香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 花子阿DEE
打印 上一主題 下一主題

花子阿DEE跑世界~~

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 2010-1-10 23:15 發表

謝謝威威兄鼓勵,你都唔好偷懶,湊仔都要練跑~~hgjD115" />" />hj

我都想...
不過實在太倦了...有心冇力...

升級   0%

該用戶從未簽到

我覺得dee哥今日未盡全力,係霸度見佢兩次都好似好多貨未去哂,操返多啲會更理想

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 神童威威 於 2010-1-10 23:17 發表

我都想...
不過實在太倦了...有心冇力...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Alfred 於 2010-1-10 23:17 發表
我覺得dee哥今日未盡全力,係霸度見佢兩次都好似好多貨未去哂,操返多啲會更理想  

都差不多啦,因為時間平均所以跑得幾順,見到伐哥收工特登黎打氣所以特別醒神囉,我好清楚聽到伐哥你地幫我打氣架~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 2010-1-10 23:32 發表

都差不多啦,因為時間平均所以跑得幾順,見到伐哥收工特登黎打氣所以特別醒神囉,我好清楚聽到伐哥你地幫我打氣架~~

DEE hing, 對鞋好 0 呀
仲話想跟你跑添, 上第一次斜路 , 只能望見你背影 , 第一個 U-turn, 同你己经相差 1'45,
好難跟囉

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 loudspeaker 於 2010-1-11 10:13 發表

DEE hing, 對鞋好 0 呀hgjD115" />" />hj
仲話想跟你跑添, 上第一次斜路 , 只能望見你背影 , 第一個 U-turn, 同你己经相差 1'45,
好難跟囉

尋日無諗住做時間,所以企到好後,成分鐘先到起點,初時都無好刻意sip 位,時間跑得好平均,所以跑得好順~~
Loud 兄睇你跑in 果D 時間好勁,快我好多,亦有長課,我睇你能力上應該已經快過我架啦,可能配速做得唔夠,如果唔係時間可以好D~~^^

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 2010-1-11 10:43 發表

尋日無諗住做時間,所以企到好後,成分鐘先到起點,初時都無好刻意sip 位,時間跑得好平均,所以跑得好順~~
Loud 兄睇你跑in 果D 時間好勁,快我好多,亦有長課,我睇你能力上應該已經快過我架啦,可能配速做得唔夠,如果 ...

花子,下年咪企番前D,做好埋個official時間,拎個銀章...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 2010-1-11 10:43 發表

Loud 兄睇你跑in 果D 時間好勁,快我好多,亦有長課,我睇你能力上應該已經快過我架啦,可能配速做得唔夠,如果 ...

尋日好 enjoy 個賽事呀 , 天氣又唔係太凍 , 今次我順住大隊跑左頭 3km, 一路 keep 住賽前個計劃走咋 ,
可惜呢排真係跑少左 , 反而踩多左 trainer , 上斜力度好左 , 一來跟左馬王 & dee hing 教既方法上斜,
尋日幾段斜路 HR <165, 去到頂双腳仲有力 , 唔似以前上完斜己经爆鬼左。
時间預期之內 , 平均都可以 <5'/k, 算唔錯 , 最緊要膝頭唔痛 ,呢下開心。
SCM 前要試下好好分配下 d 分段時间

升級   49.45%

該用戶從未簽到

Dee兄, 你尋日在你後面見你跑得好輕鬆喎!! 我好大段時間一直跟你後面100m左右來搵你做pacer. 不過去到主壩我已經開始爆, 完全跟唔上, 最終同你差成3分幾鐘. 不過望到你尾燈已經很不錯了.

升級   0%

該用戶從未簽到

奇哥 : 其實呢個比賽都幾好玩呀,我最憎係早起身ja...今次多得比利兄接載,希望今年少D 傷病,出年操好D 搏下啦,我都想試下追銀章~~

Loud 兄 : 尋日天氣係幾舒服呀,我睇你D 時間都好平均丫,無乜點快慢,你之前都係話唔係有心做時間,應該達到預期目標啦~~
我都要睇下黎緊幾個星期練成點至睇下時間點分配~~

Kopo 兄 : 沿途撞你幾次都唔係差好遠,你起速都keep 得好平均,而且睇你面色仲好好喎,上斜始終係你弱項,呢條賽道多上落咋,其實整體我同你差不多~~

升級   0%

該用戶從未簽到

花公子...
下次起義革命...係咪只剩渣馬呀....

