香港長跑網  - 長跑長友

樓主: witchycatcat
打印 上一主題 下一主題

SSP街坊小隊(Part 7)

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

batbat又話自己慢...真係鬼都唔信呀~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2009-2-12 17:16 發表

比d 信心自己喇...
學豹豹say : 游水c 咩驚 ....

試下啦....唔知醬油團住既地方會唔會有泳池呢?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2009-2-12 17:10 發表

我都游得好慢咋 . 游蛙式 . 上年比賽前操左5,6 堂.
你一定快過我喇.你識游自由式  

自由式係快, 但好快攰啦, 如果你計游50m都可能快過你既 , 長途一定唔得

嘩!!!仲乜呢度個個心都咁雄呀???係咪batbat教練落咗藥呀???

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-2-12 17:18 發表

我都係咁話

升級   0%

該用戶從未簽到

dear all...出左去工作half day...番來...已經70頁~~~~唉...
..catcat 係唔係搞泳術改良班...係唔係龍龍同豹豹執教? 我去ar...我想佢地睇下...有咩方法我可以游快d ar~~~不如認真d plan 個時間ar

升級   56.2%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-2-12 17:20 發表

有都唔好游...好危險....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2009-2-12 17:23 發表
dear all...出左去工作half day...番來...已經70頁~~~~唉...
..catcat 係唔係搞泳術改良班...係唔係龍龍同豹豹執教? 我去ar...我想佢地睇下...有咩方法我可以游快d ar~~~不如認真d plan 個時間ar

Agree
Btw, 廸廸好似都可以教下喎, 佢話有銅章

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 batigoal 於 2009-2-12 17:24 發表

有都唔好游...好危險...." />" />nbkmnb

係wor...可能唔乾淨!

升級   83%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2009-2-12 16:46 發表

都好woo . 琴晚臨場加影兩男沖線比賽 .
disdis 你report 下 ....kakaka....
09大計 batbat 攪到我地兩個個心幾雄呀 " />" />" />

ok!冇問題!

話說尋晚我地約左7pm跑, 主要係想改善跑姿!!!之後聽活活講,原來有位卓卓ching都會黎..........結果我地吹下水,又跑下,又觀察下人地點跑,又同nc ctse 吹埋水, 8點幾....終於卓卓出現喇~~~佢就同我地heahea跑......, 可能ching真係唔慣呢d~speed. 又對interval 又好有興趣......於是活活叫教練同佢玩下...........batbat用卓ching既10k 記錄, set左 5'30 跑800m 連休,只玩2set試試.  但係唔知點解,跑左1' 26, 1'31 既時間!!!!batbat跑完第一set,話咁跑太快..............結果第二set既時間都差唔多!!!卓卓仲係最後50m過左batbat............
win左!!!

辛苦哂batbat,真係跑到滴哂汗!

請活活補充!

升級   56.2%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-2-12 17:18 發表

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2009-2-12 17:22 發表

我都係咁話

真係慢呀,我都冇mud游過水,...我又幾時"握"過你地!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-2-12 17:20 發表

有呀. 但吾知是否暖水

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-2-12 17:26 發表

係wor...可能唔乾淨! hgjD092" />" />hj

OKAY 架 我游過.但不是標準池

升級   0%

該用戶從未簽到

圍圍...唔係fa....我地個行程....已經有踩單車..有跑..仲要游????....................................真係反3項鐵人ar???????

升級   83%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2009-2-12 17:05 發表

上年ok 熱 .因成10點先start . 游完仲同班fds上國內按摩tim....." />" />

出年全馬之後,我都想按按啊~~~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2009-2-12 17:29 發表

OKAY 架 我游過.但不是標準池

真係游ar???如果係..要帶3 wor~

升級   56.2%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2009-2-12 17:30 發表

圍圍...唔係fa....我地個行程....已經有踩單車..有跑..仲要游????....................................真係反3項鐵人ar???????" />" />fgj

睇來2日行程唔多夠...

升級   56.2%

該用戶從未簽到

原帖由 kandis 於 2009-2-12 17:30 發表

出年全馬之後,我都想按按啊~~~~~

會唔會耐左少少....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2009-2-12 17:30 發表

圍圍...唔係fa....我地個行程....已經有踩單車..有跑..仲要游????....................................真係反3項鐵人ar???????" />" />" />" />fgj

要改名:
醬油練跑團 --> 醬油練鐵團
VV, 帶定泳衣冇死啦

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 batigoal 於 2009-2-12 17:32 發表

睇來2日行程唔多夠..." />" />

batbat活動總監...swimming e 個 活動..可唔可行ar?

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2009-2-12 17:24 發表

Agree
Btw, 廸廸好似都可以教下喎, 佢話有銅章

等等....各位上進既SSP街坊,稍安無燥....
我地一定會搞SSP游泳改良班既,大家放心......

大會初步打算邀請具專業資格及實力既豹豹+迪迪+龍龍執教(排名不分先後)......
為照顧貧窮既SSP街坊,游泳改良班費用全免!!!!

已表示有興趣參加的隊員有:
菲菲,vv,圍圍,batbat及catcat
仲有無....?

我遲少少會寫個proposal俾大家過目啦~