香港長跑網  - 長跑長友

樓主: witchycatcat
打印 上一主題 下一主題

SSP街坊小隊(Part 4)

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 batigoal 於 2008-12-28 00:39 發表

其實推拿係mud?同massage係唔係一樣呀?我記得好似有套戲叫推拿....武俠片來....如果係甘,妳就真係比人打完呀!哈哈!hgjD115" />" />hj

其實我都唔知有咩分別~中醫c做law..好痛ar...之前拔x 都無事...wow..比佢係咁"卒"隻腳.......痛到我死ar...眼淚都"之"埋出來~~~~

升級   56.2%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2008-12-28 00:43 發表

其實我都唔知有咩分別~中醫c做law..好痛ar...之前拔x 都無事...wow..比佢係咁"卒"隻腳.......痛到我死ar...眼淚都"之"埋出來~~~~hgjD092" />" />hj

妳好似mud 方法都去試下既?睇住wow....不過而家妳都可以跑下,應該就快好番啦!早日康復啦!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 batigoal 於 2008-12-28 00:53 發表

妳好似mud 方法都去試下既?睇住wow....不過而家妳都可以跑下,應該就快好番啦!早日康復啦!hgj091" />" />hj

haha~唔係ar..拔x 同 推拿係同一個人來ka...咁佢話2樣一齊好ar ma..咪試下law~~等個墊ok...就應該可以一切如常la 掛..你都知~偏平足係無得醫好ka la~

batbat 明天係唔係去斧山ar?仲唔sleep~

升級   56.2%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2008-12-28 01:01 發表

haha~唔係ar..拔x 同 推拿係同一個人來ka...咁佢話2樣一齊好ar ma..咪試下law~~等個墊ok...就應該可以一切如常la 掛..你都知~偏平足係無得醫好ka la~

batbat 明天係唔係去斧山ar?仲唔sleep~

唔去lu...時間唔

升級   7.05%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2008-12-28 00:11 發表

龍龍...你回來la....你係唔係買鞋ar..去tst ar...平好多ar......
仲有ar, 你明天來唔來ssp 運動場ar...我約左00同bonbon ar~hgjD088" />" />hj

今日我跑左kinkin 主場呀~~~依加大"比"好累呀.....今年第一次跑咁長...大約24km左右..用左2:25分鐘...

所以去唔到ssp 會你地~~~你地反得開心d啦, 要加油, 加油, 加油.

我都唔知邊到tst~~~唔緊要啦...我會去旺角買...下午會去...希望可以買到心頭好啦

食飯先...see you ~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

各位SSP小隊跑友,我今日跑完石崗30K啦,2'34完成都幾滿意。
今日有件事幾突然又幾開心,話說我跑到15K個水站攞sport drink飲見杯野得好少,叫個女仔幫我倒滿d,點知個女仔突然叫我個名叫我加油,原來個女仔係迪迪,多謝妳呀迪迪。

升級   56.2%

該用戶從未簽到

[quote]原帖由 大圍新跑手 於 2008-12-28 17:40 發表
各位SSP小隊跑友,我今日跑完石崗30K啦,2'34完成都幾滿意。
今日有件事幾突然又幾開心,話說我跑到15K個水站

升級   56.2%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2008-12-28 17:40 發表
今日有件事幾突然又幾開心,話說我跑到15K個水站sport drink飲見杯野得好少,叫個女仔幫我倒滿d,點知個女仔突然叫我個名 ...

恭喜晒喎 ,好快呀!有機會渣打全馬3.5hr wor....
我就慘啦,今日食完早餐覺得唔係好舒服,本來打算跑今年最後一次長課,最係只係跑左半粒鐘....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 batigoal 於 2008-12-28 18:23 發表

恭喜晒喎 ,好快呀!有機會渣打全馬3.5hr wor....
我就慘啦,今日食完早餐覺得唔係好舒服,本來打算跑今年最後一次長課,最係只係跑左半粒鐘....hgjD092" />" />hj

batbat:
唔堅要wor...下次跑返一樣。

升級   7.05%

該用戶從未簽到

原帖由 batigoal 於 2008-12-28 18:18 發表
[quote]原帖由 大圍新跑手 於 2008-12-28 17:40 發表

登錄/註冊後可看大圖

今日有件事幾突然又幾 ...