升級   0%

該用戶從未簽到

尋日見親你,都話我慢,我快唔到呀死仔,你又咪係都係hea住玩,喂唔好成日食老本呀,抽多d時間入返D儲蓄先得架。要操下啦,全馬黎緊啦,全馬呀,唔hea得架。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Parco爸 於 2010-1-11 13:07 發表
花公子...
下次起義革命...係咪只剩渣馬呀....

係呀,其他乜都唔玩字啦,玩完渣馬先算~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 燉奶佬 於 2010-1-11 14:07 發表
尋日見親你,都話我慢,我快唔到呀死仔,你又咪係都係hea住玩,喂唔好成日食老本呀,抽多d時間入返D儲蓄先得架。要操下啦,全馬黎緊啦,全馬呀,唔hea得架。

見你陳日個樣好似仲好醒神,再諗番起你以前爆左既衰樣,有少少唔抵得o者,咪串下你慢囉~~

都唔係hae 住跑啦,加速又驚爆,減速又唔想俾人過,咪keep 住囉,keep keep 下都番到黎咯,時間都滿意啦~~

全馬都想跑好睇少少既,但俾威威兄傳染左D 玻璃腳,唔係好受得操勞呀,加上又無咩時間,都係之前既計劃,一週一長兩短啦,呢5個星期會keep 住架啦~~

另外今朝起身腳仔都幾痛,除左腳板底之外,後小腿既下半截好攰下,腳板舊患預左,抖兩日應該好D,至於小腿攰可能係因為跑姿改左,可能係好事,要再觀察下~~

升級   7.67%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 2010-1-10 22:44 發表

今日跑到1:39:08 都滿意啦~~  
前半同後半時間幾乎一樣,last 1K 拍住一位唔識既黑色戰衣師兄,仲跑到4:12,不過last 幾百跑到扯晒蝦...h ...

花子兄,你個時間已經係我終極目標,如果我SCM走到你個時間就好喇,希望你對腳快啲好番啦

不過同日小弟喺城門都好enjoy個越野,成績雖然差啲不過都好好玩,多一個體驗都係一件樂事

升級   0%

該用戶從未簽到

[quote]原帖由 花子阿DEE 於 2010-1-11 14:47 發表

見你陳日個樣好似仲好醒神,再諗番起你以前爆左既衰樣,有少少唔抵得o者,咪串下你慢囉~~

諗番去年跑8k,頭兩k已爆,都真係好慘情,多得你成日「激」發我既斗心啦。
離scm仲有7個星期先係呀,新年小心飲食啦。睇相臨尾都有力衝,你得既,專心練番好d啦,16/1見。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 最強幻像 於 2010-1-11 23:02 發表

花子兄,你個時間已經係我終極目標,如果我SCM走到你個時間就好喇,希望你對腳快啲好番啦

不過同日小弟喺城門都好enjoy個越野,成績雖然差啲不過都好好玩,多一個體驗都係一件樂事:lovel ...

幻象兄,好玩就好啦,最緊要跑得開心嘛~~
SCM 仲有時間呀,仲可以再提升,加油呀~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 燉奶佬 於 2010-1-11 23:30 發表
諗番去年跑8k,頭兩k已爆,都真係好慘情,多得你成日「激」發我既斗心啦。
離scm仲有7個星期先係呀,新年小心飲食啦。睇相臨尾都有力衝,你得既,專心練番好d啦,16/1見。

...

見你今年練得咁好我都好開心,你都係,成日病,如果臨比賽先黎病就前功盡棄,好似我上年咁大年初一至黎一生最重感冒幾乎玩唔到SCM,大家小心飲食同保暖啦~~
而家先開始準備,無咩期望啦,希望好睇D 啦,星期六見~~

升級   0%

該用戶從未簽到

係美記成績表搵我既中學同學既時候,發現佢剛剛快你1秒完成,但佢係第3個折返點,仲快你成分鐘,臨尾你真係衝得好快,所以你小腿累啦,腳仔冰火完又點呀?