香港長跑網  - 長跑長友

樓主: witchycatcat
打印 上一主題 下一主題

SSP街坊小隊(Part 7)

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2009-2-12 11:52 發表
活活: 因為圍圍要求要推舉個有分量又壓得場既團友做我地總司令ma~非你莫屬la " />" />" />" /> ~hahahah~~~你慢慢”輪” d info la…

catcat: 有好消息有壞消息: 好消息~21/2…我ok wor…我又去睇牛牛~ 壞消息 ...

豹豹吾到. 當日是uncle 生日...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2009-2-12 12:19 發表

一諗到..你叫某d人..."收聲la你...." 我就知你係有分量又壓得場既人la~~~~

oh my god !!!!
如你當時再場都會甘講 .... 嗚嗚嗚 ~~~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 joelkk88 於 2009-2-12 11:33 發表

其實水都可以唔使拎咁多, 如果你唔驚飲山澗D水嘅話(上源冇污染), 下午飲用嘅水可以係澗度裝~~

講真煮嘢食D水都係攞澗水嚟煮ga啦~~

joejoe:
到時睇下天氣熱唔熱啦, 如果熱點都要帶多少少水.
係呀...你地玩山霸使唔使要power gel呀? 我仲淨返8包wor~

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-2-12 12:41 發表

joejoe:
係呀...你地玩山霸使唔使要power gel呀? 我仲淨返8包wor~

哇, 你買咗咁多包~~

你係咪買$10一包果D energy gel呀, 我用開呢款, 細包D容易帶~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 joelkk88 於 2009-2-12 12:46 發表

哇, 你買咗咁多包~~

你係咪買$10一包果D energy gel呀, 我用開呢款, 細包D容易帶~~

係gu呀....之前一次買成盒有7折, 所以買多咗, 睇下幾時見到你攞比你啦~

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2009-2-12 12:29 發表

oh my god !!!!
如你當時再場都會甘講 .... 嗚嗚嗚 ~~~~~

咩收聲呀.....
唔明喎........!!!
快D八黎聽下....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2009-2-12 12:48 發表

咩收聲呀.....
唔明喎........!!!
快D八黎聽下....

遊云呀你 !!!
你個FDS ...大隻 X 的故事lo....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-2-12 12:41 發表

joejoe:

圍圍星期5 過來斧山開高峰會呀....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2009-2-12 12:53 發表

圍圍星期5 過來斧山開高峰會呀...." />" />

圍圍淨係鐘意開"高峰會" ~~~~禽晚佢好似仲話想搵人夾下band wor~~~

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2009-2-12 12:52 發表

遊云呀你 !!!
你個FDS ...大隻 X 的故事lo....

死啦..............
大隻X就有印象.....但係...."收聲呀你"仲係諗唔起咩事...................

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2009-2-12 12:58 發表

圍圍淨係鐘意開"咪高峰會" ~~~~禽晚佢好似仲話想搵人夾下band wor~~~

係囉.....
佢好明確係開"咪"高峰會開到上左引...........

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2009-2-12 12:58 發表

圍圍淨係鐘意開"咪高峰會" ~~~~禽晚佢好似仲話想搵人夾下band wor~~~" />" />hjghk

幾時ja ~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2009-2-12 13:00 發表

死啦..............
大隻X就有印象.....但係...."收聲呀你"仲係諗唔起咩事..................." />" />

catcat...你咁唔得wor...d 小隊間既news 你要多關心ka ma~下次我report 比你知la~

to 活活: 就算我在場都唔會咁 "duck" 佢ka~我無你果股"氣"ar ma..hahah~~我上次都只係.....O 晒咀~之嘛~

升級   0%

該用戶從未簽到

忙咗個朝早, 跟唔到你哋講乜啦, 咩嘢大隻x同收聲呀?
游水方面見到好多强人喎, 原來廸廸想做鐵人, vv都唔弱, bonbon同catcat都想train下, 咁一定要揾次攪攪佢

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2009-2-12 13:09 發表
忙咗個朝早, 跟唔到你哋講乜啦, 咩嘢大隻x同收聲呀?
游水方面見到好多强人喎, 原來廸廸想做鐵人, vv都唔弱, bonbon同catcat都想train下, 咁一定要揾次攪攪佢 ...

我地d SSP隊員愈來愈上進啦...
我都老懷安慰~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2009-2-12 13:03 發表

幾時ja ~~~

我覺得~大家自上次咪高峰會議之後~~~都好似好回味咁...我諗都係時又要開多次...
猶其是圍圍E個會議成員...禽晚仲想去醬油團都開會~你話佢幾咁....鐘意開會AR?!

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2009-2-12 13:12 發表

我覺得~大家自上次咪高峰會議之後~~~都好似好回味咁...我諗都係時又要開多次...
猶其是圍圍E個會議成員...禽晚仲想去醬油團都開會~你話佢幾咁....鐘意開會AR?!

佢有甘講咩....死啦....我又遊魂....
醬油團搞高峰會......大陸地方,開會個度係咪有北方佳麗陪坐架....
圍圍就話得咋....我唔慣架喎...呵呵

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2009-2-12 13:15 發表

佢有甘講咩....死啦....我又遊魂....
醬油團搞高峰會......大陸地方,開會個度係咪有北方佳麗陪坐架....
圍圍就話得咋....我唔慣架喎...呵呵hgjD115" />" />hj

~~~~係唔係...."先生, 休唔休 人皮 (人陪) 果D AR?????OR NO~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

菲菲......你星期5得閒嘛?一齊過去石壁AR?! 到時可以REPORT D INFO 比司令聽MA~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2009-2-12 13:19 發表

" />" /> ~~~~係唔係...."先生, 休唔休 人皮 (人陪) 果D AR?????OR NO~~~

仲有就係, "先生, 休唔休"苦烏"(服務)........