香港長跑網  - 長跑長友

樓主: Tarry
打印 上一主題 下一主題

Tarry跑步日誌~分享

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 21 天

曲奇, 多謝鼓勵, 全馬唔敢存撓幸既心, 真係講實力ga, do my utmost la, 希望順利完成la, 妳都知道我無mud比賽經驗gala, , 我諗我比賽好緊張, 表現係平時既60-70%咋

升級   100%

奮鬥

原帖由 WinggniW 於 2009-12-1 09:53 發表

我仲未認識Tarry師姐, UNICEF當日太多人了,希望下次有機會同師姐say HELLO! Tarry師姐同Cat姐全馬比賽要加油呀!

wing wing ctse, 多謝鼓勵, le兩日屋企電腦壞壞哋, 又多相睇, 回覆多謝unicef同埋幫我哋影靚靚相, 都唔切ar, 只有唔放自己lunch time la, 盡量, 同埋盡快回覆la, 如果唔係, 唔好意思gama.

升級   17.67%

該用戶從未簽到

實在係勤力,勁ar  tarry!

升級   100%

奮鬥

1-12青公跑

1. 柏麗灣碼頭 - 公園出口 10"2768
    2. 公園出口 - 帝都 14"5431
    3. 帝都 - 嘉頓 11"4244
    4. 嘉頓 - 帝都 12"4108
    5. 帝都 - 公園出口 15"1581
    6. 公園出口 - 柏麗灣碼頭 10"4144
    11.5K 74.2276
    嘩今晚好多街坊, Esther + April + 平兄 + 曲奇 + 蕉仔 + 高佬 + 花子 + Billy + Bonbon, 好熱鬧ar, 跑得好開心ar, 正, 不過無同佢哋一齊食飯, 下次ar, 另外買咗對新車, 車呔幾好, 全自動波, 美記wider, 好舒服ar.
    獎賞: 一碗麵

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Tarry 於 2009-12-2 00:13 發表
    1. 柏麗灣碼頭 - 公園出口 10"2768
    2. 公園出口 - 帝都 14"5431
    3. 帝都 - 嘉頓 11"4244
    4. 嘉頓 - 帝都 12"4108
    5. 帝都 - 公園出口 15"1581
    6. 公園出口 - 柏麗灣碼頭 10"4144
    11.5K 74.2276
    嘩今晚好多街坊 ...

Tarry姐好勤力,經常係青公遇見你~~

升級   100%

奮鬥

原帖由 亞平 於 2009-12-2 01:33 發表

Tarry姐好勤力,經常係青公遇見你~~

平兄, 你都唔懶wor, 我成日見到你跑la, 向你學嘢之ma, 澳馬加油, 預祝你哋順利完成並取得佳績, wow.............

升級   100%

奮鬥

原帖由 WalkBreaks 於 2009-12-2 00:01 發表
    實在係勤力,勁ar  tarry!

walkbreaks ching, 多謝你又讚我, 我諗勤力一定或多或少總有d有回報, 唔勤力一定無lor, 我唔算勤力la, 大把比我跑得更好更勤加, 我都係學緊佢哋咋 , 最緊要跑得開心又健康la

升級   100%

奮鬥

calling 秋鴻 ctse, 妳既腳傷好番d未ar, ssp無得跑ar, 12/12先至開番ar.

升級   100%

奮鬥

0312青公跑

今晚唔係好多跑友, 沿途好少人有d冷清清, 高佬一枝箭就跑咗去, 一陣間車尾燈都睇唔到, 成成同micealyw原來跑到汀九就番轉頭, KinKin仲衰沒跑出去, 淨係響公園跑, 我唔知wor, 係番黎先知咋, 得我一個人跑又靜好驚gama,
    1. 柏麗灣碼頭 - 公園出口 11"2144
    2. 公園出口 - 帝都 14"3387
    3. 帝都 - 嘉頓 11"2014
    4. 嘉頓 - 帝都 12"1737
    5. 帝都 - 公園出口 14"5594
    6. 公園出口 - 柏麗灣碼頭 10"2932
    11.5K 73"7808 wor............正ar
    獎賞: 一齊我愛紅豆冰, 好飽lu

升級   0%

該用戶從未簽到

Tarry Ctse,你好勤力呀...
    一星期跑了2晚青公~~

升級   100%

奮鬥

原帖由 曲奇 於 2009-12-4 12:43 發表
    Tarry Ctse,你好勤力呀...
    一星期跑了2晚青公~~

曲奇, 係ar近屋企ar ma, 有時星期六獨食tim, 加油ar

升級   100%

奮鬥

病咗, 懶咗寫, 今晚青公跑完, 補寫番星期六長課, 尋晚屯門跟操

升級   20.75%

該用戶從未簽到

病左...tartar 無事嗎?

升級   0%

開心
  • 簽到天數: 34 天

原帖由 Tarry 於 8-12-2009 13:50 發表
    病咗, 懶咗寫, 今晚青公跑完, 補寫番星期六長課, 尋晚屯門跟操hgjD141" />" />hj
    Tarry 你病咗?e + 好 d 未呀,保重喎,好番先再練過啦。你早日康復。

升級   100%

奮鬥

原帖由 山比 於 2009-12-8 14:43 發表
    病左...tartar 無事嗎?

山比, 多謝關心 , 上星三開始感冒發燒+咳 ....等等, 今日好番d

升級   100%

奮鬥

原帖由 jogging_cat 於 2009-12-9 08:23 發表
    Tarry 你病咗?e + 好 d 未呀,保重喎,好番先再練過啦。你早日康復。

多謝關心 ,今日好番好多la, le兩晚都好早瞓, 無發燒la, 有無收pm ar, 加油.............

升級   0%

開心
  • 簽到天數: 34 天

原帖由 Tarry 於 9-12-2009 13:37 發表

多謝關心 ,今日好番好多la, le兩晚都好早瞓, 無發燒la, 有無收pm ar, 加油.............
    有呀,不過我多數唔 join gala,因為我上星期六先加到 22k,一吓子加咁多我怕會受傷呀,而且第朝一早五點半我就要起身返工,驚頂唔順呀。

升級   100%

奮鬥

0512跑城門水塘長課

1. 和宜合道運動場 1.5k 14"5835
    2. 城門水塘 4k   32"3282
    3. 城門水塘 4k 21"5425              
    4. 荃灣引水道 10k58"4300
    19.5k 126"8842

升級   100%

奮鬥

0812青公

1. 柏麗灣碼頭 - 公園出口 12"2844
    2. 公園出口 - 帝都 17"2969
    3. 帝都 - 嘉頓 13"4770
    4. 嘉頓 - 帝都 14"1814
    5. 帝都 - 公園出口 17"5551
    6. 公園出口 - 柏麗灣碼頭 12"1262