香港長跑網  - 長跑長友

樓主: witchycatcat
打印 上一主題 下一主題

SSP街坊小隊(Part 4)

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

唔係呀.....只係唔小心click錯隔離.....記得唔好同皇上講呀。

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 789 天

本來想約ssp星期一,但原來我沒空
    所以我星期日返主場--斧山
    知道很多ssp fans也跑斧山,來拉客.

星期日晨咁早來斧山操8k 28/12
    https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=2227&page=3#pid79665

to:參加了隊制的隊員 and 各跑友
    星期日一早斧山跑8k
    18個外圈
    我打算跑2次
    約7:30-8:00am開始跑住等

Kin in Running

升級   83%

該用戶從未簽到

原帖由 chengtszhang 於 2008-12-27 10:35 發表
    預祝你地新年快樂, 跑步快如閃電, 表現突飛猛進....

我會在28號跑KAPPA 30K, 但係24號唔舒服 , 25-27號都無練習....

我估我都無可能係3.5個小時內完成 ...但我都會去比賽, 完成賽事

祝身體健康...

...

比賽前有休息,good!!!
    ching 加油~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 shogikin 於 2008-12-27 12:03 發表

https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=2227&page=3#pid79665

to:參 ...

跑兩次即係16K呀?
    堅堅真係好堅呀。

升級   83%

該用戶從未簽到

to: vv, 你隻腳咁快跑得喇??

kinkin, 好想黎!  不過0730我仲係

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 789 天

原帖由 kandis 於 2008-12-27 12:48 發表

那約8:00開始,跑住等人的呀,8-9時多到也可.不過早不怕曬

我跑住1個8k等
    等等.吹下水(如果有熟人)
    才跑第2個8k

Kin in Running

升級   56.2%

該用戶從未簽到

原帖由 chengtszhang 於 2008-12-27 10:35 發表

我會在28號跑KAPPA 30K, 但係24號唔舒服 , 25-27號都無練習....

我估我都無可能係3.5個小時內完成 ...但我都會去比賽, 完成賽事

祝身體健康...

...

最緊要過到自己個關啦....努力呀ching

升級   100%

擦汗
  • 簽到天數: 1 天

原帖由 大圍新跑手 於 2008-12-27 11:39 發表

唔係呀.....只係唔小心click錯隔離.....記得唔好同皇上講呀。

人嚟啊!
    "狗頭鍘"侍候!

登錄/註冊後可看大圖

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 leefs 於 2008-12-27 18:42 發表

人嚟啊!"狗頭鍘"侍候!

登錄/註冊後可看大圖

皇上謠命呀!請留小民一條賤命,待小民明天出征石崗帶罪立功,以報不殺之恩。

升級   7.05%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2008-12-26 22:45 發表

唔洗客氣la cc~~係ar< 我 一路執d photo 一路都在笑....丫龍龍同 00 d 表情~勁好笑...而你個拉根post 呢..就做左set 相個cover~~要鼓勵下大家.跑前做多些拉根ma~

喎~~~有相睇啦~~~影到我好傻仔喎~~~無發啦, 大家都咁開心, 我就做一次傻仔~~~咁多啦......

真係唔該晒vv同我地影靚相~~~你咁快就買左新鞋, 我聽日都要去買, 下次一齊著新鞋跑返轉先.....

你開始慢跑...真係好...正明你好得好快~~~你要慢慢跑...心急先得...努力...加油...

升級   7.05%

該用戶從未簽到

原帖由 shogikin 於 2008-12-27 12:03 發表

kinkin....我星期二晚到依加都未跑過呀....大獲啦

等我聽日跑去你主場,,,之後返歸...不過...希望我起到身啦...

8點跑去...應該8點9到...

升級   0%

該用戶從未簽到

祝身體健康...

...

CHING~努力加油ar~ ~可唔可以3.5 hrs 內完成都唔緊要la, 最緊要健健康康, enjoy 個 比賽姐~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kandis 於 2008-12-27 12:48 發表

迪迪.....haha 都係在運動場跑左5-6k 之嘛, 我今日去推拿完...嘩...好鬼痛ar ~好似比人打完咁......

升級   56.2%

該用戶從未簽到

原帖由 dkspang 於 2008-12-27 21:17 發表

kinkin....我星期二晚到依加都未跑過呀....大獲啦

等我聽日跑去你主場,,,之後返歸...不過...希望我起到身啦...

8點跑去...應該8點9到...

其實我都係今日先跑番....狀態都好似都ok...
    今日衝圈,衝到冇晒....

升級   0%

該用戶從未簽到

你死ar kinkin, 見catcat 唔睇住個場, 來ssp 拉客ar 你.....沙膽~
    我都好想去斧山ar~你又唔早d 嚮~我e + 剛回來見個post,  明早7:00應該好似迪迪咁, 在被窩中wor~你地反得開心d la

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 dkspang 於 2008-12-27 21:12 發表

喎~~~有相睇啦~~~影到我好傻仔喎~~~無發啦, 大家都咁開心, 我就做一次傻仔~~~咁多啦......

真係唔該晒vv同我地影靚相~~~你咁快就買左新鞋, 我聽日都要去買, 下次一齊著新鞋跑返轉先.....

你開始慢跑...真係 ...

龍龍...你回來la....你係唔係買鞋ar..去tst ar...平好多ar......
    仲有ar, 你明天來唔來ssp 運動場ar...我約左00同bonbon ar~

升級   100%

• 簽到天數: 11 天

Batbat

幾時可以同你再衝圈就好啦, 雖然我跟唔到你, 但係我覺得我頭5K均速好似快咗,

希望你唔好怕我慢, 影響到你的表現.

best wishes

chengtszhang.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 chengtszhang 於 2008-12-28 00:12 發表
    幾時可以同你再衝圈就好啦, 雖然我跟唔到你, 但係我覺得我頭5K均速好似快咗,

希望你唔好怕我慢, 影響到你的表現.

best wishes

chengtszhang.

WOW~CHING...你明天有比賽仲唔sleep~快d 休息la...

升級   56.2%

該用戶從未簽到

原帖由 chengtszhang 於 2008-12-28 00:12 發表
    幾時可以同你再衝圈就好啦, 雖然我跟唔到你, 但係我覺得我頭5K均速好似快

係呀?恭喜晒呀! 搵日玩下啦!我約左2個朋友星期一衝圈,佢地53-56min 跑10k,如果你速度差唔多可以一齊玩下....不過你好似快過我d朋友喎....

升級   56.2%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2008-12-28 00:05 發表

迪迪.....haha 都係在運動場跑左5-6k 之嘛, 我今日去推拿完...嘩...好鬼痛ar ~好似比人打完咁......

其實推拿係mud?同massage係唔係一樣呀?我記得好似有套戲叫推拿....武俠片來....如果係甘,妳就真係比人打完呀!哈哈!