香港長跑網  - 長跑長友

樓主: witchycatcat
打印 上一主題 下一主題

SSP街坊小隊(Part 4)

關閉 [複製鏈接]

升級   56.2%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2008-12-28 23:14 發表

batbat....無事ma? 你食左咩ar~可能太肥膩wor......e + 仲係唔舒服呀~~~咁會唔會唔止消化不良, 而係腸胃炎ar?????

wei 你買鞋ar...bonbon 都想買ar~不如一齊去la~多d 人ma~~hgjD115" />" />" />" />hj 可能有多d discount ...

一定唔會有多d discount la...  隨非妳地用美人計啦!" />" />
一齊買冇問題呀!幾時得閒呀?我聽晚唔得...星期二,三都得...下晝都得呀,我仲放緊假....

升級   52%

該用戶從未簽到

V V
你今晚有冇跑ar?

升級   56.2%

該用戶從未簽到

原帖由 chengtszhang 於 2008-12-28 23:19 發表
我都有參加, 成績: 3:12, 都係自己目標內, 好開心,

但係我將我個鎖匙包留在公

真係有喜亦有悲....
屋企洗唔洗換鎖呀?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 batigoal 於 2008-12-28 23:26 發表

一定唔會有多d discount la...  隨非妳地用美人計啦!" />" />" />" />
一齊買冇問題呀!幾時得閒呀?我聽晚唔得...星期二,三都得...下晝都得呀,我仲放緊假....

hahahahha係咪ka.....用美人計有多d discount ka ma??咁就靠晒bonbon la
原先想同bonbon 星期1去ka, 不過我check 下, 我都唔得ar....如果可以呢, 我地可以星期2ar...不過買完鞋, bonbon 要同我去買3~hahah 好唔好?我已經list out 晒有d咩想買...好快可以搞惦~

升級   52%

該用戶從未簽到

原帖由 batigoal 於 2008-12-28 23:26 發表

一定唔會有多d discount la...  隨非妳地用美人計啦!" />" />" />" />

batbat

仲放緊假.......你甘鬼 "嘆"

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 hhkbonnie 於 2008-12-28 23:29 發表
V V
你今晚有冇跑ar?

有去ar...跑左1hr 左右~e~都ok ar~係有dd 唔舒服~不過我都係唔敢跑街街住la....catcat 唔知幾時返...好掛住佢ar~~~

升級   56.2%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2008-12-28 23:32 發表

hahahahha係咪ka.....用美人計有多d discount ka ma??咁就靠晒bonbon la
原先想同bonbon 星期1去ka, 不過我check 下, 我都唔得ar....如果可以呢, 我地可以星期2ar...不過買完鞋, bonbon 要同我去買3~hahah 好唔 ...

到時試下得唔得law...
waa...  買3...有排定wor...唔緊要,我都有jacket 想買...但係又唔舍得...好貴....

升級   56.2%

該用戶從未簽到

原帖由 hhkbonnie 於 2008-12-28 23:33 發表

batbat

仲放緊假.......你甘鬼 "嘆" " />" />

遲d可能長假期 tim ar.....

升級   52%

該用戶從未簽到

wei vv
甘係咪星期二 去睇鞋?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 batigoal 於 2008-12-28 23:38 發表

到時試下得唔得law..." />" />
waa...  買3...有排定wor...唔緊要,我都有jacket 想買...但係又唔舍得...好貴....

都唔係好耐姐~最多.......你去食野law~唔洗等我地ka la~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 batigoal 於 2008-12-28 23:40 發表

遲d可能長假期 tim ar....." />" />

唔打緊la....有long vacation ma~~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 hhkbonnie 於 2008-12-28 23:41 發表
wei vv
甘係咪星期二 去睇鞋?

你要同我買埋3 wor~都是在tst 之嘛...好快好快ka 咋 ...再唔買我無3返工la

升級   52%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2008-12-28 23:44 發表

你要同我買埋3 wor~都是在tst 之嘛...好快好快ka 咋" />" />hkjhk ...再唔買我無3返工la

wei

冇問題 la , 但可能要 7:00-7:30 先到tst, 你d 3 有冇 discount ka

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 hhkbonnie 於 2008-12-28 23:47 發表

wei

冇問題 la , 但可能要 7:00-7:30 先到tst, 你d 3 有冇 discount ka

yeah, 鍚晒bonbon ~~~有discount 掛...e + 唔係咩都有discount ka 咩???? 我好少去window shopping ka wor..應該平掛~無ar~我見e + 唔係一定要formal dressing, 想買d causal d 既33~

升級   52%

該用戶從未簽到

batbat
唔打緊la....甘你快d plan 下 你個 long vacation 有咩做la~~~~

升級   52%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2008-12-28 23:51 發表

yeah, 鍚晒bonbon" />" />hkjhk ~~~有discount 掛...e + 唔係咩都有discount ka 咩???? 我好少去window shopping ka wor..應該平掛~無ar~我見e + 唔係一定要formal dressing, 想買d causal d 既33~

你教下我 買3, 你多數穿咩顏色

升級   56.2%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2008-12-28 23:51 發表

yeah, 鍚晒bonbon" />" />hkjhk ~~~有discount 掛...e + 唔係咩都有discount ka 咩???? 我好少去window shopping ka wor..應該平掛~無ar~我見e + 唔係一定要formal dressing, 想買d causal d 既33~

哈~~,原來妳買野唔睇價錢呀....真富貴....

升級   56.2%

該用戶從未簽到

原帖由 hhkbonnie 於 2008-12-28 23:51 發表
batbat
唔打緊la....甘你快d plan 下 你個 long vacation 有咩做la~~~~

如果真既,唔洗plan la...  手頭上已經有幾個....haaa....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 hhkbonnie 於 2008-12-28 23:54 發表

你教下我 買3, 你多數穿咩顏色

死la...我教ar?!...我係買黑色ka 咋wor~~你都見我次次放工都著成個婆婆咁ka la~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 batigoal 於 2008-12-28 23:56 發表

哈~~,原來妳買野唔睇價錢呀....真富貴...." />" />

nonono , batbat, 因為我好 poor 所以好少買3 ~ 唔似你地........