香港長跑網  - 長跑長友

樓主: witchycatcat
打印 上一主題 下一主題

SSP街坊小隊(Part 7)

關閉 [複製鏈接]

升級   100%

該用戶從未簽到

醬油領導:
我....唔...會....睇....呀......~~~
我要做鴨仔~~~yeah~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2009-2-12 15:38 發表
有關明晚2.13慢跑壁屋.....

因未去過斧山,我約左kinkin明晚6:45pm在彩虹地鐵站C2出口的OK便利店等.
想join埋一齊去隊員可以到時搵埋我地集合

明天會出席者:
1. 活活(隊長)
2. 迪迪
3. tartar
4. cc
5.  ...

溫馨提示 : 記得自傭鎖頭   

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2009-2-12 15:40 發表

醬油領導:
我....唔...會....睇....呀......~~~
我要做鴨仔~~~yeah~~~

鴨仔catcat . 依個是綱上茶會 ( d 茶當然自備)
提供 一般簡介.團友一定要知的 . 敬請合作 .....

升級   83%

該用戶從未簽到

原帖由 ngwkd2008 於 2009-2-12 13:48 發表
VV終於見到你la  

咁都搵到.............. 勁喎!

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2009-2-12 15:45 發表

鴨仔catcat . 依個是綱上茶會 ( d 茶當然自備)
提供 一般簡介.團友一定要知的 . 敬請合作 .....

醬油領導:
我要茶會呀~我要食"決畸丙"!!! (曲奇餅)

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 789 天

明天斧山團
    如不會去斧山
    可以6:45pm
    彩虹站內近C出口的ok便利店等

to Cat :
    唔好扮北方來啦
    開新post啦

Kin in Running

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2009-2-12 15:47 發表

醬油領導:
    我要茶會呀~我要食"決畸丙"!!! (曲奇餅)

依位鴨友. 依到無 " 決畸丙" 食 "燒賣" 就有 ( d 鴨燒左令去賣 .......)

升級   83%

該用戶從未簽到

原帖由 joelkk88 於 2009-2-12 10:09 發表

可以睇吓佢個網站:http://www.actionasiaevents.com/
    我問過嘞, 除咗要帶單車頭盔之外, 冇其他特別gear要帶~~

joejoe,有5項比賽,你參加左幾多個呀??其實係咪越野跑比賽? 行澗我唔係好佔喎~~~洗唔洗攀架??

飲品
    大會會於水站及終點提供Bonaqua & BonActive飲品,終點更設有
    Pure Blonde啤酒。

比賽終點有啤酒, 大圍,batbat啱哂你地~~

15/2前報名$200@   3項比賽, $540.  
    http://www.actionasiaevents.com/index.php?option=com_eventlist&view=details&id=70:sprint_sk09&Itemid=7
    後半part係中文information!!!

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 789 天

To : disdis, Joejoe

三項資料
    http://www.triathlon.com.hk/index.do

and OSIM
    http://www.triathlonhk.com/chinese/index.html

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kandis 於 2009-2-12 16:09 發表

joejoe,有5項比賽,你參加左幾多個呀??其實係咪越野跑比賽? 行澗我唔係好佔喎~~~洗唔洗攀架??

飲品
    大會會於水站及終點提供Bonaqua & BonActive飲品,終點更設有Pure Blonde啤酒。

比賽終點有啤酒, 大圍 ...

我個fds有玩過, 11,2k 都要成4粒幾鍾.
    我都想玩.但好多日子都吾得....

升級   83%

該用戶從未簽到

thx~kinkin~~

升級   83%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2009-2-12 16:22 發表

我個fds有玩過, 11,2k 都要成4粒幾鍾.
    我都想玩.但好多日子都吾得...." />" />

其實我覺得都幾貴!!
    $30 渡海泳 我都未玩過!!!!你會再游嗎??

升級   56.2%

該用戶從未簽到

你地終於玩到三項....厲害...

升級   83%

該用戶從未簽到

原帖由 shogikin 於 2009-2-12 15:52 發表
    明天斧山團
    如不會去斧山
    可以6:45pm
    彩虹站內近C出口的ok便利店等

to Cat :
    唔好扮北方來啦
    開新post啦

kinkin,我唔明點解斧山團,但又唔係去斧山呀?????

仲有,活活,我地要唔要report昨晚既練習呀?
    各位,尋晚batbat同活活食飯果時,大談比賽經歷 同埋plan 09大計, 傾到晚間新聞都仲講緊!!!

升級   83%

該用戶從未簽到

原帖由 batigoal 於 2009-2-12 16:24 發表

你地終於玩到三項....厲害...hgj" />" />" />" />ghj

你已經...............玩左幾年??
    for fun only.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kandis 於 2009-2-12 16:24 發表

其實我覺得都幾貴!!
    $30 渡海泳 我都未玩過!!!!你會再游嗎??

會呀. 不過是10月份 先有
    $30 包括 : 飲品 , 蛋糕 , 拖鞋, 泳帽  ,  車- 大埔體育會開車到比賽場地接送 .

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kandis 於 2009-2-12 16:09 發表

飲品
    大會會於水站及終點提供Bonaqua & BonActive飲品,終點更設有Pure Blonde啤酒。

比賽終點有啤酒, 大圍 ...

迪迪:
    我游水唔掂呀....想參加都唔得啦~

升級   56.2%

該用戶從未簽到

原帖由 kandis 於 2009-2-12 16:36 發表

你已經...............玩左幾年??
    for fun only.

緊係...   ......   .......   .....冇啦!都諗過,不過好貴....因為要有單車...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kandis 於 2009-2-12 16:36 發表

kinkin,我唔明點解斧山團,但又唔係去斧山呀?????

仲有,活活,我地要唔要report昨晚既練習呀?
    各位,尋晚batbat同活活食飯果時,大談比賽經歷 同埋plan 09大計, 傾到晚間新聞都仲講緊!!!hgjD115" />" />hj

有咩大計呀? 出返個報告睇下啦~

升級   0%

該用戶從未簽到

To disdis & 活活:
    2400m渡海泳限時几耐呀? 如果中途冇氣有冇船船坐? 游得太慢, 會唔會被人接走呀?
    鐡人同越野跑我都未敢玩住~~~

To Batbat & 活活:
    得閒要分享多次比賽經歷同心得