帶我部28mm-560mm Canon機玩 先~~

mud model ar?  甘大range 既? 有冇大光圈既相機呀?可以影到d靚相....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 batigoal 於 2008-12-23 15:27 發表

mud model ar?  甘大range 既? 有冇大光圈既相機呀?可以影到d靚相....

我估係咪有几支鏡呀

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 瘋狂跑步機 於 2008-12-23 14:54 發表

SSP咁紅, 點可以唔入來八掛下架!

咪係law...SSP 疊字 Virus已經漫延成個長跑網,暫時好似得叮叮噹同nc兩位ctse有抗體頂得順。

升級   100%

該用戶從未簽到

好眼訓.........zzzzzzzzzzzzzzzzzzz

升級   56.2%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2008-12-23 15:54 發表
好眼訓.........zzzzzzzzzzzzzzzzzzz

妳甘都出 post,擺明想升上元老級jer...

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 batigoal 於 2008-12-23 16:03 發表

妳甘都出 post,擺明想升上元老級jer...

扼post嘛....
呵呵

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2008-12-23 15:54 發表

我訓醒左la...都仲未食lunch ~e+都唔知食唔食好....
餐廳果度打來..問係唔係 12位都係食x"mas 大餐....我順手加左位la
我走la 要去做物理治療la...在入面等or 在出面個公園等ar catcat???

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2008-12-23 17:10 發表

我訓醒左la...都仲未食lunch ~e+都唔知食唔食好....
餐廳果度打來..問係唔係 12位都係食x"mas 大餐....我順手加左位la
我走la 要去做物理治療la...在入面等or 在出面個公園等ar catcat???

睇下你到運動場時幾多點啦.....總之你見人就收禮物就係啦~
我應該趕唔切7:30pm到,會遲少少....
我今晚會帶埋衫到運動場換......費事聯歡會時影相時又係著條核突短褲...
所以,我會帶mobile啦~
各位有咩事可以call我~~

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2008-12-23 17:10 發表

我of course唔食x'mas大餐~
傻啦,甘貴及heavy既大餐,甘夜食想肥死咩...

另外,我地昨天問過餐廳,今晚可以order其他食物既,唔一定食貴價大餐既~
大家可以考慮食其他野既....

升級   56.75%

無聊
  • 簽到天數: 7 天

原帖由 witchycatcat 於 2008-12-23 17:22 發表

我of course唔食x'mas大餐~
    傻啦,甘貴及heavy既大餐,甘夜食想肥死咩...

另外,我地昨天問過餐廳,今晚可以order其他食物既,唔一定食貴價大餐既~
    大家可以考慮食其他野 ...

我走喇。SSP見。

升級   0%

該用戶從未簽到

俾住d photo 比大家睇先~~~~merry christmas!!!!!!

升級   83%

該用戶從未簽到

好快手喎~~

升級   83%

該用戶從未簽到

要相請pm email

要相請pm email

仲有d相在p.28

升級   56.2%

該用戶從未簽到

唔該晒vv & catcat 今晚既安排...大家都玩得好開心,最深印象就係玩有口難言,圍圍....好野!!!!

仲有disdis & vv既相片...

係度同大家講聲聖誕快樂 Merry Christmas!!!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kandis 於 2008-12-24 00:42 發表
    要相請pm email

haha~大家都咁快手ar~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 batigoal 於 2008-12-24 00:42 發表
    唔該晒vv & catcat 今晚既安排...大家都玩得好開心,最深印象就係玩有口難言,圍圍....好野!!!!

仲有disdis & vv既相片...

係度同大家講聲聖誕快樂 Merry Christmas!!!

batbat...我驚下次去麥當當買雪糕~會忍唔住咁想起圍圍~~~~~~~~~~高~~~~~~~yeah~~~

升級   83%

該用戶從未簽到

玩遊戲d~相好唔好都post上來??