香港長跑網  - 長跑長友

樓主: witchycatcat
打印 上一主題 下一主題

SSP街坊小隊閒聊地帶

升級   0%

該用戶從未簽到

做人係要有目標既, 630係我定住比你先既, 到時再睇環境修正啦.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2011-1-26 13:15 發表

咁個套餐包ka ma.....hohohoh" />" />hiuijhkj

你依架又5c 食得太多太多野呀 ~~~你收入多, 負出小 . 如果係 $ 就good la. 可惜果d 係肥肉呢

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2011-1-26 13:14 發表

5c 驚wor~~只要你落斜慢慢 jog . 好似我地上次甘未得lor
而且今晚有幾個猛男陪住你 ... 你一定無事ge" />" />

猛wor...你唔好忘記..上次p 到反艇.................丫猛男都制止唔到wor!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2011-1-26 13:17 發表

唔係big 屋個斜.......係渣打個斜..
我禽日上網睇人地拍果d片...真係好斜ka wor...真係唔係果段ar????" />" />

我未解釋左比你聽果d 係視覺效果來的 . 個斜度都5夠big 屋一半...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2011-1-26 13:12 發表

" />" /> ~~~你條友平時早餐咁豐富ka... 我 only 一個面包 炸 " />" />

x2

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2011-1-26 13:19 發表

猛wor...你唔好忘記..上次p 到反艇.................丫猛男都制止唔到wor!" />" />

hohoo~~~上果次個猛男炒左la..你睇上week 係未無事ar ...........

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2011-1-26 13:20 發表

我未解釋左比你聽果d 係視覺效果來的 . 個斜度都5夠big 屋一半..." />" />

但渣打好長好長wor.........
cat 話上次佢跑呢....跑左好耐..見到比因...問佢跑到有10k 未...佢都話未wor..
好嚇人ar~~又長又斜!

升級   0%

該用戶從未簽到

早餐食多d 好ka!!!有氣有力.....我地e d 做古厘 ka ma..要用好多力ka!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2011-1-26 13:22 發表

hohoo~~~上果次個猛男炒左la..你睇上week 係未無事ar ..........." />" />hk

唔係wor..上次個猛男..仲親身 & 訓身演繹 我pk 既一幕!!!!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2011-1-26 13:23 發表

但渣打好長好長wor.........
cat 話上次佢跑呢....跑左好耐..見到比因...問佢跑到有10k 未...佢都話未wor..
好嚇人ar~~又長又斜!" />" />

心理問題者 . 我上年頭半段只是掛住跑同埋吹水. 都無理跑左幾多k .時間好快過

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2011-1-26 13:20 發表

我未解釋左比你聽果d 係視覺效果來的 . 個斜度都5夠big 屋一半..." />" />

今晚我跑完壁屋, 再話你聽兩條斜既分別啦....

上星期都講左一次...你係都唔信...=.="

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2011-1-26 13:26 發表

心理問題者 . 我上年頭半段只是掛住跑同埋吹水. 都無理跑左幾多k .時間好快過" />" />

咁我跑緊又唔可以吹水wor...洩左度真氣...更加上唔到斜ka!

仲有2x 日咋..到渣馬la...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2011-1-26 13:29 發表

咁我跑緊又唔可以吹水wor...洩左度真氣...更加上唔到斜ka!" />" />

仲有2x 日咋..到渣馬la..." />" />" />" />" />jhkjh

上星期你咪又係吹住水跑30, 無難度啦...而家加埋catcat....一定無問題啦

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 billy_yau 於 2011-1-26 13:27 發表

今晚我跑完壁屋, 再話你聽兩條斜既分別啦....

上星期都講左一次...你係都唔信...=.="

信ar..你話望上去好高ma!我知ar...不過你話有成2k wor...
我記得去美記都係1k 上斜..佢上2k wor...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2011-1-26 13:35 發表

信ar..你話望上去好高ma!我知ar...不過你話有成2k wor...
我記得去美記都係1k 上斜..佢上2k wor..." />" />

上big 屋都成3k斜la .......

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 billy_yau 於 2011-1-26 13:32 發表

上星期你咪又係吹住水跑30, 無難度啦...而家加埋catcat....一定無問題啦

唔係ar...我明明無出聲ka la....會洩左真氣ka!
而且..上星期都無斜ma!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2011-1-26 13:37 發表

唔係ar...我明明無出聲ka la....會洩左真氣ka!
而且..上星期都無斜ma!" />" />

嘩~~~
無斜 ... 青公點會無斜ar ...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2011-1-26 13:36 發表

上big 屋都成3k斜la .......

big 屋..斜下..又平下..再斜下咁ma..都有回下氣既時候..
再者呢...我run big 屋時..係知道來回得果1x k ma..
渣馬..去到果度..都未足10k...即係仲有成3x k wor..
好驚ar................查實果段.係咪平地入唔到去睇ka????

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2011-1-26 13:37 發表

而且..上星期都無斜ma!" />" />

都話啦, 吹住水上左斜都唔知....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2011-1-26 13:38 發表

嘩~~~
無斜 ... 青公點會無斜ar ..." />" />

係wor..活活..你係唔係sunday 同我地一齊ka..
sunday 好凍ar...得9度....希望晏d warm 少少la!