香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 亞平
打印 上一主題 下一主題

[平平無奇] --- 用心跑、隨意寫跑步日記

升級   0%

該用戶從未簽到

你又忘記左我做邊行喇 !粗口我日日都聽唔少啦!除非你d粗口好特別姐!否則未驚過 ...

升級   28.85%

該用戶從未簽到

B哥:我吾係拳王呀!我只係一個識玩泰拳既小人物!

升級   28.85%

該用戶從未簽到

平哥:今朝睇完你的report,我覺得好正!再次謝謝昨晚大家的照顧!

見到你們的post就覺得你們真係好似我們的tko一樣,好像一家人!雖然你地成日串黎串去
但完全感覺到你們的感情很好!!

PS:你地有d post真係好好笑!haha!

升級   97.1%

該用戶從未簽到

原帖由 chanlouis911 於 2010-9-17 01:54 發表
平哥:今朝睇完你的report,我覺得好正!再次謝謝昨晚大家的照顧!

見到你們的post就覺得你們真係好似我們的tko一樣,好像一家人!雖然你地成日串黎串去

PS:你地有d post真係 ...

我成日睇完d post 都偷笑~~

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 9 天

原帖由 chanlouis911 於 2010-9-17 01:54 發表

阿平啲post, 信佢一成, 雙目失明
    明明個青公post改星期三是他岀, 又屈我.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2010-9-16 05:01 PM 發表

好笑咩~死人頭 IVY..

唔俾笑, 搵D線聯左我把口

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 chanlouis911 於 2010-9-17 01:38 發表
    B哥:我吾係拳王呀!我只係一個識玩泰拳既小人物!

路易士,我都好想學泰拳比賽前跳果d 舞,你識唔識?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 chanlouis911 於 2010-9-17 01:54 AM 發表

亞平變態嫁, 鐘意我地咁樣對佢先開心

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 2010-9-17 09:46 AM 發表

我都想見識下

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 2010-9-17 09:46 發表

你個泰仔....你唔係識跳咩....

http://www.youtube.com/watch?v=ec7gsmrpLOs&NR=1

http://www.youtube.com/watch?v=sugRxe7tw-4&feature=related

升級   0%

該用戶從未簽到

超型呀~~
    我試過睇完跳舞走左~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 烏拉 於 2010-9-17 10:40 發表
    拳霸話呢. 佢遲下會有比賽. 可以帶埋我地去睇架.
    唔知會唔會有得睇跳舞既呢?

做咩呢處咁熱鬧既...可惜我要做多陣野先有空同大家吹下...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 烏拉 於 2010-9-17 11:12 AM 發表

理得你啊! 咪阻住. 死開!!" />" />

下次見到亞平阻住你, 可以一腳伸佢落青公(海), 唔駛客氣
    佢唔係好識 swimming

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ivy 於 2010-9-17 11:23 發表

下次見到亞平阻住你, 可以一腳伸佢落青公(海), 唔駛客氣
    佢唔係好識 swimming

你烚我唔識遊水啫....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 烏拉 於 2010-9-17 11:12 發表

理得你啊! 咪阻住. 死開!!" />" />

落街買把掃把攀走你先得..

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 神童威威 於 2010-9-16 23:05 發表

你又忘記左我做邊行喇 !粗口我日日都聽唔少啦!除非你d粗口好特別姐!否則未驚過 ...

我D粗口好大眾化咋..冇咩特別..不過你聽落會覺得好新鮮..因為..好似只講過一次咁大把..果次係青公大型約跑..大隻兄失了行蹤..正在唔知點算好時..飯局又出現左D問題..剛岩遇到P爸..於是狂爆粗..嘻嘻

升級   0%

該用戶從未簽到

大家相處得多..無論邊區..都會好似一家人咁..長跑網本身就是一個大家庭...由數個小家庭組成..大家都是其中一個成員..所以..即使去了邊區..也好似回了家...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2010-9-17 11:26 AM 發表

你烚我唔識遊水啫....

你快D學識, 就唔會俾人"蝦"到你

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2010-9-17 11:47 發表

大家相處得多..無論邊區..都會好似一家人咁..長跑網本身就是一個大家庭...由數個小家庭組成..大家都是其中一個成員..所以..即使去了邊區..也好似回了家...

對, 對, 對, 平西王在大西北中就代表著母親的兇惡一面, 是個又惡又鹹濕的母親來

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 烏拉 於 2010-9-17 11:50 發表

ghjygu" />" />h係咪搞約跑既都會咁架.
    9月8. 我都有d. 諗起就火都黎既野. " />" />hjghugh" />" />hjghugh
    不過算啦. 可以點." />" />

係...果次係大型青公約跑..好多時..人多意見多..顧此失彼..
    所以我都係鍾意小形約跑..簡簡單單..開開心心...