香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 亞平
打印 上一主題 下一主題

[平平無奇] --- 用心跑、隨意寫跑步日記

升級   0%

該用戶從未簽到

我差d比勝哥扯爆, 好在收脚收得早, 原來開4'/K

升級   27.6%

該用戶從未簽到

原帖由 paulwywong 於 2010-11-24 07:58 發表
連續跑兩日, 仲要一個長課, 我懷疑你去毅行, 都係散下步, 討下野吃, 同地義工妹妹傾下解.

不用懷疑

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 oscar 於 2010-11-24 14:16 發表
我又係喎!水塘跑得幾爽吓咁........

其實在之前整段麥九段..除左上斜行外..全段都跑....初時前後都冇人...尾段有人追緊上來...我以為是cu果隊...為左唔想被佢界...愈跑愈快...
唉...全日被人界到體全完膚..聽見後面有腳步聲就心慌慌...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 於 2010-11-24 14:24 發表

我差d比勝哥扯爆, 好在收脚收得早, 原來開4'/K

所以我俾你更早收步...停低等隊友...
你爆就冇所謂....若然我玩到爆...肯定死得好慘...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2010-11-24 15:03 發表

其實在之前整段麥九段..除左上斜行外..全段都跑....初時前後都冇人...尾段有人追緊上來...我以為是cu果隊...為左唔想被佢界...愈跑愈快...
唉...全日被人界到體全完膚..聽見後面有腳步聲就心慌慌...

我係第10段比蝸牛隊介左2次, 比花子介左3次

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Patrick 於 2010-11-24 14:37 發表

不用懷疑

連你都咁講...咁我都唔好意思抵賴.....只可以說是苦中耍樂...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2010-11-24 03:09 PM 發表

連你都咁講...咁我都唔好意思抵賴.....只可以說是苦中耍樂...

咁即係認左有採花

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 於 2010-11-24 15:06 發表

我係第10段比蝸牛隊介左2次, 比花子介左3次" />" />" />" />

我係大欖涌水塘俾蝸牛隊界完...之後再界多次....唉...佢地遲我2小時出發...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ivy 於 2010-11-24 15:11 發表

咁即係認左有採花

唔係採花...佢地都好苦悶架..大家互相娛樂啫

不過真係要贊下義工們....男男女女個個都好有笑容...好玩得...

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kenneth 於 2010-11-24 15:15 發表

熱身熱成廿一粒鐘,緊係辛苦啦﹗﹗

年紀大...機器老...係需要多D時間熱身既啦....21粒鍾....都差不多

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2010-11-24 03:14 PM 發表

唔係採花...佢地都好苦悶架..大家互相娛樂啫

不過真係要贊下義工們....男男女女個個都好有笑容...好玩得...

又男又女, 你當然開心

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ivy 於 2010-11-24 15:36 發表

又男又女, 你當然開心

出年帶埋相機同佢地影相....今次我地係起點都同左班鬼婆影相..好鬼開心..俾佢地攬到實一實...爽死..

登錄/註冊後可看大圖

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2010-11-24 03:57 PM 發表

出年帶埋相機同佢地影相....今次我地係起點都同左班鬼婆影相..好鬼開心..俾佢地攬到實一實...爽死..

登錄/註冊後可看大圖

唔怪得你成日開心到睏唔到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2010-11-24 15:57 發表

登錄/註冊後可看大圖

亞平成個背脊挨晒落去

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 於 2010-11-24 16:42 發表

亞平成個背脊挨晒落去" />" />

你留意下...果女仔攬住我條...仲係好有力...我冇辦法唔挨晒落去....

升級   0%

該用戶從未簽到

攬住你條X

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 於 2010-11-24 17:59 發表
攬住你條X

打漏左個字....攬住條腰....

升級   0%

該用戶從未簽到

2010.11.27 08:30 青山公路

很久沒有參加大西北週六長課,盡管明天要做聯合國半馬的陪跑者也不理,心想或許來和大家慢跑一次短程的,應該對明天的半馬陪跑沒有多大影響,不過,來回深井12.8公里有辣蕉妹陪同,想慢也慢不了。

登錄/註冊後可看大圖

深井來回12.8K跑只是頭盤,在珀麗碼頭和相遇的數位樂華跑友聊天拉筋完,因要等候其他跑更長途的跑友回來,便在碼頭外觀賞別人釣魚,下圖這位仁兄,似曾相識,本來是來跑青公,結果卻變成釣魚翁,不過原來他釣魚也釣得似模似樣,魚獲也不少,可惜統統歸別人所有。

登錄/註冊後可看大圖

午飯後,繼續一些與跑步無關的娛樂,卡拉OK,其間加插了不少與卡拉OK無關的節目,有人同女友去了打羽毛球,而我則因為球技不精,歌喉欠奉,拉了卡樂B雙雙拍迤逛街購物講心事,謝謝卡樂B請客的油渣麵。之後更在會所裡做GYM焗桑拿,雖然溫度不夠,時間匆促未能焗出大汗淋漓的痛快,但又略解久違2年的渴望。難於統計今天來了多少人,有人離去,有人加入,謝謝IRIS,雖然沒來唱K,卻很有心地請NANCY代唱,送了我一首很有意思的歌,希望有機會由你親自獻唱,那會更有意思。最後的高潮是為2位,或是3位12月份生日的跑友,慶祝生日,匆匆吃了塊蛋糕便要趕去下一場,希望大家不要介意,再次恭祝 MAGGIE、JAMMY、叮叮噹生日快樂,其實,我走完,其他的人好像還有另外的餘慶節目,今天過得真充實,也很愉快,謝謝晶哥和搞手NANCY。

我的下一場是...赴蟹宴。

是日共跑 12.8K 本月累積 273.8K

升級   0%

該用戶從未簽到

哦,係我到扮死,係自己到又過我一野,幾乎中計。
喂黃sir去打羽毛球,你咁樣話,你唔怕咩?