嘩...圍圍好勁呀 2'34~~~30k~~~跑得好快~~~恭喜恭喜....
30k, 我3個鐘都唔得呀

batbat, 你無事嘛~你1號4號都有比賽~要跑好返黎, 如果唔係就要打你個八月十五~~~

我買左鞋啦...好開心呀...本身出左旺角睇, 點知咩都無, 最後返回元洲村商場睇啦, 點知有對好野, 得返最後一對所以買$399, 仲要係26號, us8號, o岩晒我呀...好開心呀..

升級   56.2%

該用戶從未簽到

原帖由 dkspang 於 2008-12-28 22:13 發表

嘩...圍圍好勁呀 2'34~~~30k~~~跑得好快~~~恭喜恭喜....

batbat, 你無事嘛~你1號4號都有比賽~要跑好返黎, 如果唔係就要打你個八月十五~~~

我買左鞋啦...好開心呀...本身出左旺角 ...

都唔知點解d野仲係個胃到....好似消化唔到甘...
你對鞋mud model ar?我應該聽日會去買對新戰鞋...heeee

升級   56.95%

無聊
  • 簽到天數: 7 天

原帖由 vhtober 於 2008-12-28 00:11 發表

龍龍...你回來la....你係唔係買鞋ar..去tst ar...平好多ar......
    仲有ar, 你明天來唔來ssp 運動場ar...我約左00同bonbon ar~hgjD088" />" />hj

VV,

Bonbon今晚甩底兼偷懶,請準備家法。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 batigoal 於 2008-12-28 22:55 發表

你對鞋mud model ar?我應該聽日會去買對新戰鞋...heeee" />" />

batbat聽日係咪去灣仔搵丁記手執平鞋呀?
    我要星期三放工先去到...到時唔知仲有冇~

升級   56.2%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2008-12-28 23:00 發表

batbat聽日係咪去灣仔搵丁記手執平鞋呀?
    我要星期三放工先去到...到時唔知仲有冇~

唔係喎...mud 個間好平咩?有冇地址呀?

升級   56.2%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2008-12-26 23:58 發表
    wei 係ar...有無ching/ctse 要買鞋ar...
    tst 有一間..唔知係royal sport, 在隧道入面ka...好平ar..平過mk ar...有美記...我原先想買果對~alchemy...出面原價好似59x~佢35x 咋....大家可以考慮下ar~我在mk 入左 對ni ...

vv,妳講個間又係係邊?係唔係海港城個間呀?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 dkspang 於 2008-12-28 22:13 發表

我買左鞋啦...好開心呀...本身出左旺角 ...

龍龍係唔係去新開果間ar? 我今日都有去睇d 3 ar~不過無咩款, 想賀下佢開張都唔得~你果對咩系列ar?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 batigoal 於 2008-12-28 22:55 發表

你對鞋mud model ar?我應該聽日會去買對新戰鞋...heeee" />" />

batbat....無事ma? 你食左咩ar~可能太肥膩wor......e + 仲係唔舒服呀~~~咁會唔會唔止消化不良, 而係腸胃炎ar?????

wei 你買鞋ar...bonbon 都想買ar~不如一齊去la~多d 人ma~~ 可能有多d discount ar~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ngwkd2008 於 2008-12-28 22:58 發表

VV,

Bonbon今晚甩底兼偷懶,請準備家法。

算la..bonbon 有d 唔舒服ar~加上又raining~
    我e+ 填緊份form la...好在你提提我咋....我記得~我上年係in person 去交form ka~~

升級   100%

• 簽到天數: 11 天

石崗30K

我都有參加, 成績: 3:12, 都係自己目標內, 好開心,

但係我將我個鎖匙包留在公厠內, 真係唔開心. , 仲要比成50蚊配番鎖匙.. 真係黑仔...

chengtszhang

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 batigoal 於 2008-12-28 23:07 發表

vv,妳講個間又係係邊?係唔係海港城個間呀?

batbat....係條隧道入面ka...sheraton 下面...你知唔知邊ar?????你快d 去睇睇la...果間好大ka~我買左鞋都忍唔住買左幾件3~同sock 佢仲送左條頸巾比我wor~ 真開心