香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 亞平
打印 上一主題 下一主題

[平平無奇] --- 用心跑、隨意寫跑步日記

升級   0%

該用戶從未簽到

唔除得仲好..你以後都不用花錢買絲襪...嘻

有呀..唔係咩大戰呀~去學野咋~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 clerkb 於 2010-6-28 11:04 發表

好, 你幾點放工, 我帶定麻包袋 !!   紅十字的位置 有間運動舖, 會有賣舊款斷碼的 addidas 鞋, $250 only , 你可吾可以幫我睇睇還有沒有? 如有, 還有什麼 model , 謝

好的~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2010-6-28 11:09 發表

唔除得仲好..你以後都不用花錢買絲襪...嘻

有呀..唔係咩大戰呀~去學野咋~~

咁, 你教授左d咩野比人呢?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 clerkb 於 2010-6-28 11:11 發表

咁, 你教授左d咩野比人呢?

都有既...行山操山唔好搵亞平...佢易招風雨惹雲霧~~近來仲愈來愈大禍...今次惹來了山洪...

升級   0%

該用戶從未簽到

老平, 今個星期三 , 你同老平會吾會進行猛虎上斜的訓練呢?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2010-6-28 10:39 發表

是真的...但漏打了個字"多"..用$10多元..

平哥,知慳識儉是美德啊。
我昨天也是用$10的摺疊雨傘為蕉仔小師姐陪行陪聊了一小段路。
只是平哥你行也匆匆,走也匆匆,慢腳的我,來不及追趕與你多談,他日有機會再向你多多請教。

升級   97.1%

該用戶從未簽到

原帖由 clerkb 於 2010-6-28 12:18 發表
老平, 今個星期三 , 你同老平會吾會進行猛虎上斜的訓練呢?

卡樂b, 你又想挑戰3大高手? 呵呵

升級   97.1%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2010-6-28 11:39 發表

都有既...行山操山唔好搵亞平...佢易招風雨惹雲霧~~近來仲愈來愈大禍...今次惹來了山洪...

點解平平你冇被山洪沖到出大海?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 GRACE@ 於 2010-6-28 14:28 發表 卡樂b, 你又想挑戰3大高手? 呵呵

冇錯, 我想食下返匙平西摩打腳所產生既泥哦 !!

升級   0%

該用戶從未簽到

2010.06.27 08:00 東涌-梅窩-南山-東涌

港島[網友約操山 > 東涌.鳳凰.伯公坳.梅窩],因應雷雨關係,一再作出修訂,直至今晨早餐後,為安全計,最後確定捨棄全港次高的鳳凰山,改為較安全及易行走的奧運徑前往梅窩,再經南山郊遊徑返回東涌,只是後來又在南山途中,遇到山洪掩路而原路撤回,,縮短行程乘坐巴士返回東涌。今日天氣不太好,出發時天文台已發出雷暴警告,到下午時還來多個紅雨警告,差不多全程都在雨下行走,希望非我這個容易招惹風雨雲霧的人之過,也希望沒有騷擾到港區三隊毅行隊友的操練行程。謝謝你們安排了一個相當精彩和萬分刺激的活動,讓我可見識到你們非凡的實力,且從中偷師學習,希望還有機會能再次和你們風雨同路,感謝各位港島老實人!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 clerkb 於 2010-6-28 12:18 發表

同一個人點可以進行猛虎上斜的訓練?
應該唔啦..抖多個星期先啦..可能星期四想去跑轉青公..

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Simon So 於 2010-6-28 14:08 發表

平哥,知慳識儉是美德啊。
我昨天也是用$10的摺疊雨傘為蕉仔小師姐陪行陪聊了一小段路。
只是平哥你行也匆匆,走也匆匆,慢腳的我,來不及追趕與你多談,他日有機會再向你多多請教。

SIMON兄,謝謝你昨日幫忙照顧蕉仔,全程我都好似冇乜理過佢..掛住自己跑..真係唔好意思~
雖然來匆匆,走也匆匆,但可以同你們4個多小時風雨同路,也是緣份..

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 GRACE@ 於 2010-6-28 14:28 發表

點解平平你冇被山洪沖到出大海?" />" />

因為我福大命大所以可全身而退囉~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 clerkb 於 2010-6-28 14:35 發表

冇錯, 我想食下返匙平西摩打腳所產生既泥哦 !!

我昨日就食左105 & CU 不少腳後泥漿啦..

升級   0%

該用戶從未簽到

平....
全香港D山你好快走晒喎...

升級   0%

該用戶從未簽到

2010.06.28 19:00 屯門鄧兆堅運動場(68)

第五個5K測試,成績大倒退,比上次4月7日的21'48,慢了28秒,這一次沒有什麼可賴,退步就是退步。

5K測試時間如下:

Lap 1 : 01'41"77
Lap 2 : 01'42"02
Lap 3 : 01'41"68
Lap 4 : 01'43"13
Lap 5 : 01'45"15

Lap 6 : 01'46"59
Lap 7 : 01'47"18
Lap 8 : 01'49"75
Lap 9 : 01'52"68
Lap 10 : 01'51"75
Lap 11 : 01'52"21
Lap 12 : 01'51"30
Lap 13 : 00'52"42 (200M)

TOTAL : 22'17"63

09年2月28日 24:03
09年5月25日 22:45
09年8月24日 22'37"92
10年4月07日 21'48"97

10年6月28日 22'17'63

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Parco爸 於 2010-6-29 00:04 發表
平....
全香港D山你好快走晒喎...

走晒全香港D山..是小弟一個小小心願,舊年毅行時訂下的.
今年是沒有機會走得晒,因為要操山的關係,只能抽出部份時間去行山當休息..
明年應該會有多些時間行山..

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2010-6-29 00:26 發表 2010.06.28 19:00 屯門鄧兆堅運動場(68)第五個5K測試,成績大倒退,比上次4月7日的21'48,慢了31秒,這一次沒有什麼可賴,退步就是退步。5K測試時間如下ap 1 : 01'41"77 Lap 2 : 01'42"02Lap 3 :  ...

退步了 ?! 真的是退步了, 你的文章內容來得空洞好冇創意,連’攝’場人物--老大亦隻字不提.’行’貸,好明顯你係交’行’貸 !!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 clerkb 於 2010-6-29 12:49 發表

退步了 ?! 真的是退步了, 你的文章內容來得空洞好冇創意,連’攝’場人物--老大亦隻字不提.’行’貸,好明顯你係交’行’貸 !!

要有退步..然後先有進步嘛~~呢D叫以退為進..
昨晚應該再跑慢D..留多D空間下次進步

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2010-6-29 00:51 發表

走晒全香港D山..是小弟一個小小心願,舊年毅行時訂下的.
今年是沒有機會走得晒,因為要操山的關係,只能抽出部份時間去行山當休息..
明年應該會有多些時間行山..

平兄,有生之年,如果小妹唔再玩毅行,可以陪你走晒全香港既山~~